Zobacz pełną wersję : Dyskusje
Taki powrót, że aż tury przesunęła bestia...
Jak się Wam podoba państwo stworzone przez Duce? :)
Jak się Wam podoba państwo stworzone przez Duce? :)
Piękne. Aż zaszczyciłem je moim dyplomatą.
Przypominam, że jutro o godzinie 8:00 kończy sie tura XIII. Jutro oglosimy do kiedy bedzie trwala tura XIV.
Na wasze szczęście w tej turze już o koronawirusie nie zdążę napisać, lecz w turze 14 on przypomni sobie o was xD
Kiedy turka(hehe) następna?
Turek da post o turce nowej xD
Zastanawia mnie jakim cudem da się wykopać dół w litej skale PAZURAMI na 30 metrów głębokości. Przecież to jest kompletny absurd.
trudno mówić o absurdach w przypadku tematyki fantasy, szczególnie przy tak niespójnym świecie
Szczegóły. Wszyscy wiedzą o co chodzi i nie ma sensu czepiać się o pierdółki.
Szczegóły. Wszyscy wiedzą o co chodzi i nie ma sensu czepiać się o pierdółki.
Nie wiem o co chodzi. Poproszę o wyjaśnienie.
Marcelu, to czy Warhammer jest spójny czy nie to już Twoja decyzja. Jeśli zdecydujesz że żadnej książki do ręki nie weźmiesz i że na Warhammer Wiki nigdy nie wejdziesz, to będzie dla Ciebie zawsze niespójne.
@Hadvar wampiry miały w armii ghule I Vargulfy to kopały xD
Jeśli coś jest nie jasne to napisz postaram się wytłumaczyć tak by nie zdradzić zbyt wieku faktów xD
Chodzą plotki, że córka kalifa El-Kalabad, Mia jest również kultystką Slanesha
https://i.ytimg.com/vi/rEudy8uFMxY/hqdefault.jpg
Pytaj Pana Turka on się opiekuje tamtym miastem
Ja myślę że koń Arabusa brał dopalacze.
Posty z mojej strony dopiero jutro sorki
Dobra odpisy poszły jakieś większe posty na główną już jutro.
1. Podsumowanie epidemii
2.
3.
.
.
.
No xD
Panowie jest mały problem I tu pytanie do was.
Która opcja wam bardziej odpowiada [opcje poniżej podziękowania dajcie przy której wam bardziej pasuje]
1. Robimy przerwe do 4 lipca
2. Kończymy kampanię i czekamy na kolejną przygodę
Nasz kolega prowadzący ma obronę 4 lipca, i musi się skupić nad przygotowaniem. Proszę o wyrozumiałość.
Żółwik_PL
25-05-2020, 17:28
robimy przerwę do 4 lipca
Chyba jestem za opcją nr 2. Sam przyznaję, że ostatnio mam coraz mniej czasu z racji magisterki. Bronię się we wrześniu, ale muszę z niej dziennie pisać. Ponadto praca, a więc życie prywatne aktualnie skutecznie mnie ubiło.
Jest jeszcze opcja że sam to pociągne ale tury mogą trwać trochę dłużej
4 lipiec to dość daleko, a już i tak zrezygnowały 3 osoby, do tego czasu może jeszcze ktoś ubyć.
Ja jestem za opcja nr.2.
Tak wyszło chłopaki. Czas mnie zżera, a obowiązków nie ubywa. I możemy albo zakończyć kampanię albo Rancor może coś pociągnąć albo wracamy po 4 lipca.
To Panowie zastanówcie się, jestem gotów tak myślę pociągnąć tą kampanię sam, ale będę potrzebował od was pomocy xD, i chęci do tego. Znaczy przypominać mi o wydarzeniach na priv bądź w dziale kontaktu z MG. Tury mogą się czasem przeciągnąć I bitwy npc będą głównie rozgrywane z botem lub z graczem wybranym przez mą osobę
Czekam do piątku z decyzja,narazie 4 głosy na zakończenie kampani
Imo lepiej to skoczyć. Przy okazji możnaby udostępnić wszystkie tematy do poczytania :D
A zaczynać się miał ciekawy wątek u ciebie xD
A zaczynać się miał ciekawy wątek u ciebie xD
Chyba u wszystkich było ciekawie w miarę. Nawet nie dałem rady poszczuć wąpierza koteczkami :(
Ano, to już wasza decyzja, ja jestem wstanie.. tak myślę pociągnąć to dalej
Ano, to już wasza decyzja, ja jestem wstanie.. tak myślę pociągnąć to dalej
Jak masz ,,ciągnąć'' to nie wiem czy to dobry pomysł. Prowadzenie samemu kampanii to nie spacerek, a jakiś jednak obowiązek jeśli mało się czerpie z tego przyjemności. Chociaż mi pomysł by wydłużyć tury nie przeszkadza i chętnie pograłbym dalej, to jednak lud zdecydował.
Jeśli się uda to dzisiaj będzie zakończenie kampanii.
Nie którzy mogli je rozbudować nawet xD
Wrzuciłem już część zakończenia i oceny spełnionych celów. Jutro zaktualizuję o kolejne.
Kiedy następna część zakończenia?
to może otworzyć tematy do czytania
Lord_Legionista
06-06-2020, 19:59
Otwarte tematy :)
Jeśli chodzi o zakończenie to potrzebuje wiecej czasu. Kończą sie u mnie terminy i strasznie zabiegany jestem. Będą, ale potrzeba cierpliwości.
Strasznie duzo roboty mialem z magisterką. Ale spoko, juz koncze, ostatnie szlify i do 22.06 mam wgrać. Potem obiecuje, że zrobię reszte zakonczenia!
Uwaga, nie spodziewaliście się, ale w Zakończeniu pojawiło się podsumowanie Barak Sorr i gry Demona. Zapraszam! Kolejce części wkrótce...