Zobacz pełną wersję : Xfire robi błędy podczas grania w medievala i rome
dydzio0614
08-07-2010, 12:43
Napisałem w części forum poświęconej rome o problemie a mianowicie błędzie głównego pliku .exe gry, ten sam problem jednak męczy mnie też w medievalu. Błąd wyskakuje gdy odpalę grę podczas włączonego xfire. Po jakimś czasie podczas bitwy crashnie grę. Wyłączyłem obsługę xfire w grze ze względu, że nei lubię wyskakującego okienka podczas ładowania się bitwy, i jestem ciekawy czy ktoś zaznajomiony z tym komunikatorem ma pomysł jak to rozwiązać (o ile się da), żeby można było grać z włączonym xfire żeby nie crashowało gry.
Jsatrzab
09-07-2010, 16:13
Ja zawsze gram z włączonym Xfire i nigdy czy to w Rome'ie czy w Medieval'u czy w jakiejkolwiek innej grze nie miałem jakichkolwiek problemów ze stabilnością gry. Problem może leżeć w systemie a nie w programie. Xfire działa na bardzo szerokim polu w systemie i najwidoczniej, któryś z plików systemowych tego nie lubi i się buntuje ;]. Podaj jakieś szczegóły dot. sprzętu, jaki masz system zapodaj jakimś screenem tego błędu opisz to dokładniej przyczyn mogą być setki ;]