PDA

Zobacz pełną wersję : MTW2(1v1) Zachowanie gracza ^^

{Crusaders}Chris
14-01-2010, 16:07
Wersja gry : MTW2
Gracze: {Crusaders}Chris vs Wiktorvxv
Format: 1v1
Nacje: Egipt vs Porto
Mecz: największa komedia ^^ :lol:
Zasady: 15k no art/ele max6/2cav

http://rapidshare.com/files/335203712/WIKTOR.rpy.html
http://rapidshare.com/files/335204065/WIKTOR.rpy.html

Więc tak żadnej dobrej gry tutaj nie zobaczycie lecz zarozumiałość i idiotyzm ludzi. Ponieżej opis:

A oto jak gra "niepokonany" wiktorvxv (jednym słowem nieodpowiedzialny gracz do sześcianu^^) Po tej bitwie gdy zostal mu juz jeden oddzial lucznikow nasz super heros wyszedl z gry nie przyjmujac porazki. Najśmieszniejsze jest że w kuluarach na GS osobnik ten nie przyjmowal do wiadomości przegranej mówiąc że to ja przegralem. Na prawdę wierzcie mi są rzeczy które nawet "fizjologom" się nie śniły a wiktor to gracz z którym nie warto grać ( a i jeszcze jedno zapytajcie SC Seban_Nikator ktory grywał z tym dzieciakiem i wiktor robił mu identycznie czyli w chwili gdy przegrywał wychodził po chamsku z gry nie zatwierdzając porazki). Najbardziej chce mi się śmiać gdy wiktor wypowiada a raczej pisze słowa i tu cytuję "czy nikt mnie nie pokona:(?" Normalnie ludzie żal pełną gębą a takiego człowieka z tak wygórowanym włanym ego jeszcze nie widzialem i szokuje mnie jego zachowanie dziękuję za uwagę^^. Powyżej zamieszczam link z którego pobierzecie perypetie z wiktorem w roli głownej. Miłego oglądania i duzo smiechu

P.S
Zaznacze (bardzo mnie to korci). Wiktorvxv ma 17 lat czyli jest prawie (hmm prawie robi jednak ogromną różnicę^^) dorosły, nie będe juz komentowal jego zachowania powiem tylko ze moja 8letnia siostra ma więcej honoru niż on... Mam nadzieje ze i on to czyta i jest mu teraz głupio i ze zmieni swoje postępowanie :mrgreen:

voitek
14-01-2010, 16:09
A moze koles po prostu robi sobie z was jaja i ma z tego niezla polewe jak sie pienicie ;)

{Crusaders}Chris
14-01-2010, 16:18
Nie powiedzialbym :P. Wiktor to po prostu duże dziecko ^^. uważa się za najlepszego a gdy przegrywa to na ogolnym chacie zapiera sie że to nie prawda. Zaznaczę że zostalem wielokrotnie zbluzgany za to że niby kłamalem ze z nim wygralem. Na prawdę żal mi go...

Drellas
14-01-2010, 18:06
wszelkie przejawy hamstwa nalezy bezwzglednie tepic , rownierz mam nadzieje ze chlopak to przeczyta i pojdzie po rozum do glowy i niech da to do myslenia innym co postepuja w podobny sposob.Fair play to podstawa i nie psujmy zabawy sobie nawzajem!

Brave
14-01-2010, 19:07
Robi sobie z Was pompe i tyle. A skąd wiesz, ze ma 17 lat? Może też ściemnia :)

Jarl
14-01-2010, 19:50
Właśnie, pewnie dostał MTW na komunię i wierzy w swą zajedwabistość.

Scooter
14-01-2010, 20:08
Bracia krwi i miecza!
Niejednokrotnie krzyżowałem z Wami miecze, przelewałem z Wami krew bezbronnych ale zawsze toczyłem bitwy zgodnie z regułami zasady rycerskiej. W większości znacie mnie zarówno z forum jak i GS.Więc jeśli moje słowa coś dla Was znaczą potwierdzam to co napisał (czasem nieokrzesany) chris z clanu crusaders.
Miałem przyjemność (a raczej nie przyjemność) grać z wiktoremx (ostatnio christoflama) i powiem Wam że z większym chamem i gnojkiem jeszcze nie grałem .
Pozdrawiam SCOOTER

{Crusaders}Chris
14-01-2010, 20:21
Właśnie teraz ten balwan zmienił nick na Christolama :x . Idiota no... Nie da się jakoś gościa udupić :D :D :D ??

