PDA

Zobacz pełną wersję : GORGONA vs Andreuse| 2:0 (val) (wpisany)

Gorgona
04-05-2010, 14:19
Kiedy macie czas zagrać obywatelu?

Andreuse
06-05-2010, 22:31
Jutro i sobote po 20tej towarzyszu 8-)

Gorgona
08-05-2010, 20:20
Widzę mój drogi ze nie masz ochoty rozgrywać tego meczu ustawiliśmy się na sobotę po 20 ale nawet łaskawie nie odpowiadasz choć jesteś online

http://img3.imageshack.us/i/jakooo.png/

wiec proszę organizatorów o wyznaczenie terminu gry do którego kolega się dostosuje bo inaczej nie będę w stanie z nim rozegrać meczów :evil:

Gorgona
08-05-2010, 21:33
Godzina 22.26 zdegustowany idę spać

http://img688.imageshack.us/i/llllllllllllll.png/

Andreuse
08-05-2010, 22:04
Bardzo mi przykro ale mnie nie bylo :)
Niestety dopiero wrocilem z pracy i powiem ze to, ze bylem online na stem nie znaczy ze bylem :ugeek:
Nie bede sie tlumaczyl tutaj, ale moge ci kolego na steam napisac czemu tak bylo ze tak bylo :D
Mozemy sie ustawic na nastepny weekend bo w tygodniu mnie nie bedzie.
Pozdrawiam
I prosze sie nie degustowac tak az ;D

Gorgona
09-05-2010, 14:07
No to mamy problem bo mnie nie będzie 19 ,20 maj mam wyjazd a w piątek jak się łaskawie pytałem to przeniosłeś na sobotę bo na pewno będziesz sam wyznaczałeś daty i godzinę ja się dostosowałem a teraz mój drogi ty się dostosuj wiec mogę grac od wtorku do piątku

miedzy 13.00 a 22.00

Gorgona
11-05-2010, 13:37
Ok w niedziele 16 maja wracam wcześniej wiec mogę grac miedzy 18 a 22 liczę ze będziesz wrońcu mógł rozegrać mecz 8-)

Andreuse
14-05-2010, 18:00
Hej
Mnie w niedziele 16 nie bedzie ale moze w tygodniu??

Amrod
14-05-2010, 18:04
Taka mała uwaga Panowie, że faza grupowa kończy się 16 maja.

Gorgona
14-05-2010, 18:55
Taka mała uwaga Panowie, że faza grupowa kończy się 16 maja.

Dlatego próbuje się z Andrusem umówić (poraz kolejny) ale Andreuse tego nie rozumie dedline jest 16 maja i ja mam czas grać tak jak napisałem w niedziele poza tym pan Andruse umawia się poraz kolejny na dany dzień i nagle przekłada ja się kolejny raz dostosowałem się wiec nie rozumiem tego ze znowu mu nie pasuje w taki sposób nie jestem wstanie z nim rozegrać meczów jak porostu ciągle zmienia termin :evil: i nie zamierzam dostać 0 punktów z tego powodu jeśli nie możesz grać to nie bierz udziału w turnieju.

Andreuse
15-05-2010, 17:48
HEj
Ja rezygnuje z tego Turnieju :| mam za duze problemy z netem :evil: ostatnio (co Spokojna Woda moze cos na ten temat powiedziec jak rozgrywalismy bitewki :D )Nie chce przez to innym popsuc zabawy a sobie udaremnic sporo nerwow :geek:
aha i kolego z G.E nie klam prosze, nie rob ze mnie tego co niechcial sie umowic czy tez rozegrac meczyku
Na pierwszy termin ktory mielismy grac bylem ale po 22giej, co ci dzien wczesniej czyli w piatek(7maja) pisalem ze moge miec problemy bo nie wiedzialem o ktorej koncze prace i ze moge byc dos puzno,choc w piatek tez moglem grac a;e o 23ej co ci nie pasowalo wiec przenioslo sie na sobote
Bylem w sobote o 22.30 okolo, odrazu jak przyjechalem z pracy zasiadlem za PC,co moze poswiadczyc Spokojna Woda lub Niaver bo tego tez dnia ulomnie probowalem im zahostowac gre.
Zrozumialem czesciowo towoje oskarzenia tutaj, jaki ja jestem beee i wogole ze cham, nie odzywam sie na steam i takie tam :) ale czas czyli konkretna godzine nie mielismy ustalona co do tej soboty :D
Ale tego ostatniego posta juz poprostu nie moglem sobie podarowac i musialem sie napisac :)

