PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z grą

Ekkehard
04-02-2010, 20:56
Mam zupełnie legalną grę Kingdom II a z nią problem. Jako, ze jest to wersja angielska nie mogłem zagrać Polską. Zagrałem Cesarstwem i jestem na ukończeniu. Stworzyłem wielkie imperium od Sztokholmu po Akkę i od Paryża po Kijów. Teraz właśnie "baruję" się z wojskami Tamerlana w Palestynie. Ja stoję za górami na wybrzeżu, oni zaś pomiędzy jeziorem Genezaret a Jerozolimą. Moja pozycja strategiczna jest lepsza, bo z jednej strony chroni moje skrzydło morze, a z drugiej góry. Oni zaś są narażeni na atak od flanki w wykonaniu moich wojsk stacjonujących w Jerozolimie i Akce. Dlatego, ja jej opuszczać nie będę puki co. No, ale tu pojawił się problem z grą: Mianowicie, pobiłem siły Hussajna Bogobojnego wspieranego przez kilku innych członków rodu Timura i kiedy już kończyłem całą sprawę, zabiłem trzech ichniejszych wodzów (przy moich ogromnych stratach) a Tatarom pozostały tylko cztery słonie artyleryjskie gra odmówiła mi posłuszeństwa i się zawiesiła i to kilka razy! Jestem trochę w kropce, bo nie chcę Tatarom oddawać wybitnie dogodnej pozycji strategicznej, a kiedy pozostawiam rozgrywkę komputerowi to nieodmiennie przegrywam. Coś musi być z tą grą nie tak, bo jeśli idzie o sprzęt, to nie chwaląc się mam dobry (comp: vaio desktop, procesor - Intel (R) Core(TM) Duo CPU T8100 2,10 GHz, pamięć operacyjna - 2,00 GB). Może mi ktoś doradzi jak ten problem rozwiązać?

poplus
05-02-2010, 11:03
Trochę chyba pomyliłeś działy ;) Z tego co rozumie to masz Medieval 2 total war :?: Sprawdź jaką masz wersję patcha. Patch 1.3 poprawiał wiele błędów. Nie ważne jaką wersje (Językową) masz jak wygrasz kampanię będziesz mógł grać Polską :D