PDA

Zobacz pełną wersję : Gdzie podział się temat ze Zniżką?

NiemiłosiernySamarytanin
03-06-2018, 14:09
Jak powyżej, gdzie z http://forum.totalwar.org.pl/forumdisplay.php?41-Serwis-Totalwar-org-pl podział się temat dotyczący Zniżki na Trony? Czyżby próba tuszowania niewygodnej prawdy? Bo to, że zniżki nie będzie to pewne :P Tylko w ramach tuszowania zapomnieliście usunąć baner reklamujący "Zniżkę niewidkę" na forum:P

Chaak
03-06-2018, 14:25
Bannerem się nie przejmuj, lepiej zacznij teraz uważać, żeby Ciebie przy okazji nie usunęli :mrgreen:

Pyrrus89
03-06-2018, 14:31
Wow. Forum ewidentnie zmierza w złym kierunku. Chciałbym napisać choćby "kiedyś to było...", ale mam stosunkowo krótko konto na tym portalu. Proponuję już zawczasu stworzyć jakąś grupę np. na twarzoksiążce, bo po śmierci forum(a w tym kierunku to zmierza), byłoby szkoda stracić kontakt z wieloma użytkownikami.

voitek
03-06-2018, 14:35
Żenujące. Zamknąć to forum w piździec, tak jak pisałem w usuniętym temacie. Kasa na utrzymanie tego gnijącego tworu, to kasa w błoto. Przenieść forum na grupę facebooka i tyle.

Ten temat też zniknie. Nie spodziewałbym się niczego innego od najwybitniejszej administracji w historii.

Il Duce
03-06-2018, 14:54
Ale porażka. Najlepsze że ten temat nawet nie został dobrze usunięty bo został odnośnik po którego kliknięciu pokazuje się komunikat o braku uprawnień :D. Wystarczyło uderzyć się w pierś i powiedzieć "Sry,nie będzie zniżek,daliśmy ciała" i wyjść z tego z twarzą,bo nie oszukujmy się,nikt już na te zniżki nie czeka,zwłaszcza że nie były one jakieś super a kto miał kupić ten dawno to zrobił. A tak próbą nieudolnego tuszowania sprawy dodatkowo zniszczyliście swoją i tak bardzo wątłą reputację. To naprawdę jest najwybitniejsza administracja w historii :D.

Turek
03-06-2018, 15:00
Ale panowie grupa na FB cały czas stoi i ma charakter luźniejszy, więc nic nie szkodzi na przeszkodzie żebyście tam się organizowali :) -> https://www.facebook.com/groups/127209724596422/

voitek
03-06-2018, 15:04
Skoro już istnieje, to tym bardziej nie rozumiem sensu utrzymywania tego trupa.

Nezahualcoyotl
03-06-2018, 17:50
Jak powyżej, gdzie z http://forum.totalwar.org.pl/forumdisplay.php?41-Serwis-Totalwar-org-pl podział się temat dotyczący Zniżki na Trony? Czyżby próba tuszowania niewygodnej prawdy? Bo to, że zniżki nie będzie to pewne :P Tylko w ramach tuszowania zapomnieliście usunąć baner reklamujący "Zniżkę niewidkę" na forum:P

http://i63.tinypic.com/i3arma.jpg

Lord_Legionista
05-06-2018, 14:15
nikt nic nie tuszuje wrzucam maila od Karola z muve ktory od paru miesięcy jest odpowiedzialny za współprace z mediami

Przeczytałem cały ten wątek na waszym forum ale tam jest jakiś błąd komunikacyjny, zniżka na Brittannie od początku miała dotyczyć tylko oferty preorderowej, tam gdzieś ktoś piszę, że zniżka będzie stała – nie będzie. To miało być tylko do preorderów a błąd polegał na tym, że przez zmianę daty premiery (dwa tygodnie) kody się „zepsuły”, i nie działały przez właśnie ostatnie dwa tygodnie.
Wiec oczywiście stratni są tylko Ci co czekali na ostatnią chwilę ale coś wymyśle żeby ich zadowolić.

