Zobacz pełną wersję : Runda 4 Knecht - Clear {IPL}| anulowany
Zapraszamy do umawiania się na mecz w tym temacie oraz wpisywanie wyników bitew.
Końcowy termin rozegrania meczów w IV rundzie to 20.09 godz. 24.00.
W razie nierozegrania meczów podjęte zostaną kroki przewidziane w regulaminie.
Siemka jestem dostępny codziennie od 17 do 24, w weekend jestem dostępny cały czas prócz sobotniego wieczoru i niedzielnego południa ;)
Witam.
Moze w sobote, tak jakos ok.12?
w południe to tak ;) pisałem ci na gg i nie odpisałeś, dziś koło 23 mogę zagrać.
za pozno mi odpisales.... ja mam problemy z kompem straszne, gram u brata, nie siedze caly czas. jutro o ktorej mozesz?
Nie wiem tak dokładnie bo niedzielę zawsze jestem bardzo zajęty... :/ ale bądź o 15.30 na kompie ;)
Oj, nie, bratu nie pasuje wtedy... A dziś wieczorem? Albo nawet w nocy?
Dzisiaj wieczorem może być, o której ?
Kurde... ja mam możliwość bycia dzisiaj o 22, ale wolałbym tego nie brać - dasz radę podać dokładny termin na jutro jakoś? ja się dostosuję, tylko muszę go szybko poznać...
Ja mogę dzisiaj grać o tej 22, ewentualnie jutro tak o 20. I czemu nie odpisujesz na gg ? pisałem do ciebie :/
bo nie mam gg... Siedze u brata na kompie, nie mam gg, bo on nie uzywa... I tak, ze moge u niego grac to jest wiesz... Dobra, jutro 20 na 100%?
Mógłbyś zagrać teraz ? bo nie wiem czy o 20 będę mógł, po za tym wchodź na gg bo takie umawianie się za pośrednictwem forum jest męczące i czasochłonne :/
mój post z dnia 9 września.
Siema.
Niestety nie uporałem się z internetem, jednak mogę grać u mojego brata - z tego powodu mam dostęp i do forum i do MTW.
mój post z dnia 19 września
bo nie mam gg... Siedze u brata na kompie, nie mam gg, bo on nie uzywa... I tak, ze moge u niego grac to jest wiesz...
ile razy mam tłumaczyć, że nie mam dostępu do ani swojego kompa ani do gg?
Mogę zagrać teraz, bo jak wcześniej pisałem (nie chce mi się cytować znów) gram u brata i nie siedzę non stop, tylko wtedy kiedy mi ŁASKAWIE pozwoli - to nie zależy ode mnie... Ja jestem od teraz i czekam na ciebie tak jak było mówione.
Pozdrawiam
Jednak mogę grać 20, jestem cały czas na gs, ciebie nie ma więc co tak się burzysz nie moja wina że grasz na czyimś kompie, po za tym ściągnięcie gadu z neta trwa kilka minut a jak nawet nie pasuje to twojemu bratu to możesz go usunąć potem, bo takie umawianie się tutaj wkurza mnie :/
Wygrałem 2 - 0
Moje frakcje: Mongołowie i Ruscy
Clear: HRE i Litwa
Mapy: Trawiasta równina i wzgórza Szwecji
Pierwsze zwycięstwo minimalne drugie umiarkowane.
Potwierdzam
Dzieki za rozegranie meczu!