PDA

Zobacz pełną wersję : Więcej hord - częstotliwość pojawiania się

Ituriel32
13-09-2016, 06:53
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=736130212

Ten mod zwiększa częstotliwość pojawiania się hord zielonoskórych i zwierzoludzi.

Ten mod zwiększa szybkość respawnu dla wszystkich frakcji Hordy, a także ich zdolności do pozostania przy życiu.
Która obejmuje dwa pokolenia (Savage Orc Skull Takerz i Top węzły)
wraz z trzema zwierzoludzi Warherds (zwierzoludzi, Redhorn plemienia i Jagged Horn Tribe)

Co zmieniłem:

1.) Nie był wcześniej cooldown 9 kolejek, które zadecydowały, jak długo dana frakcja Horde musiały zostać zniszczone, zanim mogła się odrodzić. Usunąłem to.

2.) Nie było wcześniej zakręt zegar z 15 zwojów, które określa się, jak długo skrypt respawn stałby się nieaktywna po respawning nowe hordy aby zapobiec kolejne tarła. Zmieniłem to 4 obroty.

3.) Szansa na skrypt aktywować w dowolnym kolei był na poziomie 5%. I ta wzrosła do 10%.

Ja również zwiększenie liczby jednostek nowa horda zaczynającą się do 14. Wydaje się, że optymalna liczba, jak przejdziemy wyższa będzie powodować problemy z utrzymaniem dla zwierzoludzi frakcjami.

Na koniec I uaktualniony dyżurów nowe hordy zwierzoludzi z tarła.

Wcześniej składała się głównie z niskimi jednostek szczebla:
Ungor Spearmen (bez tarczy),
Ungor Łucznicy,
Chaos Warhounds,
Minotaury (z dwoma broniami),
Cygors

Zmieniłem to:
Ungor Spearmen (z osłoną)
Gor Herd (z osłoną)
Centigors (włócznie),
Minotaury (z wielkich broni),
Cygors

Nie powinno być więcej problemów ze zgodnością z tym mod.
Mod edytuje tylko wh_scripted_events.lua co oznacza, że ​​może on być dodany w środku istniejącej kampanii.

tekst tłumaczony przez google translatora.

Ituriel32
26-09-2016, 08:10
Pograłem więcej na tym modzie i pomimo swojej prustyty uważam że jest genialny.

Przykład Tilea (7 regionów bo przejęła cześć ziemi krasnoludów) toczy od 30 tur wojnę z Savage Orc Skull, gdzie ci orkowie mają już dwie hordy i łaaaa.

Zwierzaki naparzają się z Norską na terenach Kilevu, chyba tylko ci ostatni nie są z tego zadowoleni.

- - - - - - - - - - - - -

Tak napiszę dla własnego dobra, otóż gram na kilku/nastu modach i czasami mogę nie odróżniać które efekty zależą od której modyfikacji.