Wiec to jest jeden temat, i nie wiem jeszcze jak do końca to rozwiązać, bo jedyną możliwością jest dać powiedźmy na tydzień- dwa jakieś promo dla Was, natomiast to co musicie zmienić to baner na stronie głównej – jak mówiłem to nigdy nie miała być zniżka stała- ofer

Drugim tematem jest 5% na nasze gry dla Was ale to musze zbadać dokładnie rynek, żeby nie było takich sytuacji „że ktoś gdzieś ma lepiej i się nie opłaca kupować u nas”

No a na koniec to wszystko trwa tak długo bo jestem 2 tygodnie przed ślubem J wiec rzadko bywam w robocie.

Postaram się wrócić do końca tygodnia ze zniżkami.

Pozdrawiam

Karol

Wiec caly czas działam w temacie nic wiecej niemusze mówić . Ps dzial nie został usunięty tylko przeniesiony do dyskusji.

Żenujące. Zamknąć to forum w piździec, tak jak pisałem w usuniętym temacie. Kasa na utrzymanie tego gnijącego tworu, to kasa w błoto. Przenieść forum na grupę facebooka i tyle.

Ten temat też zniknie. Nie spodziewałbym się niczego innego od najwybitniejszej administracji w historii.

Jesli mówisz to do mnie to możesz to zmienić wystarczy ze zgłosisz swoja kandydaturę i jestes adminem :) dodam tylko ze żaden użytkownik nie płaci ani złotówki na forum ani na strone . A wszytko jest utrzymywane z reklam z wejść na portal + Obi dopłaca to co brakuje . Duzo ludzi czyta to co jest wrzucane szkoda ze traktujecie portal w taki sposób .

Pyrrus89
05-06-2018, 15:41
Muve jest tak poważnym sklepem, że jak jeden ich pracownik(i to odpowiedzialny za kontakt z mediami) ma jakieś osobiste sprawy, to nie są w stanie wyznaczyć kogoś na zastępstwo. I jeszcze się do tego otwarcie przyznają. http://cohones.mmarocks.pl/smiles-custom/juanlaugh.gif

Pampa
05-06-2018, 16:03
Ale kisne xd znowu z partyzanta działania xD afera za afera, zejdzcie ze sceny, bo was juz nie pomidorami beda rzuac, a pochodniami pod stosik. XD

NiemiłosiernySamarytanin
05-06-2018, 17:41
Hahahaha przeczytałem post LL i to jest żenada, bo pamiętam te zapewnienia, że zniżka będzie non-stop na grę, a nie jak mówiłem tylko na pre-order. Zacytowałbym, ale wątek został przeniesiony do Dyskusji, niedostępnej dla zwykłego usera. Ciekawe czy Obi wie co admini czynią??

Brzydkie słowo usunięte.

Polemajos

Lord_Legionista
05-06-2018, 17:58
nie bylo żadnych zapewnień ze znizka bedzie non stop na preaorder , Zniżka ma byc 5% o ktorej na wszytkie tw jakie sa na muve . Żałosne jest to ze kręcisz caly czas dramy i wymyślasz teraz słowa których nie powiedziałem caly czas byla mowa o przyszłościowych zniżkach dla forum .

NiemiłosiernySamarytanin
05-06-2018, 18:20
Przywróćcie wątek to sprawdzimy, jeśli jest tak jak mówisz, grzecznie przeproszę, potem dacie mi bana stałego i nie będę robił dram. Jeśli wyjdzie na moje składasz dymisję i bierzesz na klatę stałego bana.

Lord_Legionista
05-06-2018, 18:29
Oki jeśli ja to mówiłem i zobaczysz to w moim poście jeszcze dzisiaj oficjalnie odejdę ze swoich funkcji .
ps Jesli nie znajdziesz tego oficjalnie przeprosisz mnie tu na forum i napiszesz dla forumowiczów news na dowolny temat ze swiata Tw ktory wrzucimy przez pole na portal ok ?

voitek
05-06-2018, 18:35
Ja też pamiętam zapewnienia, że zniżka nie jest tylko na preorder, a będzie można ją wykorzystywać też później.

Teraz to możecie się cmoknąć, bo nie mamy jako użytkownicy narzędzi na sprawdzenie czy edytowaliście posta, żeby usunąć niewygodne fragmenty.

Lord_Legionista
05-06-2018, 18:42
sorry nie mam tego w zwyczaju jedyna rzecz ktora użyłem w calym temacie bylo przeniesc temat , a jesli ktos tak strasznie nie wierzy mi w moje slowa moze to potwierdzić kazdy admina na portalu ze nic nie robilem w temacie .

