PDA

Zobacz pełną wersję : napoleon - kupno przez steama.

Wojas
26-02-2010, 20:30
Koledzy mam pytanie czy jest sens kupować napoleona przez steama? Nie wiem czy przy łączu 2megowym instalacja nie będzie trwała w nieskończoność...
Ktoś z was może kupił grę przez steama??
ps wiem że kupno przez steama wychodzi drożej ale niestety nie mam możliwości dojazdu do sklepu z grą :(

Amrod
26-02-2010, 20:33
Instalacja gry zajmuje 20GB, więc nie jest to mało nawet przy Twoim łączu.

Rajden
26-02-2010, 22:54
Wojas
Tytuł: napoleon - kupno przez steama.

Koledzy mam pytanie czy jest sens kupować napoleona przez steama? Nie wiem czy przy łączu 2megowym instalacja nie będzie trwała w nieskończoność...
ps wiem że kupno przez steama wychodzi drożej ale niestety nie mam możliwości dojazdu do sklepu z grą
ps wiem że kupno przez steama wychodzi drożej ale niestety nie mam możliwości dojazdu do sklepu z grą :(

No ja kupiłem przez Steam mam łącze 10 mb się instaluje 5 godzin ale jest na to rozwiązanie, przynajmiej ja tak sobie wymyśliłem ściągasz pirata instalujesz z niego a masz orginał

Obi Wan
27-02-2010, 20:16
Ja kupiłem dzisiaj przez steam. czas ściągania 5,5 godzinki, sam znalazł wersję polską, na szybko teraz sprawdziłem jak na razie działa. :D

Trochę pograłem wszystko chodzi bez problemów.

Wojas
28-02-2010, 10:43
Kupiłem wersję imperialną przez steama i po dwudziestu godzinach instalacji przez łącze 2mega wreszcie mogę zagrać.
Średni transfer w noc z piątku na sobotę 230kB/sek.
Pozdrówka!

glaca
28-02-2010, 12:24
i bez pudełka, i gadżetów wychodzi drożej? jakim cudem? płaci się w zł czy $?

voitek
28-02-2010, 12:28
W ojro. Dla nas nas steamie ogolnie jest duzo drozej, gry, ktore normalnie u nas kosztuja powiedzmy 120 zlociszy, na steamie kosztuja 49,99 euro co daje 200 zl :P

Wojas
28-02-2010, 17:02
Niestety wychodzi drożej ale jak ktoś nie może udać się do sklepu żeby kupić grę albo mu się nie chce ;)

Marquess Alec Fortescue
28-02-2010, 20:37
A ja sobie na gram.pl zamówiłem napoleona na adres babci, która potem mi podyktowała kody aktywacyjne ^^. zajęło mi ok. 11 godzin z 3mb, ponieważ nie miałem płyt.

Nie kupuj na Steamie - nie dość, że drożej to już nie dodają Elite Regiment (5 fajnych jednostek).

Ralph III
22-03-2010, 10:30
Właśnie zakupiłem Napoleona, ale na gram.pl. W sumie długo się zastanawiałem, czy nie lepiej wersji pudełkowej. Jest niewiele droższa. W sumie to oszczędza się tylko na dostawie + pułk elitarny. Transfer trochę wolny bo około 130Kb/s i ciągnie się baaaardzo długo. Ale chyba to wina mojego łącza. Mam już 10GB na dysku a połowy nie ma :? . Możecie napisać z jaką prędkością Wam się ściągała gra? W ustawieniach mam by ściągał z serwerów dla Polski. Gdy miałem domyślne ustawienia serwer to ciągnął 70Kb/s.

Amrod
22-03-2010, 11:38
To na gram.pl oferują ściągalne wersje steamowe?

Ralph III
22-03-2010, 15:45
To na gram.pl oferują ściągalne wersje steamowe?

Tak. Napoleon Total War - Klucz online.

Dostajesz klucz mailem wpisujesz w Steam / Aktywacja produktu w Steam ... i ssiesz 20GB:/

EjPii
22-03-2010, 19:05
Po co kupujecie te kody? O ile jeszcze BF:BC 2 opłaca się(50zł oszczędzasz) to tutaj przy "umiejętnych" zakupach oszczędzisz może z 5zł xD
Za 3.99 możecie odebrać grę z gram.pl w salonach SFERIS. Są w całej Polsce. Zresztą na allegro znaleźć można dobre aukcje NTW w pudełku.

Obi Wan
18-05-2010, 21:24
Małe pytanko do graczy,którzy zakupili ntw przez steam. Kupiłem nowy komputer, czy jest jakaś możliwość żeby ściągnąć grę ntw jeszcze raz nie płacąc już za nią? Bo chciałem mieć grę na 2 komputerach w domu i w pracy :D Z góry dziękuję za ewentualną pomoc.

Amrod
18-05-2010, 21:41
Logujesz się na konto, na które zarejestrowałeś grę. Pojawi Ci się lista zakupionych gier. Prawym klikasz i wybierasz zainstaluj. Zacznie przygotowywać miejsce i ściągać grę.

Obi Wan
21-05-2010, 16:01
Dzięki. Sprawdziłem wszystko chodzi bez problemu, nawet dlc ściągnęło, które dokupiłem. Natomiast zaskoczyło mnie Empire, które na CD kupiłem, też mogę je ściągnąć i zainstalować na laptopie. Dobra rzecz ten steam.