PDA

Zobacz pełną wersję : update do ntw - problem ze ściągnięciem

luq4
03-08-2010, 20:44
witam, zakupiłem ntw, ale żeby zagrać zwykłą kampanię (nie chcę grać w multiplayer) muszę ściągnąć update o jakimś gigantycznym rozmiarze, którego przy moim łączu 512kb/s zassanie zajmuje ponad 6h. Problem w tym, że po ok. 4h wyskakuje napis, że serwer jest chwilowo zajęty i za kilka minut "powróci do rozwiązywania mojego problemu". Oczywiście zasysanie zaczyna się od zera. To moja pierwsza gra od długiego czasu na PC (pykam na ps3) i bardzo mnie to dziwi, że po pierwsze muszę się logować do jakiegoś steam, a po drugie nie mogę zagrać w grę, którą kupiłem od razu (wiem,wiem...na ps3 też czasem się nie da od razu, ale na PC to coś nowego dla mnie). Może da się jakoś ściągnąć ten update naokoło, tzn. bezpośrednio na dysk z jakiegoś adresu? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam

Demon
03-08-2010, 20:46
Bezpośrednio się nie da. A ile razy tak ściągałeś i ci przerywało? Raz czy więcej?

luq4
03-08-2010, 21:03
Bezpośrednio się nie da. A ile razy tak ściągałeś i ci przerywało? Raz czy więcej?

no jak na razie to dwa razy i powoli tracę nadzieję, że mi się uda

Demon
03-08-2010, 21:16
Kurde, nie mam pojęcia co jest. Zawsze przerywa w tym samym momencie?

luq4
03-08-2010, 21:38
ciężko powiedzieć, gdyż nie śledziłem procesu zasysania, ale mniej więcej w okolicach połowy to się dzieje

Demon
03-08-2010, 21:45
Popróbuj jeszcze kilka razy. Możliwe że jest to wina twojego internetu. Naprawdę nie mam pojęcia. Wątpię, że to wina gry bo ją zainstalowałeś, a jak nie gry to sprzętu. Zobacz czy nie masz za mało miejsca na dysku. Jeśli nic nie pomoże, napisz do Steama, może oni coś poradzą.