Zobacz pełną wersję : Umawianie się na mecze
Witam, stawiam ten temat bo mam problem ze steam. Kiedy jakiś czas nie ma mnie przy komputerze, lub gram w jakąś grę i nie widzę, że ktoś pisze wiadomość prywatną do mnie, to po jakimś czasie okno wiadomości na pasku staje się jakby nieaktywne i zwyczajnie nie mogę go otworzyć. Wiem, że ktoś coś pisał, ale nie wiem kto i co. Może być więc mały problem z umawianiem się ze mną przez priv na steam.
Myślę, że nikt się nie pogniewa, że taki oto temat tu wstawiłem.
Zapowiadam przy okazji, że moje walki w turnieju rozpocznę nie wcześniej niż w sobotę wieczorkiem.
Co do okienka steam to jest to standardowy problem teraz musisz po prostu wiedzieć kto napisał wyłączyć okno z paska i przez listę znajomych otworzyć je na nowo :p
A w temacie Grupa D! prosiłbym o rozegranie naszych meczy na weekend jestem już z Hadvarem i Kaszanką ugadany czekam na resztę później mogę mieć problem
Ja jestem już ugadany z Mistem, Kaszanką i Marcinem, czekam na jakieś info od Seby.
W sobotę w nocy wracam, także od niedzieli będę mógł rozgrywać spotkania w swojej grupie.
Czy ktoś ma kontakt do gracza Habercosth (na steam Wielki Surykat)?
Zero odzewu w Grupie C.
Mi tam pasuje, dłużej pogram jeśli się nie zjawi :). Ktoś z grupy już też próbował łapać z nim kontakt. Ja nie próbuje czekam ja propozycje od jegomościa skoro tak sprawy się mają.
Następujących graczy z Dywizji Legend proszę o umawianie spotkań i jak najszybsze rozgrywanie:
Remix
Yoshiie
Habercosth
Marcin80
Choćby ze względu na szacunek dla czasu innych uczestników oraz organizatorów.
Swoją drogą osoby, które oleją rozgrywki, do których same się zgłosiły, w kolejnym turnieju, który będę organizował nie zagrają.
Marcin80
22-06-2020, 15:16
Cześć, jestem poumawiany miałem problem z grą musiałem przeinstalować a to potrwało (ściągnąć trochę to waży). Wiem że Mist nie może w tygodniu późnymi wieczorami spróbuje go złapać.
PawełGroźny
22-06-2020, 19:05
Habercosth zaakceptuj moje zapro :(
Habercosth
27-06-2020, 18:53
Następujących graczy z Dywizji Legend proszę o umawianie spotkań i jak najszybsze rozgrywanie:
Remix
Yoshiie
Habercosth
Marcin80
Choćby ze względu na szacunek dla czasu innych uczestników oraz organizatorów.
Swoją drogą osoby, które oleją rozgrywki, do których same się zgłosiły, w kolejnym turnieju, który będę organizował nie zagrają.
Panowie, bardzo przepraszam za nieobecność, zatrzymały mnie pilne sprawy rodzinne. Nie zachowujcie urazy, powodzenia życzę.
Panowie, bardzo przepraszam za nieobecność, zatrzymały mnie pilne sprawy rodzinne. Nie zachowujcie urazy, powodzenia życzę.
Rodzina, praca, to podstawy. Tutaj bawimy się w wolnym czasie, a z pustego się nie naleje. Wiadomo.
Natomiast był ponad tydzień na krótką informację, że jednak nie da się rady. Yoshiie chociaż przekazał to przez kogoś i spoko. Bygones.
Ale dzięki za info, chociaż spóźnione.