Zobacz pełną wersję : Bractwo Stali - K4Fun 0:2 (v.o.)
roman zabawa
04-06-2010, 08:32
Przed nami finałowa kolejka Ligi Klanowej :!:
Zapraszam kapitanów obu drużyn do umawiania się na mecz.
Koniec kolejki przypada na godzinę 24:00 w niedzielę 13 czerwca.
bry
kiedy Panowie możecie nas złoić?
witam, zlać to my was możemy, ale na medku! :D
co powiecie o poniedziałku, wtorku? i w jakich godzinach ?
pzd
od niedzieli do środy nie mamy hetmana i arkona
coś będziemy planować?
jakiś termin? mamy sporo czasu ale dobrze by było wiedzieć :)
no już już, dzisiaj jak stoicie z czasem?
chyba jesteśmy. A o której tak byście chcieli?
tak szybkiej odp sie nie spodziewałem ;) po 20 pewnie najlepiej, chodź meczyk jest :| ale trudno trzeba się poświęcić
moze byc
szybko sie z nami uwiniecie to na druga polowe zdarzycie
Aż wstyd mi za nas sorry panowie, ostatnio mamy koszmarne problemy z zebraniem składu 3v3 :roll: jakoś nikogo już nie ciągnie do tej gry... jak organizatorzy nie pozwolą na przedłużkę (wcale bym się nie zdziwił, bo czasu było mnóstwo) to oddajemy walkowerem, zresztą i tak pewnie to bez większego znaczenia bo wiadomo jak to się skończy ;)
roman zabawa
14-06-2010, 10:25
Skoro inny mecz rundy trwa (GE - SB) to postarajcie się zagrać, póki tamci nie skończą.
Powodzenia ;)
Romanos dajcie znać jak coś.
Tylko z jakimś wyprzedzeniem co bysmy się też ogarneli :)
Wybierzcie sobie któryś z dni piątek, sobota lub niedziela, jak nie damy rady się zorganizować to już dłużej nie będziemy tego przeciągać...
Sobota koło 18? czy jakoś później?
Drago-cs
18-06-2010, 17:29
mnie pasuje jak najbardziej ;) i reszcie kolegów chyba tez..ale poczekajmy oczywiście na oficjalne potwierdzenie od theo :)
i co teraz?
Bo się romanosy na nas wypięły :( nie lubią nas czy jak? szukałem na steamie ale jakoś nie chcieli się objawić
Rozumiem problem.Decyzje podejmiemy najszybciej jak to możliwe.
Chyba wygląda na to, że będziemy musieli to oddać walkowerem, niestety mam cały czas problem z 3 graczem i nie chce nic obiecywać... :oops:
Chyba wygląda na to, że będziemy musieli to oddać walkowerem, niestety mam cały czas problem z 3 graczem i nie chce nic obiecywać... :oops:
Szkoda bo ogólnie mamy zastój a chętnie byśmy coś zagrali 3v3. Do tego Arkon już nie wytrzymał ataku przed szefem i musiał jechać na służbówkę do Płocka do niedzieli ;(
roman zabawa
24-06-2010, 14:23
Skoro dotychczas nie dograliście, zmuszeni jesteśmy przyznać walkowera na korzyść K4Fun. W wolnej chwili naniosę punkty, równolegle już od 2 tygodni Brave ślęczy nad bannerem pucharu, który jest niemal gotowy. Wtedy nastąpi wręczenie zwycięzcy.
Proszę tylko o cierpliwość, bo mam w tej chwili mało wolnego czasu (choroba ojca).