Zobacz pełną wersję : Runda 6 Krang – Belizariusz {Hss}| 0-2 VO
Zapraszamy do umawiania się na mecz w tym temacie oraz wpisywanie wyników bitew.
Końcowy termin rozegrania meczów w V rundzie to 4.10 godz. 24.00.
W razie nierozegrania meczów podjęte zostaną kroki przewidziane w regulaminie.
Belizariusz
28-09-2010, 20:26
Witam! będę miał czas żeby zagrać dopiero w niedzielę i poniedziałek. O której godzinie to jeszcze napiszę.
Witaj :)
Będe czekał na propozycje.
Belizariusz
01-10-2010, 16:50
zatem tak: niedziela 18-24 i poniedziałek 1-24 wtedy mam czas :)
Belizariusz
03-10-2010, 12:32
Dziś od 21 będę dyspozycyjny. Odezwij się kiedy możesz zagrać.
Mogę zagrać jutro od 18:40 do 22.
Belizariusz
03-10-2010, 23:26
Zatem umówmy się na 20.30. Jeśli dałbym radę wcześniej to napiszę na forum. Najlepiej to napisz mi na PW swój numer gg, tak będzie łatwiej się porozumieć.
Belizariusz
04-10-2010, 18:00
Jednak jestem wcześniej i już mogę grać. Czekam na Ciebie. Daj znać na forum kiedy będziesz.
Belizariusz
04-10-2010, 21:41
Krang widzę, że jesteś online na forum, piszę do ciebie na PW. Z łaski swojej grasz czy nie?
Odpisałem ci już. Jestem na komórce, nie mogłem jednak dzisiaj zagrać.
Belizariusz
04-10-2010, 22:05
Skoro nie chcesz teraz grac i informujesz mnie o tym po ponad trzech godzinach czekania na Ciebie i ponieważ był to ostatni termin na ten mecz, wnoszę do organizatorów o przyznanie mi walkowera.
Nie, nie chcę, tylko nie mam takiej możliwości. Mogliśmy zagrać przez cały tydzień, ale ty z kolei nie mogłeś. Mi nie udało się dzisiaj.
Belizariusz
04-10-2010, 22:12
Ale to ty umówiłeś się ze mną na konkretny termin i wystawiłeś mnie nie informując wcześniej o tym, że nie dasz rady zagrać. Jest to brak szacunku wobec drugiej osoby.
Chce mieć jasno napisane jak wyglądało wasze dobieranie a nie strzępy po których nic nie wywróżę.
Belizariusz
07-10-2010, 10:24
Zaproponowałem Krangowi dni w które mogę zagrać czyli niedziele i poniedziałek. Odpisał mi, że pasuje mu poniedziałek między 18.40 a 22. Wówczas napisałem mu, żebyśmy się umówili na 20.30. Odpisał mi na PW, że postara się stawić. Potem napisałem po 19 na forum, że już jestem i czekam na niego i żeby się odezwał. Nie odzywał się aż koło 23 napisał mi, że nie może zagrać n a PW, a potem na forum. Czekałem na gościa 3h w między czasie przewijał się na forum bo widziałem, że jest online, ale nic nie pisał więc czekałem dalej. Jak dla mnie sprawa prosta gość się umówił, nie stawił i jeszcze kazał mi czekać, aż mnie o tym łaskawie poinformuje.
Walkower na korzyść Belizariusza.
Uzasadnienie - niestawianie się na wyznaczony termin Kranga. Termin ustalony między zawodnikami jest wiążący i wymaga stawienia się lub :!: poinformowania oponenta, iż dzisiejszy mecz nie może zostać rozegrany - przed czasem a nie kilka godzin po :!: Aktywność zostaje przypisana Belizariuszowi.
Brak chęci przedłużenia.