Zobacz pełną wersję : Baraże KobraxoPL 2:1 Nikczemnik
Seba Fallus III Wielki
03-05-2016, 11:25
Panowie gracie do 2 zwycięstw. Dostępne są wszystkie nacje. Zasady takie jak w lidze. Pierwszy frakcję wybiera gracz pierwszy wybiera gracz na wcześniejszą literę w alfabecie. Powodzenia
Ja mam pytanie do kiedy mamy czas? BO w tym tygodniu nie za bardzo mam czas. Mam dużo strasznie do roboty na studia, a w weekend pracuje od rana do wieczora. Więc mi najbardziej by pasował poniedziałek. Oczywiście jeżeli on odpada to rozegram to wcześniej ale musi to być koniecznie przed piątkiem. Najlepiej czwartek przed Antykiem.
Seba Fallus III Wielki
03-05-2016, 16:44
Teoretycznie 2 sezon miał ruszyć 9 maja. Postarajcie się jak najszybciej rozegrać.
W innych ligach grają jeszcze dogrywki więc raczej do 9 ze wszystkim się nie wyrobimy więc nie traktujcie tego 9 jako sztywną datę ale najlepiej jak byście zdążyli. Jak nie dacie rady to trudno dostaniecie przedłużkę.
Panowie, zdecydowanie spróbujcie we Czwartek. Z racji premiery Warhammera, nie chcielibyśmy przedłużać startu 2 sezonu.
To będę starał się łapać z Nikczemnikiem w czwartek. Jeszcze dogadamy szczegóły.
Nikczemnik
03-05-2016, 20:28
Sory że tak późno ale byłem na 2 krańcu polski bez netu.
Raczej słabo z terminem bo mi odpowiada w weekend :/
Mogę spróbować w środę ale nie wiem czy dam radę :(
Nikczemnik
03-05-2016, 21:14
Mecz odbędzie się w czwartek.
Potwierdzam. Będziemy grać z samego rana.
EDIT. Wygrałem 2:1
Wykorzystane frakcje:
Kobrax: Baktria, Bojowie, Rzym
Nikczemnik: Armenia, Arwernowie, Rzym.
Dzięki wielkie za grę.
Nikczemnik
05-05-2016, 09:19
Nawzajem !
Pierwszy baraż za nami. Gratulacje dla Kobraxo za utrzymanie miejsca w II lidze.
Nikczemnik - tym razem musiałeś obejść się smakiem (chociaż jak widzę po ciężkim boju), powodzenia w kolejnym sezonie.
Owszem, w pierwszej bitwie zniszczył mnie całkowicie. W drugiej zbiłem jego generała, dzięki czemu jednostki mu spanikowały. Jakbym tego nie zrobił to bym przegrał bo było bardzo kiepsko. No, a w ostatniej miał tylko piechotę przez co zabiłem mu dosyć szybko gienka.