NiemiłosiernySamarytanin
05-06-2018, 18:51
Spokojnie, powiedziałem że jak nie wyjdzie na moje to przeproszę. News, recka, nie ma problemu w niedzielę będzie, jeśli się mylę.

Lord_Legionista
05-06-2018, 19:10
prosze http://forum.totalwar.org.pl/showthread.php?16688-Thrones-of-Britannia-zni%C5%BCki-dla-forumowicz%C3%B3w

voitek
05-06-2018, 19:18
Zniżka ma być stała, tak więc i klucze, i pudełka będą przez cały czas dostępne po cenie 109,99zł.

Hmmmm

NiemiłosiernySamarytanin
05-06-2018, 19:20
Ok, przejrzałem wątek i faktycznie to Polemajos pisze, że zniżka ma być stała
Zniżka ma być stała, tak więc i klucze, i pudełka będą przez cały czas dostępne po cenie 109,99zł., tak więc nie dociekając kto podął mu taką informację, chciałbym w tym miejscu publicznie i z całą stanowczością przeprosić Lorda Legionistę, za przypisanie Mu nie jego słów. Przepraszam również za całe zamieszanie i dramę tyczącą się zniżek od Muve.

p.s. News się już pisze, Polej dostanie go na PW.

Lord_Legionista
05-06-2018, 19:21
Oki jeśli ja to mówiłem i zobaczysz to w moim poście jeszcze dzisiaj oficjalnie odejdę ze swoich funkcji . Takze nie szukaj slow ktorych ja nie powiedziałem i nie szukaj igly Vojtek

ps Panowie ja nie chce sie kłócić z nikim i tak dalej to nie moja droga naprawdę mecze ich mailami co dzien . Moge zapewnic ze rozmowy sa caly czas prowadzone w temacie jak najlepszych cen dla naszych userow .

watek wraca do zamkniętego forum jak tylko bede wiedział cos na temat zniżek dam znaka a nawet pojadę do biura muve i nagram z nimi bloga tak zeby oni sami wam przekazali ta wiadomosc . powiedzieli pare slow na temat wpadki itd

voitek
05-06-2018, 19:25
Ja nigdy nie twierdziłem, że to ty konkretnie to pisałeś. W każdym razie taka informacja została podana i wyszło to od jednego z administratorów.

Polemajos
05-06-2018, 19:54
Pisząc, że będzie to zniżka stała, musiałem mieć powód, a jako że kontaktowałem się w tej sprawie przez Steam, nie jestem w stanie zweryfikować, jakie informacje zostały mi podane. Zdaje mi się, że pytałem Legiona o jakiś szczegół/szczegóły i możliwe, że była to właśnie kwestia charakteru zniżki. ,,Zdaje mi się" i ,,możliwe", bo nie chcę nikogo okłamać swoją pewnością. Możliwe jest też, że rozminęliśmy się z Legionistą tokiem myślenia, gdy o tym dyskutowaliśmy. Sam twierdzi, że pisał o stałej 5%-owej zniżce na wszystkie Total Wary (Legion prowadzi na jej temat rozmowy), a przecena miała być, tak jak podaje w wiadomości powyżej przedstawiciel Muve - czasowa.

Lord_Legionista
05-06-2018, 19:59
Mleko zostało wylane postaram sie zorganizować tak zeby każdy byl zadowolony . Gdzieś przyszło niezrozumienie i tyle my tez jesteśmy ludźmi . Jesli ktorys z userow chce cos napisac dla portalu i zeby to bylo publikowane bedzie jeszcze pare gier od cenegi ktorej wpadły w oko nasze recezje takze licze ze wszytkich kolejne opisy rowniez zaciekawia nie tylko ze swiata tw ale i innych gier .

Polemajos
08-06-2018, 19:07
Temat zamykam. Wątek zostanie przeniesiony do archiwum za tydzień. By nie zostawiać userów bez odpowiedzi - Legionista negocjuje stałą 5%-ową przecenę na wszystkie Total War'y, zaś ta na Thrones of Britannia nie obowiązuje. Temat ze zniżką jest wobec tego nieaktualny i pozostanie w archiwum.

Polemajos