Zobacz pełną wersję : Dyskusje i pytania
Tutaj dyskutujemy i zadajemy pytania w związku z nocnym graniem.
Azradiel
23-05-2016, 22:19
O kurcze fajna inicjatywa. Duży szacun. Może nawet będę oglądał :)
Nawet bym się zapisał, ale pewnie kosztowało by mnie to rozwód. Niestety godzinowy wypada mi w porze kompania, karmienia i usypiania dzieci :) O ile jeszcze ze starszymi dało by pewnie radę to najmłodsze ma niestety dopiero miesiąc i raczej nie będzie współpracować :) Zostaje mi pomodlić się do Sigmara o powodzenie imprezy i wyczekiwać ewentualnie następnych okazji.
O kurcze fajna inicjatywa. Duży szacun. Może nawet będę oglądał :)
Nawet bym się zapisał, ale pewnie kosztowało by mnie to rozwód. Niestety godzinowy wypada mi w porze kompania, karmienia i usypiania dzieci :) O ile jeszcze ze starszymi dało by pewnie radę to najmłodsze ma niestety dopiero miesiąc i raczej nie będzie współpracować :) Zostaje mi pomodlić się do Sigmara o powodzenie imprezy i wyczekiwać ewentualnie następnych okazji.
Zachęcamy do udziału. Zaplanowane są konkursy z licznymi nagrodami więc nie trzeba brać udziału w turnieju aby wygrać coś ciekawego.
Największą wartością jednak będzie wspólne granie w grę świeżo po premierze.
Jsatrzab
23-05-2016, 23:53
Fajna inicjatywa tylko czy redakcja będzie brała udział w turnieju? Bo jeśli tak to trochę się szykuje rzeź, biorąc pod uwagę że Wy już gracie tydzień :]
[EotH]ZiggyDeMiki
24-05-2016, 05:38
Fajny pomysł, postaram się dołączyć :D
Azradiel
24-05-2016, 06:32
Zachęcamy do udziału. Zaplanowane są konkursy z licznymi nagrodami więc nie trzeba brać udziału w turnieju aby wygrać coś ciekawego.
Największą wartością jednak będzie wspólne granie w grę świeżo po premierze.
Czuje się namówiony, pertraktacje z żoną rozpoczęte :)
Fajna inicjatywa tylko czy redakcja będzie brała udział w turnieju? Bo jeśli tak to trochę się szykuje rzeź, biorąc pod uwagę że Wy już gracie tydzień :]
Wcześniejszy dostęp do gry mają w redakcji tylko 2 osoby (Temer i Arroyo) i one nie wezmą udziału w turnieju.
Liczymy, że poziom będzie wyrównany właśnie przez to, że nie będziemy dobrze znać tej gry - stąd pomysł na turniej w formule Open.
Zachęcamy do zapisów.
Defungor
26-05-2016, 09:46
Chciałem się zapytać odnośnie zasad czy wierzchowce lordów typu(wywerna, ożywiony smok, imperialny gryf) są liczone jako potwory czy nie????
Na samo pytanie nie odpowiem, bo za mało znam jeszcze grę. Już się nad nim pochyliliśmy w gronie Szachistów.
Ale generalnie, pewnie będą jeszcze nanoszone poprawki na obecne zasady. Działamy trochę po omacku i pewnie coś jeszcze trzeba będzie naprostować. Ale chcieliśmy już teraz dać graczom potencjalny obraz zasad, na jakich będziemy grali w sobotę.
william/kaszanka
26-05-2016, 17:35
Nie są liczone jako potwory.
Przepraszam za błędy, piszę z telefonu
Jsatrzab
28-05-2016, 16:23
To ograniczenie do maks 2x te same potwory to dotyczy wszystkich potworów czy tylko tych które są 1 w oddziale?? Bo takie np Vargheisty są użyteczne dopiero w ilości 3+, i to ograniczenie mocno utrudnia grę Vampirami moim zdaniem. Rozumiem chęć ograniczenia ilości np Terrorgheistów czy Gigantów.
[EotH]ZiggyDeMiki
28-05-2016, 16:50
Dobrze by było gdyby to ograniczenie obejmowało również jazdę na PółGryfach(DemiGryfach), ponieważ ta jednostka nie ma sobie równych na polu bitwy. Według mnie powinny być dozwolone tylko 2 oddziały Demigryfów w armii (np. 1 zwykły, i 1 z halabardami).
Defungor
28-05-2016, 17:01
Ograniczenie półgryfów musi być konieczne, gdyż 1 vs 1 niszczą każdą inną jednostkę, czy to kawaleryjską czy potwory pokroju giganta, pajonka.
william/kaszanka
28-05-2016, 17:04
Ograniczenie jest od 2 godzin wpisane w zasadach. Nie bylo ogloszenia, poniewaz wszyscy sa na miejscu w WWA i przygotowuja streamy.
Dzięki za rozrywkę! Wielcem rad i content że znalazłem czas na oglądanie Waszej pracy.
Defungor
28-05-2016, 22:56
Wielkie dzięki za mecze, William jakbyś nie wziął pegaza to bym wygrał, nie spodziewałem się 2 latających u imperium, świetna gra. :) Najbardziej przepraszam widzów za nudny mecz finałowy.
william/kaszanka
29-05-2016, 15:32
Defungor wygral bym bez pegaza gwarantuje Ci to ;)
Defungor
29-05-2016, 15:34
Karl nie ma czaru pokroju pijawki, więc walka LL była by zawsze wygraną Lorda z pijawką. Coldown 13sekund robi swoje :) Szkoda że nie ma opcji u latających jednostek by mogły wylądować, wtedy może walka finałowa była by ciekawsza :D
william/kaszanka
29-05-2016, 15:38
Po prostu wziąłeś złą armie...
Będzie możliwość obejrzenia gdzieś powtórek z turnieju?
Będzie możliwość obejrzenia gdzieś powtórek z turnieju?
Myślę, że będzie taka możliwość na YT totalwarorgpl