Zobacz pełną wersję : Rafi vs Palaiologos | 0:2
Witam. Kiedy mozesz grac?
Palaiologos
04-05-2010, 22:21
Ehh, czas ucieka, a my jeszcze nic. Najchętniej wieczorami, ale mogę się dostosować, byle nie w środy (chyba że późnym wieczorem). Moje gg może: 4997688. Powiedz najpierw na jakiej mapie będziemy grać.
Może piątek o godzinie 18? Albo sobota o 20?
Palaiologos
05-05-2010, 21:56
Co do piątku, to będę mógł potwierdzić w czwartek. A późniejsze godziny, np 23 Ci nie pasują?
W tygodniu moge grać DO 22, w weekend DO 23 - inaczej nie da rady
To jak możesz grać dzisiaj czy mam sie zajac czyms innym?
Tak jak pisałem, dzis moge grac do 23, jutro praktycznie cały dzien.
Palaiologos
09-05-2010, 19:02
Po dwóch zaciętych bitwach wyniki przedstawiają się następująco:
1 mecz: Włoskie Pastwiska
{SB}Rafi 0:1 Palaiologos
Wlk. Brytania - Francja
2 mecz: Gospodarstwa
Palaiologos 1:0 {SB}Rafi
Austria - Prusy
---------------------------
Podsumowanie: Palaiologos 2:0 {SB}Rafi
Dziękuję za dobrą grę i proszę przeciwnika o potwierdzenie wyniku.
Pierwsza bitw dla przeciwnika, drugą musimy jeszcze "omówic"
Zaistniały jakieś problemy?
Pierwszą bitwe przegrałem i tu nie ma dyskusji. W drugiej natomiast przeciwnik wziął jednostkę z DLC Legion Arcyksięcia Karola która chyba jest zakazana, bo jak widać w temacie nikt nie potwierdził chęci grania z tymi dodatkowymi jednostkami. Oddział ten nie zrobił w bitwie żadnej furory, ale także nie pozostał w bitwie bez znaczenia. Proszę sędziów o odpowiedź co robić w takiej sytuacji
Razem z pozostałymi sędziami podejmiemy niebawem decyzję.
Organizatorzy podjęli decyzje, iż mecz nie zostanie powtórzony i kończy się rezultatem 2:0 dla Palaiologosa.
Obaj gracze użyli jednostek DLC, temat zamykam i życzę powodzenia w dalszych bojach.