Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Total War : Warhammer - Zaginiony RuneLord Pomocy

Hurk
28-01-2017, 19:57
Siemka! Mam pewiem problem dotyczący frakcji Krasnoludów. Wygląda to tak że postanowiłem przeprowadzić pęwną operacje mającą na celu przeżucić mojego lorda (konkretnie Largsa Czerwonogrzywego zwanego RuneLordem) z południa na samą północ mapy. Więc myślałem że zrobie to tak jak kiedyś czyli zwolnie go i za cztery tury zastąpie nim lorda z armii na północy. I cztery tury mineły, dostałem powiadomienie że jest już gotowy do rekrutacji ale nigdzie go nie mogę zrekrutować, nawet się nie pojawia w tabeli rekrutacji. Jedynym miejscem gdzie go widać to tabelka sił militarnych w prawym górnym rogu mapy kampani.
Jakieś pomysły gdzie się podział i jak przywrócić go do służby 1979 1980

Janek
28-01-2017, 20:25
Napisałbym, że nie ten dział ale niech modowie też mają jakiś cel w życiu :P

Kliknij na armię, kliknij na lupę przy dowodzącym nią lordzie - pojawia Ci się ekran z ekwipunkiem. W prawym dolnym rogu jest ikonka "buta" - klikasz ją i możesz lorda wykopać i zamienić innym z puli dostępnych.

Hurk
28-01-2017, 22:21
Napisałbym, że nie ten dział ale niech modowie też mają jakiś cel w życiu :P

Kliknij na armię, kliknij na lupę przy dowodzącym nią lordzie - pojawia Ci się ekran z ekwipunkiem. W prawym dolnym rogu jest ikonka "buta" - klikasz ją i możesz lorda wykopać i zamienić innym z puli dostępnych.

Zrobiłem jak mówisz ale tam też nie mam dostępnego tego lorda, wogóle mi się nie pokazuje on w puli dostępnych :(

Hurk
25-03-2017, 17:02
Udało mi się rozwiązać problem. W gruncie rzeczy chodziło o to że, aby ponownie zrekrótować Runelorda potrzebowałem DLC King and Warlord dodające klan Angrund jako grywalną frakcję gdyź Runelordowie są częścią tej frakcji.