Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : NTW - Multiplayer, Dodatki.

Orzello
23-07-2010, 15:29
Witam!
Jeszcze nie zakupiłem gry NTW, ale zrobię to w przeciągu 7-10dni(dostane kasę) i mam kilka pytań odnośnie gry :
1.Słyszałem, że w NTW jest multiplayer z innymi graczami na mapie kampanii i można z nimi rozgrywać bitwy, czy to prawda?
2.Jakie są dodatki do NTW bo jakoś na allegro nie widzę a wszyscy o nich mówią ( ile jest dodatków i jak się nazywają? ) np. The Imperial Guard Pack albo Penisular War.Bo niewiem co ściągać po kupieniu Oryginalnej gry + Ten kod że można grać z innymi graczami, a nie chcę żadnych MODÓW tylko to co CA wprowadziło.

Pozdro.

Pampa
23-07-2010, 15:36
1. Tak wszystko to prawda
2. Przez Steam zakupujesz DLC(dodatki) czyli te jednostki i tą nową kampanię

AgentMax
23-07-2010, 15:39
1.Tak
2.To są DLC: takie mini dodatki, które kupuje się bezpośrednio na steamie. Narazie dostępne są:

Coalition Battle Pack - 2.99euro, 6 jednostek dla państw koalicji i bitwa pod Frydlandem
The Peniusal War - 6.99euro, dodaje kampanie iberyjską z nowymi agentami,unitami, itp.

Demon
23-07-2010, 15:40
1. Tak to prawda.
2. Dodatki to po prostu dodatkowe jednostki. Jest jeszcze dodatkowa kampania w Hiszpanii, ale wszystkich nazw ci nie wymienię. Pamiętaj tylko, że są one tylko do kupienia na Steamie w €. Dodatków nie ściągniesz za darmo. A jak masz już kasę to najlepiej wszystkie.

Orzello
23-07-2010, 15:42
Kurde ;/ to razem mi chyba z 200zł wyjdzie, Ma ktoś te dodatki, czy warto je kupić?

Scooter
23-07-2010, 16:12
Kurde ;/ to razem mi chyba z 200zł wyjdzie, Ma ktoś te dodatki, czy warto je kupić?

1.Coalition Battle Pack - 2.99euro, 6 jednostek dla państw koalicji i bitwa pod Frydlandem
2.The Peniusal War - 6.99euro, dodaje kampanie iberyjską z nowymi agentami,unitami, itp.

1. TAK
2. NIE