Zobacz pełną wersję : Runda 3 | Bronti {BS} vs Gladius0102 | 2:0
Zapraszamy do umawiania się na mecz w tym temacie oraz wpisywanie wyników bitew.
Końcowy termin rozegrania meczów w III rundzie to 13.09 godz. 24.00.
W razie nierozegrania meczów podjęte zostaną kroki przewidziane w regulaminie.
Jestem gotów do gry przez najbliższe 2-3 godziny. Potem będę dostępny dopiero w poniedziałek
Gladius0102
09-09-2010, 17:29
Sory za brak znaków życia z mojej strony przez tyle czasu, ale szkoła itd, i zwyczajnie wyleciało mi z glowy, że gramy już w tym tygodniu. W poniedziałek mogę zagrać, ale najlepiej byłoby wieczorem- po 20. Jeśli masz jakieś inne propozycje to śmiało podaj. Ja jestem wolny każdego dnia po 20, a czasem już po 16.
Od poniedziałku od 15-16 będę do dyspozycji. Napisz do mnie na gadu gadu jak coś :)
Czekam :)
Czekam na gadu gadu na odzew od Ciebie i możemy grać. Pisz śmiało mogę być na niewidocznym
Pierwsza bitwa - Bronti - Gladiatus - Płaska Krucjata - zwycięstwo Brontiego
Druga bitwa - Gladiatus - Bronti - Piaski Połamanych Zębów - zwycięstwo Brontiego
Dziękuję bardzo za naprawdę zacięte bitwy i powodzenia dalej Gladiatusie!
Jeszcze proszę Gladiusa o potwierdzenie (chociaż Brontiemu wierzę :D )
Gladius0102
14-09-2010, 19:20
Mimo przerobienia mnie z Gladiusa na Gladiatusa przyznaję, żem poległ w dwóch bataliach, mimo szczerych chęci mych, oraz mych rycerzy.
Powodzenia dalej!!!