PDA

Zobacz pełną wersję : Instalacja wysypuje się po umieszczeniu w napędzie dysku 2

jabzzz
26-02-2010, 20:04
Panowie, może tu czegoś konkretnego się dowiem...

Oczywiście pojawił się problem. Podczas instalacji dysk 1 śmiga jak szalony, ale gdy pada hasło "umieść dysk CD 2", co też czynię nagle instalacja zamiera.

Wiem, że mogę resztę plików ściągnąć ze STEAM'a, ale wolałbym zrobić to szybciej z płyty (po coś w końcu ładują ją do pudełka)

Czy ktoś napotkał podobną niedogodność?
Jako ciekawostkę dodam, że niedawno robiłem reinstall Empire i pojawił się ten sam problem, choć wcześniej nie występował...

Pampa
26-02-2010, 20:05
Miałem tak w cod mw2, wtedy problemem był antywirus jak odinstalowałem działało.

jabzzz
26-02-2010, 20:11
Hmmm...

Nie wiem czy to akurat wina antywirusa, bo niezmiennie od lat używam jednego Kaspersky IS, a wcześniej problem nie występował, niemniej dzięki za jakąkolwiek odpowiedz... każda porada jest na wagę złota... jestem na głodzie :] muszę zabijać!

MSZ
26-02-2010, 21:38
mi instalacja zamiera w losowych momentach ... juz od 5 godzin instaluje ale chociaż coraz dalej zachodzi za każdym razem :)

Pampa
27-02-2010, 09:17
No widzisz, ja też mam Kasperskiego, odinstalowałem zainstalowałem coda a potem znowu antywira i wszyscy byli happy :lol:

Kretson
27-02-2010, 19:12
Potwierdzam, ale wystarczyło tylko wyłączyć Kasperskiego. :D

P.S. z tym antywirem są same problemy :(

LEGION
01-03-2010, 21:57
A ja mam problem z 2 dyskiem tylko przy instalacji w jezyku polskim.. i do tego straaaasznie wolno idzie na polskim.. i co robic..