PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z odpaleniem Kingdoms.

Gasza
09-02-2010, 08:54
Witam.
Szukałem na forum, ale nie znalazłem podobnego błędu więc pozwoliłem sobie założyć temat.
Mam problem z odpaleniem Kingdoms, mianowicie: mam zainstalowanego MII:TW, patchuję do odpowiednich wersji i instaluję Kingdoms. Wszystko przebiega bez żadnych problemów. Po zainstalowaniu dodatku chcę go odpalić (plikiem na pulpicie, z autorun'a, nie ma znaczenia) i nic się nie dzieje. Na początku myślałem, że coś jest nie tak z płytą (oczywiście wszystko oryginały) i pożyczyłem Kingdoms od kumpla - problem się powtarza.
Chciałbym zaznaczyć, że wcześniej nie było żadnego problemu z grą. Po pojawianiu się tej przeszkody zdążyłem już nawet przeinstalować system i nic to nie dało. Skończyły mi się pomysły stąd moja prośba o pomoc. Może ktoś z Was spotkał się z czymś takim?
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam.

Memnon[pl]
09-02-2010, 14:07
Jeżeli dobrze zrozumiałem to po istalce MWTW najpierw isnalujesz patche a dopiero później Kingdoms??Być może dlatego nie chce Ci odpalić.Najpierw instaluj Medievala później Kingdoms a dopiero na samym końcu odpowiednie patche.

Gasza
10-02-2010, 11:14
Dzięki za odpowiedź.
Po zainstalowaniu MII:TW podczas instalacji Kingdoms setup sam patch'uje Medievala II. Zresztą z tego co się orientuję to Kingdoms można zainstalować tylko na spatch'owanego Medievala II, chyba, że się mylę.

Edit: Ktokolwiek może ma jakiś pomysł na rozwiązanie problemu?