Zobacz pełną wersję : Błąd Data_0.pack proszę o szybką pomoc ;-)
gisiu512
30-07-2010, 19:05
Mam problem z instalacją gry kiedy włączam instalację to po jakichś 2 miuntach wyskakuje mi błąd data_0.packs gra orginalna mam ją już pół tora roku i chciałbym sobie zargrac bardzo prosze kogos o wystawienie tego pliku na rapidshare będę bardzo wdzięczny ;-) i z góry dziękuję za pomoc
Oj wątpię, żeby znalazł się ktoś tak dobroduszny, żeby wrzucał 1GB ;)
gisiu512
30-07-2010, 19:55
byłbym baaardzo wdzięczny
gisiu512
31-07-2010, 11:59
Bardzo przepraszam za multiposting ale dla mnie to bardzo ważne i bardzo proszę jakiegoś użytkownika który posiada polską wersję MEDIEVAL II TOTAL WAR
o Wystawienie pliku data_0.pack Będę Strasznie wdzięczny
Na jaki serwer wstawic ten plik żebyś mógł pobrać?
gisiu512
31-07-2010, 13:25
Najlepiej na rapidshare ale możesz na jaki chcesz żeby tylko się dało to pobrac
Dobra masz już
http://www.przeklej.pl/folder/data-32378331
gisiu512
01-08-2010, 19:33
Wielkie podziękowanie dla >>>>>>>>>>>>OskarX<<<<<<<<<<<<< żeby tylko więcej było takich użytkowników na tym forum
kolejny problem
kiedy włączam grę to wywala mnie do pulpitu
podstawą jest podanie czegoś więcej niż "wywala mnie". Sprzet, wersja gry, dodatek nie dodatek, klawiatura biala czy czarna (dobra, tereaz juz sobie jaja robię :) ). Rozumiesz o co chodzi?
To jest ze złotej edycji czy coś takiego? Porysowane czy coś?
gisiu512
01-08-2010, 20:55
Jest to Platynowa kolekcja jest tylko leciuteńko porysowana prawie tego nie widac
Ehh, przykro mi, ale te kolekcje i edycje, to jeden wielki szit!
Zajrzyj np. tutaj viewtopic.php?f=98&t=5446 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=98&t=5446)
Po kilku miechach gra sie rozwala :/ Przykro mi to mówić, ale spróbuj zainstalować cracka pod twoją wersję gry i język ,może zadziałać
gisiu512
02-08-2010, 10:24
Czy ktoś podałby mi linka do cracka bo szukałem już wszędzie w Googlach na stronach z crackami i nie znalazłem
Wysłałem ci kilka na pw żeby nie dostać warna ;)
gisiu512
02-08-2010, 18:49
bardzo bym kogos prosił o opisanie tego jak działa dożywotnia gwarancja
gisiu512
02-08-2010, 19:56
Po pobraniu Data_0_pack wkleiłem go do innych plików Pack kiedy instaluję grę wyskakuje mi coś takiego http://img205.imageshack.us/img205/4608/beztytuumtj.png
przepraszam za nieużywanie opcji "Edytuj"
po pierwsze Deamon jest zainstalowany dlatego że mój młodszy brat zainstalował mi pirackiego Assassin's Creed 1 czego nie wiedziałem bo ogóle się tym nie interesowałem a te
"angielskie wormsy" to jest orginalna gra Tak jak mój medieval 2 i pozostałe gry na tym komputerze
instalowałem to z dysku dlatego,że kiedy instaluję z oginalnej płyty to wyskakuje mi błąd (CRC) plik data_0.packs dlatego skopiowałem zawartość pierwszego nośnika DVD na dysk oprócz pliku data_0.packs pobrałem przez ciebie wystawiony plik i wkleiłem go na dysk tam gdzie powinien być plik data_0.packs uruchomiłem instalację z dysku ale kiedy instalowała się zawartośc pliku_data_0.packs to nagle wyskakuje mi taki błąd umieściłem go na tym screenie powyżej abyście mogli go zobaczyć i mi jakoś pomóc :P
Nie offtopujemy, nie spamujemy, używamy opcji "zmień" ! :lol:
Mam nadzieję, że te gry wyżej to nie piraty, bo na dole widziałem deamona ;)
Te angielskie wormsy też są podejrzane 8-)
Błąd CRC to błąd płyty, najczęściej jak porysowana.
gisiu512
03-08-2010, 17:31
Zdecydowałem się na kupno drugiej oryginalnej gry Medieval 2:Total war
PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU ;)