Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Runda 4 (1/2) - Drabinka po Porażce

Pirx
14-07-2020, 21:22
https://challonge.com/pl/t57bfwmj

Termin rozegrania 19 lipca, godz. 23:59

Gracie do 2. zwycięstw.

W pierwszej bitwie jako pierwszy wybiera nację i mapę gracz, który zgłosił się do turnieju wcześniej.

Tutaj wpisujemy wyniki meczów oraz wykorzystane nacje.

Wykorzystane nacje:
Hadvar : Syrakuzy, Kartagina, Epir, Scytowie Królewscy, Bojowie, Massalia, Kimmeria, Luzytanie, Królestwo Odrysów, Partia, Armenia, Ateny, Numidia, Pont, Pergamon, Getowie, Baktria, Arwernowie, Nabatea, Saba, Kusz
Nieznajomy : Ateny, Macedonia, Syrakuzy, Arewakowie, Królestwo Odrysów, Epir, Scytowie królewscy, Pergamon, Pont, Massalia, Getowie, Nabatea, Bojowie, Armenia, Tylis, Galacja, Arwernowie, Nerwiowie, Ardiajowie, Icenowie
Mongoł8(Seba_f) : Armenia, Macedonia, Królestwo Odrysów, Baktria, Seleucydzi, Pergamon, Epir, Kimmeria, Kolchida, Masesylowie, Bojowie, Nabatea, Massalia, Ardiajowie, Pont, Kusz, Saba, Egipt, Galacja
Would You Kindly : Epir, Kartagina, Massalia, Arwernowie, Armenia, Syrakuzy, Scytowie Królewscy, Luzytanie, Baktria, Królestwo Odrysów, Kolchida, Rzym, Masesylowie, Getowie, Ardiajowie, Tylis, Nabatea, Kusz

Nieznajomy
16-07-2020, 08:27
Kiedy Ci pasuje grać Duce?? Niestety ten tydzień mam napięty i mogę zagrać tylko w niedzielę wieczorem

Hadvar
16-07-2020, 18:40
Hadvar vs. Mongoł8(Seba_f) - 2:0 dla Hadvara

Pierwsza bitwa:
Saba (Hadvar) vs. Egipt (Mongoł8(Seba_f)) - 1:0 dla Hadvara,

Druga bitwa:
Kusz (Hadvar) vs. Galacja (Mongoł8(Seba_f)) - 2:0 dla Hadvara.

Druga bitwa baaardzo bliska i mega ciekawa. Jak straciłem genka to się bałem że to już koniec :D Dzięki za gierki i do zobaczenia w następnym turnieju!

Il Duce
19-07-2020, 19:55
Wygrałem z Nieznajomym 2:1

Bitwa 1

Would You Kindly Tylis 1 vs 0 Nieznajomy Nerwiowie

Bitwa 2

Would You Kindly Nabatea 1 vs 1 Nieznajomy Ardiajowie

Bitwa 3

Would You Kindly Kusz 2 vs 1 Nieznajomy Icenowie

Dzięki za świetne bitwy!

Nieznajomy
19-07-2020, 20:06
Powodzenia dalej, ta pierwsza bitwę będą parę dni przeżywał przez głupi błąd xd. Zabardzo wytrąciłem się z mocnych frakcji i dobrze to wykorzystałeś