Zobacz pełną wersję : Rycerze feudalni w szeregach wojska polskiego
Highlam56
05-08-2010, 15:08
Jest jakiś mod by można by mieć rycerzy feudalnych w polsce? proszę o pomoc! :!:
1. zły dział.
2. szukanie nie boli (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=249&t=5747)
Highlam56
06-08-2010, 17:29
chodzi mi o mod wrzucony na download a nie własne przerabianie za pomocą instrkucji bo potem będzie jakiś błąd :(
chodzi mi o mod wrzucony na download a nie własne przerabianie za pomocą instrkucji bo potem będzie jakiś błąd :(
Wątpię czy ktoś robił taki prosty mod i gdzieś wrzucał, to raczej nie ma sensu.
Jeśli nie chcesz sam tego zrobić a jest to rzecz prosta, to możesz się pożegnać z tymi rycerzami :P Poza tym lekka jazda Polska jest lepsza niż Rycerze Feudelni moim zdaniem :D
Highlam56
06-08-2010, 20:19
Niechodzi mi o to że nie chce mi się robić ale potem będa jakieś błedy wiem to bo sam kiedyś za pomocą instrukcji robiłem modyfikacje :)
W końcu w Polsce też był feudalizm.
viewtopic.php?f=249&t=5747 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=249&t=5747)
Nie takie trudne jakby się mogło wydawać ;), a takiego moda mało kto Ci zrobi, bo się po prostu nie opłaca ...
Highlam56
09-08-2010, 15:25
nie udało się :( oczywiście są rycerze ale są tylko konie :( bez rycerzy
Utworzyłeś nową jednostkę. "Konie feudalne"
Rozumiem, że w tekturze po prostu pojawiają się tylko konie podczas bitwy ? ;) A atak mają normalny itd ?
Witold - co to wnosi do tematu ? :roll:
Balduran
09-08-2010, 20:36
Utworzyłeś nową jednostkę. "Konie feudalne"
:D Swietne! Chyba dodam do Lapu Capu :D
nie udało się :( oczywiście są rycerze ale są tylko konie :( bez rycerzy
Sa, ale ich nie ma? Ciekawe, bardzo ciekawe...
Highlam56
10-08-2010, 07:22
Rozumiem, że w tekturze po prostu pojawiają się tylko konie podczas bitwy ? ;) A atak mają normalny itd ?
właśnie nie walczą kiedy jadą by atatkować wroga to stoją nie walczą dlaczego? bo rycerzy nie ma!
Podobnie za spieszonymi. są niewidzialni widać tylko ich cienie
Krzyżak2
27-01-2013, 19:05
właśnie nie walczą kiedy jadą by atatkować wroga to stoją nie walczą dlaczego? bo rycerzy nie ma!
Podobnie za spieszonymi. są niewidzialni widać tylko ich cienie
Więc, wróg walczy z niczym?