DonVega
14-01-2010, 21:19
Ignorować, nie zwracać na niego uwagi i tyle. Właśnie takie typki z czegoś takiego maja pożywkę.

Herr Puzon
14-01-2010, 21:24
Na prawdę wierzcie mi są rzeczy które nawet fizjologom się nie śniły

Kolego tak na przyszłość nie pisz fizjologom ( tak Ferdek z Kiepskich mówi) tylko filozofom......A wracając do tematu sie podniecacie jego zachowaniem czy to wazne ze ma 17 czy ile lat, chopak a moze dziewczyna ( kto wie ??) ma swój swiat i w nim jest wielkim mistrzem MTW II

{Crusaders}Chris
14-01-2010, 21:44
Hehe to "fizjologom" było celowe :P. Głupie wyrażenia o głupim graczu :mrgreen:

Seban
14-01-2010, 22:13
dokladnie jest tak jak Chris napisal

btw po samym stylu pisania latwo sie domyslic ze gostek nie ma na pewno 17 lat- mysle ze 13 , a jesli ma 17 to Boze chron dzieci swoje w krolestiwe polskim.

najgorsze jest to ze gralem zgosciem ( a nie jestem nerwowy) i wyszedl z bitwy nazywajac mnie lama- spoko wytlumaczylem gostkowi coniec jego zachowanie i myslalem ze bedize lepiej- bo w sumie jakos tam gra. porozmawialem z nim powaznie i myslalem ze cos wskoram - gram kolejna bitwe i zostalem nazwany bugerem - gdy przed chwila gosc sie mnie pytal na czym to polega i jak to sie robi na dodatek jsli nawet by wiedzial jak to sie robi to i tak oskarzenia byly z dupy wziete- nie musze chyba mowic ze nie uzywalem zadnego buga cav ani nic z tych rzeczy - po prostu uzywalem szarzy na piechote ( pikinierow) ktora jesli sie dobrze poprowadzi dwoma oddalaami z dwochstron piki nie dzialja jak powinny - nie zdarza sie obrocic i tym oto sposobem szarzujac piki zrobilem buga i gostek wyszedl z gry.

zal takich ludzi mam nadzieje ze gracz korzysta z forum i w koncu sobie uswiadomi ze z nim cos jest nie tak,,,

nie chce mi sie wecej pisac :P :P

edit jesli maswoj swiat to niech zaoszczedzi innym szarpania nerwow nadwywodami iscie z jego wlasnego swaita

danieldamian PL
21-01-2011, 17:38
nie ma na pewno 17 lat- mysle ze 13
Ja mam dokładnie 13 lat (wiem: ha ha ha ) i nigdy nie wyszedłem z przegranej już bitwy inaczej niż przyznając swoja porażkę. Nie wiem dlaczego sie uparliście na 13-latków ( na wszystkich forach nawet nie związanymi z Total war ), oczywiście nie jestem jakimś mistrzem w te klocki.
A co do tego gracza który oszukał Chrisa to żal mi takich gości którzy chcą by mistrzami, a nie maja predyspozycji i oczywiście staja się oszustami.
PS. Jak zaczynałem przygodę z Total war i byłem całkiem zielony to jeden gośc który ze mną wygrywał wyśmiewał się ze mnie i nazywał się mistrzem. Abyście nie myśleli że to anonimowy donos koleś miał login nietoperz102_PL ( mogłem coś pokrecic - było to dawno temu ).

Maharbal
21-01-2011, 19:48
Zwyczajnie co poniektórzy gracze zachowują się po chamsku. Łamanie zasad, wychodzenie z gry bez poddawania to bodaj najbardziej denerwujące w tym wszystkim.
Mnie osobiście irytuje też, gdy ktoś nie walczy do końca, tylko poddaje bitwę w momencie, kiedy traci realne szanse na zwycięstwo :?

A co do tego stereotypu 13-latków: przyjęło się mówić tak, ponieważ niestety, ale sporo osób w tym wieku zachowuje się niedorośle(co jest w pewnym sensie zrozumiałe), no ale wiadomo, że nie powinno się mówić o całej grupie na podstawie kilku jej przedstawicieli ;) Jak danieldamian PL grasz uczciwie-szacunek dla Ciebie :)

Andzia
21-01-2011, 20:12
Jako że nie jestem związany z multi M2TW itp. ale znam za dobrze takie zachowania z LoL i powiem tylko jedno --> banować takich idiotów/dzieciaków/n00bów i to jest jedyny sposób na tą zarazę