Zobacz pełną wersję : Brak jednostek specjalnych
Arindal von den Heiden
26-02-2010, 20:43
zakupiłem przez Steama edycję specjalną.
Mam co prawda jazde szkocką i herosów wojen napoleońskich ale nie mam w DSLu jednostek elitarnych ... (tych w liczbie 5) (nazywa się Elite Regiment).
Wyraxnie jest nakreslone że powinno się otrzymać oba te DSLe przy zakupie ESa....
długo kolego ciągnąłeś przez stima i na jakim łączu??
Montrose
27-02-2010, 10:15
Elite regiment jest tylko w wersji pudełkowej.
Marquess Alec Fortescue
01-03-2010, 08:21
Co? Przecież na Steamie wyraźnie było napisane o Elite Reg. Scots Greys ci zazdroszczę, i zły będę, jeśli nie pojawią się za parę miesięcy w DLC. Connaught Rangers z Elite Reg. są fajni. :) Teraz nie ma nic o Elite Reg., ale przed premierą byli tam opisani. Dowiem się od znajomego, czy sam dostał. Ale nawet gdyby Elite Reg. byl bonusem pre-orderowym na Steamie to byś nie dostał Scots Greys...
Ekhm... Spójrz na swoje konto w Steam Store i Recent Transactions. Napoleon i DLC do niego powinny być opisane osobno. Jeśli nie ma Elite Reg to jest źle. ;/
Albo prawy klik na ikonke Napoleon: Total War w My Games -> properties -> DLC i będzie lista DLC. Może masz odznaczone?
Co do Elite Reg i Steama, to jest 100% pewien, że byli opisani na stronie sklepowej, ale czemu ta zmiana, nie wiem. Jeśli zapłaciłeś i miałeś obiecany Elite Reg. to pisz do nich i żądaj reklamacji ;)
Arindal von den Heiden
03-03-2010, 09:31
obecnie w sklepie Steama przy Imperial Edition sa tylko Heroes of the Napoleonique war , elite regioment zniknął...choć był wcześniej bo przeciez widziałem i to nie jako jedyny...pytanie czy to był bład czy zmiana na okres popremierowy :-/ jesli zmiana to jako że zamówiłem w preorderzer to należy mi się tez tamto...
Marquess Alec Fortescue
03-03-2010, 17:15
IMO coś im się popierdzieliło, bo jak wyżej napisałem, też to widzieli. Tego znajomego, ktory kupil grę na steamie nie widziałem od paru dni, więc nie mogłem się dowiedzieć :/
kopiłem z pułkiem elitarnym którego nei mogę aktywować bo ktos użył tego klucza już
to jest cenzor jakiś żart :)
Następnym razem proszę bez wulgaryzmów - Witia