Zobacz pełną wersję : Kampania multiplayer
Witam
Poszukuje towarzysza do gry w kampanię na dwie osoby. Oczywiście potrzebny jest oryginalny Empire i Steam oraz Tryb Multiplayer Beta.
Może przynajmniej zgłosi się ktoś abym mógł sprawdzić opcję rozstrzygania bitew.
Jak uzyskać dostęp do multiplayer bety?
ok znalazłem. Mogę z tobą zagrać.
Bede wolny gdzieś o wpół do 21. Jak ci pasuje pisz na 479799. Dzisiaj sprawdzimy system bitew.
byłby ktos chętny do kampanii? jak coś to piszcie na steam nick jak tutaj.
może mnie ktoś uświadomic gdzie odpacić opcje tej bety?
Wpisałem się na stronie TW do bety (łatwo nie było....) dostałem jakiś klucz.... i co dalej?
Gdzie mam go wpisać?
Secret_Matrix
25-02-2010, 18:25
Wejdz w moje gry.Aktywacja prduktu i wpisz kod
klikarzek
25-02-2010, 18:32
Młody, chętny eee.... może nie tak.
Po prostu, chętnie spędzę czas z kimś na multiplayerze. Nick na steam: klikarzek.
Secret_Matrix
26-02-2010, 14:13
Ja moglbym z toba zagrac w kampanie multi.
Jak mogę zagrać w multiplayer bety? Chętnie bym zagrał, ale nie wiem co i jak.
i ja i ja :)
Co do czego z czym to sie je to najpierw musicie uzyskać klucz do bety do sciągnieca z strony ETW oficjalnej ja do niego doszedlem wpisują w google- multiplajer beta Empire TW :)
tam na stronce trza sie zarejestrowac, przyjdzie coś na maila w celu potwierdzenia hasla i dopiero spowrotem na strone ETW w celu dostania klucza, jak juz go będziesz mial to w STEAM robisz DODAJ GRE, wpisujesz kod i masz.
co do gry na multi- mi najberdziej odpowiada kampania ale musze miec przeciwnika, jako ze jestem prawiczkiem w tą gre na multi to traktuje to jako zabawe a nie wyscig o złote gacie ;)
Najbardziej mi pasują godziny po 21:00 ze wzgledu na prace. Jakby co to PW prosze bo nie zawsze tu zaglądam.
Powiem szczerze ze u mnie strona z rejestracja bety wyglądała tak że mialem jakies 2 nie podpisane ikony (chyba ich strona to tez beta :D) i wybralem prawą :lol: no i mam.
aha nick w steam joy-pl
Stroodus
24-04-2010, 22:55
Witam! Szukam dojrzalego gracza do kampanii online w ETW na modzie Imperial Splendor. gg 4271602
Link dla chętnych zagrac w betę ETW.Trzeba się zalogowac na stronie Total War
http://www.totalwar.com/empire/beta/
Potem dostaniemy klucz który wpisujemy na steamie.
ja też chętnie chętnie, kiedy byście mogli pograć??
na jakiej to zasadzie się gra?
Wojti166
18-07-2010, 18:02
Poszukuje towarzysza do gry kampanii multli przyznaje bez bicia... jestem zielony w tym temacie temacie >.< :P Ale... szybko sie ucze ;PP
Chetni pisac 3720894
Peace!
Ja też szukam chętnego do gry w kampanie, zainteresowani pisać na steama nick: Razor1352.
Istnieje jakiś sposób żeby zgrać kampanie multiplayer na mapie z "warpath"?
Domyślnie w opcjach jest ustawione na ture 2 minutową i roztrzygnięcie bitew automatyczne, ale co jak się zmieni na rozgrywanie bitew. Jeden gościu czeka, aż drugi skończy prawie godzinną bitwę? Coś tu nie rozumiem.
Nawiasem mówiąc jestem chętny do rozegrania z kimś kampani, ale przyznaję, że cienki ze mnie bolek.