PDA

Zobacz pełną wersję : Jak go zmienić?

Bear83
11-09-2010, 23:26
Witam, otóż nie działa mi klawisz shift, który jak wiadomo jest bardzo ważny w M2TW (tworzenie grup, zaznaczanie wiele kart jednostek itd...), czy da się ten shift zmienić np na klawisz "A" ?

Demon
12-09-2010, 09:59
A w opcjach nie ma możliwości zmiany?
Ale radzę ci lepiej zmień klawiaturę bo bez shifta to chyba ciężko, nie? Ja bym nie wytrzymał. :lol:

Pampa
12-09-2010, 11:40
prziecież są 2 shifty...

Krzyzak
12-09-2010, 11:58
Pampa, a nie wpadłeś na to, że obydwa mu nie działają ? :roll: Niekoniecznie musiał coś wylać na lewego shifta przez co przestał mu działać :)

OskarX
12-09-2010, 12:48
Opcje-ustawienia sterowania i tam gdzie masz shift to zmień na inny klawisz, np. jak wejdziesz w "bitwa" to masz o formacjach i kartach.

Pozdro

Bear83
12-09-2010, 15:32
Owszem, Krzyzak się nie myli i jednak dwa shifty nie działają zresztą popisałbym się niesamowitą inteligencją jakby drugi shift działał w związku z tym 75% forumowych "znawców" uznałoby mnie stereotypowym warszawiakiem, 25% wręcz przeciwnie dopatrzyliby we mnie cząstkę swojej głupoty czego bym raczej nie potrafił olać i zrobiłbym dość oryginalnie w tej sytuacji, przysłowiowo - schował głowę w piasek.
Nową klawiaturę kupię jutro, nie wspomniałem też że działają mi tylko literki"A, S, D, F, G ,H" od razu uprzedzę pytanie tych 25%(tzw ciemnej masy) że piszę na klawiaturze ekranowej (bo są w stanie pomyśleć że owe literki kopiuję, tak, tak.. są do tego zdolni..).
Na moje elektroniczne pisadło wbrew pozorom nic się nie wylało(a przynajmniej nic takiego nie pamiętam jak np tydzień temu sobotniej nocy) przez ostatni miesiąc pod nogi spadają mi kłody wielkości solidnego dębu, nie inaczej było wczoraj, kiedy podczas spokojnego sobotniego dnia rozkręcając klawiaturę z błahego powodu zauważyłem dość ostro upier... brudną folie do której czyszczenia użyłem papieru ściernego.
W opcjach w ogóle nie zauważyłem ustawień shift + ppm czy alt + ppm odpowiadające za to, zresztą chyba nie myśleliście że nie kombinowałem i nie sprawdzałem tego zanim zadałem pytanie i otworzyłem temat.

Demon
12-09-2010, 19:43
Z tym kopiowaniem to mnie rozwaliłeś. Chyba tylko kompletny idiota by tak pomyślał. :lol: Ale tak na prawdę to ja kiedyś też kopiowałem, jak mi się klawiatura zepsuła, a chciałem wejść na Allegro żeby kupić nową, to adres musiałem kopiować. Każdą literkę po kolei. :D Dużo roboty przy tym jest. :lol: