Zobacz pełną wersję : Marcin80 vs Mariusz| 1:1 (wpisany)
Hej.Proponuję 3 maja wieczorem.Dodałem Ciebie do znajomych na steamie.
Marcin80
30-04-2010, 22:45
dodałem Cie zobaczymy jak bede dysponował z czasem dam znac do niedzieli czy mi ten 3 pasi
Sobota 15 maja od 18 do północy ewentualnie niedziela wieczorem.
Marcin80
13-05-2010, 17:39
Witam mogę grać wieczorem i nawet w późnych godzinach piątek sobota i niedziela jak nie będzie mnie na stream pisać na gg 9472183.
Oczywiście mogę umówić się na konkretną godzinę tylko proszę napisać kilka godzin wcześniej będę starał się monitorować na bieżąco wieczorami.
Pozdrawiam
Marcin80
16-05-2010, 16:25
Oki dzis jestem czekam na Ciebie do 23
Marcin80
16-05-2010, 22:58
Nieudało się nam zagrać ustawiliśmy się na jutro na 22.45
Przykro mi jutrzejszy termin nie wchodzi grę - Amrod zadecyduje czy moja decyzja 1:1 będzie słuszana w tym przypadku.
Szkoda że się nie odezwałeś ,czekałem na steamie od 20 do północy.Tylko trochę dziwne że nie widziałeś jak pisałem do Ciebie .Umówilismy się jutro na 22.45. Jak sędziowie pozwolą to dogramy.
Marcin80
17-05-2010, 23:42
Zagralismy pierwsza
Marcin vs Mariusz
prusy vs anglia moja wygrana syberyjski płaskowyz
Mariusz vs Marcin (prusy vs anglia) wygrana Mariusza gospodarstawa ale tu mam przeciw po pierwsze zgodziłem sie aby zib hostowal bo Mariusz niemógł postawić ani wbić z mojej strony feld ugadalismy sie przed bitwą że bez płatnych dlc w tej bitwie Mariusz użył ułanów branderburskich ja niewiem co to za jednostka ja takiej niemam.
Prosze o opinie sedziów
Szkoda, że nie poprosiłeś o ponowne założenie gry, ale bez tej jednostki u przeciwnika.
Musicie powtórzyć drugą bitwę. Jeżeli nie stanie się to dzisiaj do 22.30, będziemy musieli podjąć decyzję za Was.
Proszę wysłać mi screena z tą użytą jednostką przez przeciwnika na Prywatną Wiadomość.
Marcin80
18-05-2010, 11:31
Pracuje do 22, zagrać mogę o 22.45 (odrazu jak wrócę) więc sprawdze tu o tej godzinie czy możemy dograć
Dziękuję za przesłanie powtórki i screena.
Niestety panowie, ale nie podoba mi się ta sytuacja.
Nie było możliwości aby jednostka ta nie została zauważona wcześniej w trakcie meczu. Sytuacja z reklamowanymi bitwami jest o tyle delikatna, że to od uczciwości graczy zależy czy zostanie, tak jak to powinno być według podstawowych zasad fair play, zwrócona uwaga na fakt nieregulaminowej armii czy innej sytuacji. Prawidłowo niejasności powinny zostać wskazane już w trakcie bitwy. Gracz ma również możliwość wskazania ich po meczu, ale w rozsądnym czasie. Gracz nie może powoływać się na niezgodność składu armii jako ewentualny zarzut w razie przegrania przez niego pojedynku. Nie można czynić ze swego prawa użytku, który byłby sprzeczny z podstawowymi zasadami gry fair play.
Przyjmuję na siebie błąd za tą wcześniejszą i przedwczesną decyzję.
Oficjalnie i ostatecznie, mecz między Marcinem80 i Mariuszem kończy się rozegranym wynikiem 1:1. Skargi nie uwzględniam.
Od decyzji nie ma odwołania.