''wiec proszę organizatorów o wyznaczenie terminu gry do którego kolega się dostosuje bo inaczej nie będę w stanie z nim rozegrać meczów''
A teksty w takim stylu po pierwszym nie udanym terminie rozegraniu meczyka nie pomagaja w dobrej zabawie i komunikacji miedzy ludzkiej ;D
Pozdrawiam

Maharbal
15-05-2010, 18:10
HEj
(...)mam za duze problemy z netem :evil: ostatnio (co Spokojna Woda moze cos na ten temat powiedziec jak rozgrywalismy bitewki(...)
Bylem w sobote o 22.30 okolo, odrazu jak przyjechalem z pracy zasiadlem za PC,co moze poswiadczyc Spokojna Woda lub Niaver bo tego tez dnia ulomnie probowalem im zahostowac gre.

Prawda to. Sam poprosiłem wtedy Andreuse o zahostowanie, niemniej jednak nie udało się rozegrać bitew do końca.

Gorgona
15-05-2010, 20:09
HEj
Ja rezygnuje z tego Turnieju :| mam za duze problemy z netem :evil: ostatnio (co Spokojna Woda moze cos na ten temat powiedziec jak rozgrywalismy bitewki :D )Nie chce przez to innym popsuc zabawy a sobie udaremnic sporo nerwow :geek:
aha i kolego z G.E nie klam prosze, nie rob ze mnie tego co niechcial sie umowic czy tez rozegrac meczyku
Na pierwszy termin ktory mielismy grac bylem ale po 22giej, co ci dzien wczesniej czyli w piatek(7maja) pisalem ze moge miec problemy bo nie wiedzialem o ktorej koncze prace i ze moge byc dos puzno,choc w piatek tez moglem grac a;e o 23ej co ci nie pasowalo wiec przenioslo sie na sobote
Zrozumialem czesciowo towoje oskarzenia tutaj, jaki ja jestem beee i wogole ze cham, nie odzywam sie na steam i takie tam :) ale czas czyli konkretna godzine nie mielismy ustalona co do tej soboty :D
Ale tego ostatniego posta juz poprostu nie moglem sobie podarowac i musialem sie napisac :)

''wiec proszę organizatorów o wyznaczenie terminu gry do którego kolega się dostosuje bo inaczej nie będę w stanie z nim rozegrać meczów''
A teksty w takim stylu po pierwszym nie udanym terminie rozegraniu meczyka nie pomagaja w dobrej zabawie i komunikacji miedzy ludzkiej ;D
Pozdrawiam

Człowieku tym musisz się w takim samy stopniu dostosować do terminu jak ja a jak wyznaczasz czas to graj a nie zmieniaj zdania po szlem ci 2 razy na rękę choć mam wiele ciekawych rzeczy do roboty nisz czekanie aż łaskawie się do mnie odezwiesz nawet nie wiedziałeś do kiedy trza rozegrać mecze to świadczy o twoim małym zainteresowaniu turniejem z wszystkimi co się umówiłem na spotkanie rozegrałem mecz punktualnie i tyle a jeżeli ktoś niema ochoty rozegrać meczu to go nie rozegra i nie zgrywaj biednego zawsze szlem na rękę ludziom z innych stref czasowych i zawsze rozegrałem z nimi mecze na czas ale jakoś dziwnie z tobą nie moglem

poza tym ja rozegrałem więcej meczów od ciebie co jest wskaźnikiem komu bardziej zależny na grze :lol: