PDA

Zobacz pełną wersję : GORGONA vs mirekm61| 2:0 (wpisane)

Gorgona
04-05-2010, 14:20
Kiedy się ustawiamy?

Gorgona
12-05-2010, 15:51
Człowieku masz ochotę to rozgrywać 4 maja napisałem do ciebie a ty nic nie odpisujesz a jak widzę rozegrałeś mecz z Woda

i potwierdziłeś wynik wiec byleś na forum nie wiem jak się umówisz z nami wszystkimi w 1 dzień :x

Gorgona
14-05-2010, 19:05
Panie mirekm61 16 maja jest ostateczny termin wiec nie wiem czy zamierzasz zagrać :evil: ten mecz czy nie?

Maharbal
14-05-2010, 19:33
Jak go nie złapiesz na Steamie to wątpliwa sprawa, żeby Ci odpowiedział.

Gorgona
15-05-2010, 21:08
Jak go nie złapiesz na Steamie to wątpliwa sprawa, żeby Ci odpowiedział.

-po pierwsze panie woda widzę ze pan ma niemiły zwyczaj wbijania się w niezwiązane ze swoja osoba tematy
-po drugie od tego jest forum by się umawiać na mecze nie mam zamiaru pisać do kogoś który mi odpowie albo powie ze jak jest on to nieznaczny ze właśnie ta osoba siedzi przed monitorem wiec 8-) sorry

Maharbal
15-05-2010, 22:01
Widzę Panie Gorgona, że ma Pan zwyczaj denerwować się, nawet jak ktoś chce Panu pomóc, sugerując oczywistą rzecz 8-) Ale żeby Cię więcej nie denerwować to już tutaj nie napiszę, bo zdaje się, że niemiło mnie przyjmujesz odkąd przegrałeś ze mną tamtą bitwę :roll:

Gorgona
16-05-2010, 16:01
Widzę Panie Gorgona, że ma Pan zwyczaj denerwować się, nawet jak ktoś chce Panu pomóc, sugerując oczywistą rzecz 8-) Ale żeby Cię więcej nie denerwować to już tutaj nie napiszę, bo zdaje się, że niemiło mnie przyjmujesz odkąd przegrałeś ze mną tamtą bitwę :roll:

Widze ze masz ochotę pomagać na sile choć nikt cie oto nie prosił i wtrącać się w czyjeś sprawy a jak ktoś powie ci żebyś przestał to się wielce obrażasz mój drogi.

I nie zamierzam z tobą dyskutować we własnym temacie który nie był nigdy skierowany do ciebie a ty się do niego wbijasz i wypisujesz rzeczy nie wiem jakie wyznajesz zasady ale dla mnie nie jestem do pomyślenia nikogo pouczać w jego własnym poście szczególnie jak on nie dotyczy ciebie wiem ze cię martwi to ze prawdopodobnie nie wyjdziesz z grupy ale niestety z każdej grupy wychodzą najlepsi gracze.

Gorgona
16-05-2010, 16:05
Panie Mirku dzisiaj jest ostateczny termin rozegrania meczu a pan do tej pory nie odpowiada będę czekał do 23.00 na odpowiedz

Amrod
16-05-2010, 22:28
Zwycięstwo gracza Gorgona przez walkower przeciwnika.

Hetman
16-05-2010, 22:43
Dzieki