Zobacz pełną wersję : Mariusz vs Romanos| 1:1 (wpisany)
Witam.Proponuję 1 maja do południa.
Witam co sądzisz o jutrzejszym dniu koło 18?
Witam.Romanos raczej po 19-20 będę.
Czekam na steamie do północy.
Czekałem.To teraz proponuję sobotę 15 maja od 18ej do północy.
No niestety później już nie miałem czasu, co powiesz na np sobotę jakoś w godzinach popołudniowych?
Próbowaliśmy z Mariuszem to rozegrać, ale niestety mieliśmy ogromne problemy z połączeniem, steamem itp, koledzy z SB nawet stawiali nam gre, ale nie udało się nawet jednej bitwy rozegrać.
Umówiliśmy się wstępnie na sobotę koło 17, ale kolega nie dotarł, dzisiaj niestety mam nockę w pracy, więc nie dam rady sie pojawić. Poniedziałek cały wolny, więc czekam na propozycję, może admini nie będą marudzić jak rozegramy to kilka godzin po terminie.
Panie Romanos gra toczy się od bodajże 26 kwietnia do 16 maja nie nasza wina, że wszyscy się budzą teraz Amrod napisał co i jak dziś o północy my szachiści będziemy robić i . Jest to turniej pod nazwą mistrzostwa Polski a nie Bangladeszu do tego z nagrodami, więc zachowajmy powagę i wyciągnijmy lekcję na następny turniej, dziękuje mówiłem to ja Al, Al Bundy.
Sorki Romanos za sobotę wróciłem dopiero na 20ą.Jak można to rozegrać jeszcze w poniedziałek to przychylam się do prośby kolegi o przedłużenie.Będę na Ciebie czekać od 18ej.Miejmy nadzieję że tym razem nie będzie problemów.
Z całym szacunkiem Hetman, nie musisz mnie pouczać to nie pierwszy turniej w jakim gram, znam zasady, wiem, że nawaliliśmy, ale to w dużej mierze nie nasza wina, tylko problemów technicznych.
Ciężko będzie przyznać walkower komuś w tym wypadku, a może ten mecz decydować o wyjściu z grupy, dlatego jeśli jest będzie możliwość to dogramy to jutro, a jak nie to trudno.
edit: no ja właśnie czekam od 18...
Mariusz -Romanos 1-1
1 Ja Prusy -Romanos Francja wygrana moja (Gospodarstwo)
2 Ja Francja-Romanos W.Brytania wygrana Romanosa (Syberyjski)
GL&HF