Zobacz pełną wersję : Runda 4 | MWA@PL vs Gladius0102 | 1:1
Zapraszamy do umawiania się na mecz w tym temacie oraz wpisywanie wyników bitew.
Końcowy termin rozegrania meczów w IV rundzie to 20.09 godz. 24.00.
W razie nierozegrania meczów podjęte zostaną kroki przewidziane w regulaminie.
Proponuje zagrać w sobote lub w niedziele w godzinach wieczornych okolo 22.
Gladius0102
14-09-2010, 19:24
Ja moge w sumie grac codziennie po 20, więc jakbyś miał czas, to pisz na gg, czasem jestem niedostępny.
Ja odezwę się w weekend, chyba, że wolisz jednak kiedy indziej.
Witaj będę dzisiaj czekał na gs po 20 max do 23.
Nie chce mi sie czekac i patrzec na gs jakby co bede co pol godziny zerkal max do 23.
Najlepiej napisz czy chcesz grac i kiedy.
Po terminie jest, Gladius daje jakieś znaki życia?
Gladius0102
22-09-2010, 21:36
Mój idiotyzm nie zna granic....
Napisałbym do ciebie na gg, ale nie podałeś chyba na forum... Co nie zmienia faktu, że nie dawałem znaków życia...
Otóż nie wiem dlaczego, zamiast szukać kontaktu z tobą, wziąłem nr gg do użytkownika foolti.. czatowałem na niego czekając kiedy będzie dostępny, złapałem go dzisiaj po 21- porze o jakiej proponowałeś bitwę(może potwierdzić). Dopiero wtedy dostrzegłem, z mam nie ten numer. Wiem, że brzmi to idiotycznie i takie jest, ale to wszystko przez tą zasraną szkołę- na niczym ważnym nie można się skupić przez nią...
Tak więc ja proponuję rozegranie bitew jutro, po 21 tak jak proponowałeś. Oczywiście, jeśli regulamin i kierownictwo turnieju daja walkowera, to zrozumiem, ale wolałbym nie ;)
Tak więc czekam na odpowiedź, ja też jutro się odezwę.
Przepraszam za kłopoty...
Bede po 21 ja osobiście wole przegrać bitwę niz byc zwycięzca przez walkower tak wiec przylanczam sie do prosby przeciwnika i prosimy o możliwość rozegrania bitew.
Jestem odezwij sie ja bedziesz wchodzil na gs
Gladius0102
23-09-2010, 20:12
Już wchodzę.
Gra będzie się nazywać Jesień średniowiecza.
Meczyk rozegrany 1 :1
Ta pierwsza mnie zaskoczyłeś :D