Zobacz pełną wersję : Sacred Company - Bractwo Stali 0-2
roman zabawa
26-04-2010, 08:02
Zapraszam kapitanów obu drużyn do umawiania się na mecz.
Koniec kolejki przypada na godzinę 24:00 w niedzielę 2 maja.
siema, z racji że ten weekend to będzie majówka proponował bym rozegrać mecz jakoś w tygodniu po 18 czy 20. Co Wy na to?
Siema sorry panowie za dużą zwłokę, zapytam chłopaków czy mogą zagrać dzisiaj, a jak nie to proponuję wtorek, wybierzcie godzinę
pozdro
sorka, dziś nie dalismy rady, wtorek bedzie ok jakoś wieczorem na pewno po 19. napisze wkrótce dokladnie. pzdr
sorka za dwa posty pod sobą ale chciałem żeby był widoczny.
jutro po 20?
Jeśli nie pasuję to wnoszę o przedłużenie terminu.
Niestety zmuszeni jesteśmy prosić o przedłużkę do czwartku do północy, za zaistniałą sytuację z góry przepraszamy ;)
feldmarshal
08-05-2010, 14:23
Witam, doszły mnie słuchy o jakiś zdarzeniach godnych odnowtowania w trakcie meczu czy moglibyscie przyblizyc mi ta sprawa czy tez moze wszystko odbyło sie normalnie lub tez mecz nie został jeszcze rozegrany ? :D
a no noo już pędze z wyjaśnieniami.
rozegraliśmy w czwartek jeden mecz, w piątek drugi mecz.
są małe nie jasności co do pierwszego meczu SC hostowało i atakowało - odpadł jeden z naszych zawodników w czasie trwania bitwy - w okolicach momentu kluczowego - co prawda routowało mu troszkę jednostek, ale część się opanowała. no ale graliśmy dalej bo szkoda było fajnej gry. gdy już sytuacja na polu bitwy zrobiła się troszkę jaśniejsza mogło się okazać, że gdyby zamiast CPU grał nasz zawodnik wynik by był inny. a tak przegraliśmy ogólnie 0 - 2 .
Nie wiem czemu nic tu chłopaki nie napisali o tej pierwszej bitwie, mi jest ciężko cos powiedzieć bo w niej nie grałem, ale z tego co słyszałem to wywaliło go w momencie gdy już stracił z 70-80 % swojego wojska, poza tym admini mieli ocenić co z tą bitwą, drugą wygraliśmy już bez problemów technicznych.
dzięki za grę tak poza tym SC, było ciekawie ;)
To niech pop wyśle repa do sędziów bo normlanie niema czata w powtórce i nie widać kiedy wywala zawodnika ja pamiętam w mirę w którym to momencie było i 4 razy oglądałem tego repa i powiem i komp i pop nieważne kto z nich by grał dalej do końca tą austrią ale ona miała już tyle strat że nic by już tam nie zdziałała przy tym że niektóre pruskie jednostki nie straciły nawet 1 człowieka, fakt mogła by pomóc w przypadku gdyby z drugiej strony Francja zniszczyła moją Anglię w takim samym stopniu lecz tam wyszło tak że we Francuskiej przetrwały 2 doniszczone liniówki, ale pisać nie będę musi pop wysłać do sędziów swojego repa jeżeli ma być sprawdzone to jeżeli nie niwdzię dalszego sęsu dyskusji dzięki za gry
Po dosyć długiej naradzie sędziowie zdecydowali się przyznać zwycięstwo w pierwszej bitwie dla BS.
Tak więc 3pkt dla BS i 1pkt dla SC.
Gratulacje panowie i powodzenia w następnej kolejce.