Zobacz pełną wersję : Runda 3 konie – SpartaN {BS}| 1-1
Zapraszamy do umawiania się na mecz w tym temacie oraz wpisywanie wyników bitew.
Końcowy termin rozegrania meczów w II rundzie to 13.09 godz. 24.00.
W razie nierozegrania meczów podjęte zostaną kroki przewidziane w regulaminie.
Hail Spartan! Jak w temacie? Ja moge praktycznie codzien - preferowany czas wieczorno - nocny. Ale wyjatki tez dopuszczalne.
{{B-S}}SpartaN
09-09-2010, 19:54
Witam,
Mi też pasują tylko takie godziny. Może jutro o 21?
hallo,
jutro /piatek/ mam juz zabukowany :/ so... co powiesz w niedziele lub wtorek?
{{B-S}}SpartaN
10-09-2010, 15:22
Wtorek bardziej mi pasuje niż niedziela ale jeśli by się okazała że będę w domu to może być też niedziela o 21, a jak nie to wtorek o tej godzinie.
k, czyli najdalej wtorek 21 lub ewentualnie jak nam obu bedzie pasowalo, niedziela 21 (moze byc tak ze w niedziele moge byc, ale troche pozniej)
{{B-S}}SpartaN
11-09-2010, 22:53
W niedziele mogę zagrać o 21 lub nawet o 20. Pasuje Ci czy pozostajemy przy wtorku 21?
Sam nie wiem jeszcze jak bedzie dzisiaj wieczorem, ja bede to wejde na lobby. Bardziej 21 jesli juz. jakby co moj xfire: koniecpolski
ahoj
edit.. no ja dopiero teraz dotarlem, 23.. czyli wtorek o 21?
Termin miął - sprawa pod osąd sędziów.
EdiT - czas na rozegranie meczu tak samo jak w przypadku 4 rundy.
no ja teraz moge.. ale nie chce tez sytuacji wykorzystywac, ze ja jestem A Spartana nie ma. Mogl przeczytac ze sprawa idze pod ocene sedziow i wiecej tu nie wchodzic.
edit. update czytam zmiane o przedluzeniu czasu. Spartan jak tam jedziemy dzisiaj lub jutro?
edit2 czekaj Spartan bo czekam na potwierdzenie co do srody z IPL
{{B-S}}SpartaN
14-09-2010, 19:19
Tak jak się umówiliśmy we wtorek o 21 jeśli niedziela nie wypali. Możesz to dzisiaj zagrać?
ok, moge dzisiaj o 21 bede. zle sie dzisiaj czuje ale miejmy to juz za soba. za dlugo to trwa.
WYnik 1x1, dzieki Spartan.
{{B-S}}SpartaN
14-09-2010, 20:50
Potwierdzam dzięki za gry i powodzenia dalej.
Dzięki za rozegranie mecza ;)