Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : WAKACJE OD KO?

Mefisto7
16-06-2010, 20:52
Niech każdy z graczy zagłosuje, proszę.

@sugerując się częścią tego co powiedział Abu na dole, zmiana na ankietę imienną. Proszę każdego o odpowiedź + ew termin wyjazdów.

Dagorad
16-06-2010, 21:25
Nie. I że tak po chamsku powiem KO nie może zostać już odgórnie zablokowane bo jest ktoś kto się nie zgadza. Skoro w regulaminie jest 24-36h to tak jest więc jak dla mnie nawet jeżeli 8 graczy w danym ko będzie chciało mieć wakacje a 1 grać to trudno gramy. A tak poza tym to wakacje jako okres od 25 czerwca do 1 września? Czy może do 1 października? A może jakaś inna miara czasu? Odgórne załatwianie tutaj tego nic nie da bo przecież admini nie powiedzą nagle "stopujemy ko do 1 września dział zamykamy idźcie sobie pobiegać".

Abu Yusuf
16-06-2010, 21:36
Po pierwsze, brawa Ci się należą za ankiete w takiej formie, zaraz będzie 500 głosów niewiadomo skąd, takie ankiety robi się imiennie, tak na przyszłość.

Po drugie, w dyskusjach swoje zdanie wyraził jeden z moderatorów działu kampanii online - Marat, i powineneś to zdanie uszanować i przyjąć, a nie odprawiać jakieś demokratyczne cyrki, to nie sejm.

Po trzecie, chyba masz klapki na oczach i nie widzisz tego że nie wszyscy gracze KO mają po parenaście lat, i mają ten luksus wakacji, studenci mogą w takim razie żądać wakacji od ko we wrześniu, a pracujący cały rok kiedy mają urlop, tak?

@ EDIT
Owszem, będą poślizgi, jak zawsze w czasie wakacji bywa, bo nie każdy pamięta żeby ustanowić zastępce itd, ale to da się wytrzymać, a granice czasowe są od tego, żeby je w takich sytuacjach jak wakacje np, wykorzystywać, wiedząc że tura w wko idzie mniejwięcej tydzień itd, można sobie to ładnie poukładać, zostaw takie głosowania na małe kampanie, co Ci wszyscy powtarzają w kółko.

Kapsul
16-06-2010, 21:40
Zgadzam sie z przedmowca 8-)

Mefisto7
16-06-2010, 21:54
1)Dobra, zmiana na imienne.

2) ... Dobrze - Marat ma doświadczenie i staż, nie że nie szanuję jego zdania, ale rozkaz może wydać ,jak dla mnie, tylko Obi Wan jako obecny właściciel serwisu. Po za nim wydaje mi się że powinna panować demokracja, a nie oligarchia.

3) wiem że nie wszyscy mają po parenaście lat, dobrze sobie z tego zdaję sprawę. Mimo to ankieta jest ankieta. Ja chcę zbadać nastroje i zachcianki ludzi. Po to są ankiety chyba, czyż nie?

Marat
16-06-2010, 21:58
Jeszcze raz powtarzam, decyzja została podjęta w gronie Amrod, Joopiter, Marat i to jednogłośnie. Temat zamykam. Z pretensjami możesz zgłaszać się do Obiego, a jezeli nic to nie da, to polecam trybunał w Strasburgu.