Zobacz pełną wersję : Problem z dołączeniem do wznawianej gry kampania multi
jedynytakisebek
14-09-2019, 08:11
Mamy z kolegą save w rozpoczętej kampanii 191 tur. Jak do tej pory wszystko grało, śmigało jak należy. Ale mieliśmy troszkę dłuższą przerwę w graniu i no cóż teraz okazuje się iż kolega nie może dołączyć do wznowionej przeze mnie gry.... wcześniej mógł, co się zmieniło? Ale nową grę możemy rozpocząć bez problemu. Próbowałem wczytać z autosave ale też nie da rady. W ogóle nie może dołączyć do żadnego wcześniejszego sejwa nawet z innej kampanii :/ Jakieś pomysły?
Presidente
14-09-2019, 12:54
Jak długa była przerwa to pewnie jakiś updejt gry był i przez to może nie działać. Jakieś mody włączone?
jedynytakisebek
15-09-2019, 08:26
Przerwa była naprawdę długa bo od marca tego roku. Co do modów to ani ja ani kolega żadnych modów nie mieliśmy włączonych.
Presidente
15-09-2019, 10:19
No to pewnie wina jakiegoś updejtu gry w międzyczasie. Kampanie singlowe też mogą nie działać te wcześniejsze. Zawsze można zobaczyć czy da radę włączyć jakąś starszą wersję gry w właściwościach gry na stimie
jedynytakisebek
18-09-2019, 14:48
No nic, trudno. Dzięki za pomoc w każdym razie.