Zobacz pełną wersję : Demo Napoleon Total War
Secret_Matrix
15-02-2010, 15:43
Siemka.Wiecie moze kiedy zostanie wydana wersja demonstracyjne N:TW?
W żadnych informacjach nie było wzmianki o demie, więc prawdopodobnie nie będzie takiej.
KLAssurbanipal
18-02-2010, 09:25
Wg tego co pisze się na TWC dema nie bedzie na 90% chyba że CA planuje niespodziankę.
Właśnie wydano Wersję Demonstracyjną NTW, jest do ściągnięcia poprzez Steam
a więc mamy małą niespodziankę :)
CaiusCosades
10-03-2010, 19:46
No tego się nie spodziewałem. Dziwne, że opublikowali je dopiero po premierze.
Ktos wie czemu demo nie dziala? Czy tylko kolega ma taki problem(w jego imieniu pisze post'a)..
Mam pytanko czy ktoś z kolegów sciągał demo?? chce wiedziec ile waży demko bo mam nadzieję przekonać kolegę do gry poprzez demko właśnie :)
Z tego co widzę to trochę ponad 2 GB.
apollo7100
11-03-2010, 18:19
moze trzeba miec demo empire...aby grac w demo napoleona
Bardzo możliwe, że Napoleon nie sprzedaje się zbyt dobrze i liczą, że w ten sposób przekonają niezdecydowanych, których pewnie jest spora grupa.
PrisonNeo
11-03-2010, 22:37
Tym nie zdecydowanym jestem ja, demo przedstawia się całkiem nieźle no ale niestety jak na 2 gb to jedna bitwa historyczna to trochę mało. Wszysko ładnie i pięlnie tylko niestety wiem, iż zachowania w bitwach historycznych są oskryptowane i nie mam pojęcia jak się zachowuje komputer w normalnych bitwach w porównaniu do Empire
Bardzo możliwe, że Napoleon nie sprzedaje się zbyt dobrze i liczą, że w ten sposób przekonają niezdecydowanych, których pewnie jest spora grupa.
Byłem niezdecydowany - demo mnie nie przekonało. Jedna bitwa to za mało.
Na razie się wstrzymuję jeśli chodzi o zakup. Już chyba wolę tę kasę wywalić w Assasin Creed 2.
Ja też. Może kupię na wakacje po 10 patchu jak już będzie. Niby jest wszystko dobrze ale po prostu nie mam ochoty w toto grać. Bitwę przeszedłem za 2 razem i niby fajna ale jakoś tak mnie to nie przekonuje.
Ps. Niby nie ma problemów z grafiką jakie były przy ETW ale jednak trochę mnie wkurza że GTX 295 nie pozwala odpalić detali bardzo wysokich tylko wysokie. I to z 4-rdzeniowym procem. Ale nie dla tego nie kupuję. Detale wysokie prawie się od maksymalnych nie różnią.
demo jest tylko w wersji angielskiej, czy może też polskiej? bo niby wszystko w Steam mam ustalone na Poland itd. a wersję mam angielską :?: