Zobacz pełną wersję : Milanos vs Feldmarshal | 1:1
siema kiedy możesz zagrać i jak z DLC
feldmarshal
08-05-2010, 03:21
siemka, moze niedziela? ja nie mam dlc wiec bez DLC. :mrgreen:
pozdrawiam!
Hmmm a nie umówiliśmy się przez steam na jakiś dzień w tygodniu?
feldmarshal
11-05-2010, 16:08
tak ale to było pozniej , na środe :D tzn na jutro
feldmarshal
13-05-2010, 00:42
hmmm i cos nam chyba nie wyszło ja rozegralem turniej u ruskich za to :)
Przepraszam najmocniej cie Feld ale kurde wczoraj poszedłem na zajęcia się okazuje że jesteśmy w porównaniu do innych grup za mocno do przodu więc baba z matmy mówi że mamy 2 godizny wolnego no to my bach ja 5 piw potem zamiast iść po makroekonomi do domu to oczywiście już prosto na Juwenalia no i tak to się skończyło ^^
feldmarshal
13-05-2010, 16:53
spoko nie ma zmartwienia :D jeszcze jest troche czasu nie zawiele ale jest. jak mowie ja moge najlepiej 21 lub po.
Powiem tak hmmm dzisiaj dzień 2 więc pewnie także mnie nie będzie jutro Doda więc na 100 mnie niema :D więc chyba pozostaje nam niedziela.
To jak Feld dasz radę jutro tak od 19 w górę? ja praktycznie jak usiądę o 19 to do 1 pewnie będę siedział.
feldmarshal
15-05-2010, 14:16
spoko Niedziela dobrym dniem jest, o 21 ok?
Bardzo proszę o przedłuzke do wt ponieważ Feld dopiero się zjawił więc puściłem aby zagrał swój zaległy mecz z Krocem a że jest zmęczony nie będę go zmuszał do jakieś późnej gry a my na nasz meczyk na wt się umówiliśmy więc bez obawy o rozegranie
No i udało nam się zgrać ^^
1 bitwa feld wybiera syberyski płaskowyż
Feld Prusy ja Fra bitwa dla felda
2 bitwa ja wybieram gospodarstwo
ja GB Feld Austria bitwa dla mnie
tak więc my sobie strzeliliśmy po remisie
bardzo fajne bitwy miło się grało tak więc dzięki.
feldmarshal
18-05-2010, 21:22
potwierdzm, dzieki za gierki i gratuluje awansu :).
Powodzenia w pucharach, zamykam.