Zobacz pełną wersję : Runda 5 konie – Lygryss| 0-2
Zapraszamy do umawiania się na mecz w tym temacie oraz wpisywanie wyników bitew.
Końcowy termin rozegrania meczów w V rundzie to 27.09 godz. 24.00.
W razie nierozegrania meczów podjęte zostaną kroki przewidziane w regulaminie.
i jak w temacie Lygryss? Dla mnie w tej chwili kazdy dzien dobry, pora - wybitnie wieczorowa.
Wiesz co dla mnie weekend byłby najlepszy...w piątek gram z IPLem o 20 więc to odpada (powód chyba wystarczający nawet jak na tak ciekawy turniej ;) ) ewentualnie koło 23-24 w Pt o wtedy to mógłbym spokojnie zagrać...Jeszcze sobota wieczorem wchodzi w gre :P
bez cisnien.. aczkolwiek jak sie dzisiaj piszesz, albo jutro.. o podobnym czasie tj 23-24, to ja bede tez..
Konie jak chcesz to możemy zagrać dzisiaj o 20 -21 potem to juz niestety czasu mi brak ;/
no teraz wpadlem, ale Cie tam nie widze.. tymczasem widze ze deadline sie nam konczy. myslalem ze jest wiecej czasu. Jak jutro masz czas?
Ehhh nie doczekałem się odpowiedzi więc wtedy nie wbiłem...dobra trzeba się jakoś zorganizować szybko (dajcie małą przedłużke proszę)
Masz może czas jutro o godzinie 20 ?
okej..
edit: i jak bo czas nadszedl a cie nei widze.. pisz na gg jak sie pojawisz, anytime.
Mecz został rozegrany...cóż wygrałem 2:0.
Dziękuje graczowi Konie za grę i życzę powodzenia w dalszej zabawie ;)
dzieki rowniez, powodzenia i trzymaj sie