Zobacz pełną wersję : Tydzień 1 (runda 2) [ChR]Barbarian 0:2 Curse11
hdshovcase
25-09-2016, 18:38
Zapraszam do umawiania się na mecz. Przypominam, że gracz znajdujący się wyżej w drabince ( http://challonge.com/aneai0pt ) wybiera jako pierwszy nację, mapę i porę roku. Dodatkowo zakłada on grę.
Proszę o podanie użytych nacji.
Deadline: 2.10.2016 godzina 23:59
Proszę o umawianie się w tym temacie lub potwierdzanie tu ustalonych terminów, a po meczu o podanie tu wykorzystanych frakcji. Pamiętajcie o zapisaniu powtórek z bitew.
Powodzenia.
The Great Barbarian
30-09-2016, 14:52
Tekstil jestem do dyspozycji dzisiaj, jutro i pojutrze w godzinach popołudniowych
The Great Barbarian
01-10-2016, 20:26
Niby jesteśmy umówieni na niedzielę jednak nie wiem na którą godzinę :/
The Great Barbarian
02-10-2016, 14:47
Jestem dostępny o 16, 16.45 i 17. Później mnie w tym dniu nie będzie
Tekstil zostaje usunięty z turnieju. W kolejnych zresztą też już nie zagra, przynajmniej dopóki ja tutaj mam coś do powiedzenia.
Zdecydowaliśmy, że na jego miejsce wejdzie Curse11, który zobowiązał się do aktywnego działania.
Proszę o zamianę tekstila wszędzie na Curse11.
Przepraszam również Barbariana i Nieśmiertelnika za zaistniałą sytuację. Mam nadzieję, że podzielacie nasz pogląd, że lepiej znaleźć zastępstwo, niż dawać walkowery.
Siemka, kiedy Ci pasuje?
Jutro około 20 może być? Ja mogę grać jutro, w środę, prawdopodobnie w czwartek, sobotę i niedzielę, głównie w okolicach 19-21, z wyjątkiem weekendów, tam zapewne przez większość dnia będę mógł grać.
Pozdrawiam.
Okej
zatem wstępnie piątek 19/20, jeśli jednak nie pyknie to drugi termin sobota 19.
The Great Barbarian
03-10-2016, 21:38
Potwierdzam
Wygrałem.
Wykorzystane nacje:
Curse11 Massalia i Macedonia
Barbarian Swebowie i Luzytanie