Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Brak tekstu

laforbie
15-05-2010, 19:48
Witam.Panowie potrzebuje pomocy,po zainstalowaniu originalnej wersji Napoleon total War i uporaniu sie z kretynskim wynalazkiem o nazwie Steam,gra uruchomila sie bez problemow,tyle,ze jest zupelnie pozbawiona tekstu,tak jakby ktos usunal z niej wszystkie fonty.Oczywiscie granie w tej sytuacji nie ma sensu.Gram w serie Total War od samego poczatku ale takigo dziwadla jesze nie widzialem.Reinstalowalem gre kilka razy,z najnowszymi sterownikami i z troche starszymi,ale bez skutku.Z gory dziekuje za ewentualna pomoc.Pozdrawiam.

grasiczek
25-05-2010, 21:24
Mam ten sam problem, za pierwszym razem zassał update ale po angielsku (mimo wersji PL) a przy którymś kolejnym logowaniu (po jakimś czasie) gra uruchomiła się bez tekstu tylko grafika

Amrod
25-05-2010, 21:37
Mam ten sam problem, aczkolwiek na laptopie. Jaka karta graficzna?

laforbie
01-06-2010, 21:43
Moja karta graficzna to Geforce 8800 GT 512 MB,ale to raczej nie problem karty.Zadzwonilem do CD Projekt do dzialu pomocy i opowiedzialem w czym rzecz.Koles poradzil sprawdzic spojnosc plikow,co tez uczynilem,ale bez skutku.Zadzwonilem wiec drugi raz,na co on,ze trzeba wylaczyc steam i skasowac pliki NCS N.T.W. eng.,pol.itd.Nastepnie wlaczyc steam i uruchomic gre,ktora automatycznie pobierze nowe pliki ktore powinny juz dzialac prawidlowo.Niestety sytuacja bez zmian.