Zobacz pełną wersję : Nowe KO Kingdoms
Yaevinn999
18-02-2010, 21:08
W związku z dużym zainteresowaniem KO pod Królestwami (średnio w 2h można znaleźć pełny skład - sam ostatnio nie zdążyłem:)) chciałbym założyć nowe.
Ameryki w ankiecie nie dałem bo pewnie i tak nikt by nie chciał.
Proszę o oddanie głosu tylko zainteresowanych.
Mój głos oddałem na krucjatę.
Maharbal
18-02-2010, 21:50
Taki wtręt z mojej strony-z ko właśnie odchodzi marcinus1002, i ma dużo państw do oddania. Może najpierw lepiej zobaczyć, co można wziąć z tego, zamiast zakładać nową ko :?:
Yaevinn999
18-02-2010, 22:16
Przejrzałem wcześniej jego "ofertę" ale na modach nie gram, gdy przeglądałem, bez modów dostępna była tylko irlandia co mnie średnio interesuje (chociaż jeśli nie będzie żadnego chętnego do jutra to może wezmę), więc wolę założyć nowe. Jeśli nikt nie będzie zainteresowany to i tak nowe KO przecież nie wystartuje.
Roland12
20-02-2010, 09:25
Jeśli ogłoszenie wciąż aktualne to ja mogę na krucjatach zagrać.
Yaevinn999
20-02-2010, 10:53
Tak, ogłoszenie jest nadal ważne. Jak zbiorą się jeszcze gracze to możemy grać.
Abu Yusuf
20-02-2010, 12:11
Jakbyście się ignoraci łaskawie zaorientowali, to wypowiedział się moderator działu kampanii online, i powinniście się jakoś ustosunkować do tego co powiedział, bo rzeczywiście jest w cholere państw do przejęcia, jak wam się pali do gry, to brać z tematu poszukiwani zastępcy.
Maharbal
20-02-2010, 13:20
Nie jeździj tak po nich Abu. Jeśli chcą, to niech sobie założą nową ko. Tylko tym razem nie będę im już szukał trzymacza haseł, bo w zasadzie to i tak gracze powinni go sobie sami poszukać. A jak nie będziecie mieli trzymacza to nie dostaniecie subforum i kropka.
Yaevinn999
20-02-2010, 17:36
Co wy chcecie?
Oczywistym jest, że każdy woli grać "od początku" i wykorzystywać swoją taktykę a nie przejąć od kogoś już rozwinięte państwo do którego trudno się "zaklimatyzować".
Chyba połowa KO marcinusa znalazła już zastępców, sam wziąłem mkoXII, może zdecyduję się jeszcze na Irlandię. Niedługo będzie po kłopocie więc nowe KO można już chyba zakładać.
EDIT:
O, proszę zostały jeszcze tylko trzy więc po co się tak gorączkować?
Abu Yusuf
21-02-2010, 15:13
no to na początek, troche się rozegraj w różnych ko, nie koniecznie w najlepszej sytuacji, ale wszystkiego trzeba posmakować ; ) wstrzymajcie sie narazie z nowymi, jest co brać
viewtopic.php?f=3&t=3772 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=3&t=3772)
Mefisto7
21-02-2010, 17:12
Tym bardziej że najlepiej jest dostać po dupie na początku. Jak będzieszz miał luzik to rozpieścisz się, a tak jak będziesz się musiał wysilać to od razu zapomnisz o filozofii grania jak w singla.