Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dla wszysktich mających problem z instalacją gry

Yari
26-02-2010, 15:24
Z przykrością informujemy, że w dniu dzisiejszym, ze względu na awarię platformy Steam wystąpiły problemy przy instalacji gry Napoleon Total War w wersjach językowych na rynek polski, czeski i rosyjski. Jednocześnie pragniemy poinformować, że razem z firmą Sega i Steam podjęliśmy natychmiastowe kroki mające na celu jak najszybszą naprawę zaistniałej sytuacji.

Spodziewamy się, że problem zostanie rozwiązany dzisiaj w późnych godzinach wieczornych i jednocześnie pragniemy zapewnić wszystkich, którzy nabyli grę Napoleon Total War, że wersja dostarczona przez CD Projekt jest kompletna i pozbawiona wad. Problem leży po stronie mechanizmu aktywacji elektronicznej i wkrótce zostanie usunięty.

UWAGA: Jeżeli w trakcie instalacji użytkownik wybierze język inny niż polski, rosyjski lub czeski gra uruchomi się normalnie. Można również zmienić ustawienia gry po jej zainstalowaniu klikając w panelu Steam prawym przyciskiem myszy na Napoleon Total War -> wybrać „Właściwości" -> przejść do zakładki „Język" i wybrać np. angielski.

O postępach będziemy informować na bieżąco w tym temacie.

http://www.cdprojekt.pl/news/5289/Probl ... Total_War_ (http://www.cdprojekt.pl/news/5289/Problemy_z_platforma_Steam_przy_instalacji_gry_Nap oleon_Total_War_)

W końcu odzew ... . Czemu tak późno i dlaczeg owciskali najpierw kit że to indywidualny problem użytkowników ?

Salmanasar
26-02-2010, 16:02
Skoro u nich wszystko jest ok to logiczne chyba jest, że winny mógł być gracz?

A czemu teraz.. mamy godzinę 16. O ile się nie mylę, na wschodnim wybrzeżu, a steam to platforma zdecydowanie amerykańska, to dzieli nas dobre 6h różnicy, a wątpię by pracowano tam w cyklu dwudziestoczterogodzinnym.

Yari
26-02-2010, 16:07
Valve mieści się w Seattle na zachodnim wybrzeżu , tam dopiero 7 rano jest , także jeszcze trochę poczekamy niestety.

Vondagar
26-02-2010, 16:26
bardzo smieszne ! wybrałem jezyk angielski... i? i sie zawiesilo, odpalam drugi raz i mam komunikat ze stem ma mnie w dupie bo jest zajete. Żenujące, pytanie czy to przypadek klątwa a moze za duzo ludzi w krawatach przy tym pracuje (w zwiazku z tym logczne wydaje sie ze brak im tlenu i mózg jest niedotleniony)

Sławek
26-02-2010, 16:30
U mni poszły własnie uaktualnienia.
Ustawione mam po polsku.

Tur
26-02-2010, 16:31
He he he ... a mówiłem nie kupować od razu :P.

Misioleon*
26-02-2010, 17:20
Kupić to można, tylko raczej nie instalować przed weekendem.

tomii7
26-02-2010, 17:25
Gra juz sie instaluje w wersji polskiej