Zobacz pełną wersję : PROBLEM Z MEDKIEM KINGDOMS PROSZĘ O POMOC
Witam tak jak w temacie mam problem z medkiem kindgoms. Kupiłem tę grę w sklepie. Normalnie legalnie, później zainstalowałem chcę włożyć płytę a tam mi każą włożyć orginalną płytę.. Co do cholery? Przecież mam płytę medieval: total war KINGDOMS w napędzie więc czego oni kurna chcą? (odpalam medieval total war - teutonic)
Warmanon
05-10-2010, 19:57
Ja mam tak samo. Chcę wreszcie pogromić Indian, a tu psikus.
edit. Podstawka spatchowana do 1.3, wszystko oryginalne PL.
Witam.
A czy masz zainstalowanego Medievala II na komputerze? Kindoms to dodatek niesamodzielny.
Szczerze mówiąc to pierwszy raz spotkałem się z takim problemem. Może płyta jest jakaś wadliwa?
Myślałem, że może chodzi mu o brak podstawki, i stąd ten problem. Jeżeli nie to chyba jestem w kropce...
Pozdrawiam.
Mam orginalną podstawkę i orginalny dodatek.
Nie mam wyboru.. Mugłby mi ktoś podać cracka do medieval total war: kingdoms ?
Edit: Przepraszam za double post'a proszę o połączenie jeśli można.
No i skończyła się Twoja kariera na forum ;)
Pfffee .. Na całym forum mówią że JEDYNE wyjście to crack.. A Ty mi takie coś chcesz wmówić? Lepiej jeszcze raz zobacz co napisałeś i pooglądaj tematy ludzi z tym samym problemem.
A Ty pooglądaj co piszą moderatorzy z prośbami o cracka na forum :P Takie rzeczy się pisze na PW jeśli już tak bardzo tego pragniesz...
Czyli że zmarnowałem 20 zł bo jakiś moderator nie chce aby na tym forum były udostępniane cracki dla tych, którzy je potrzebują. :(
Chodzi tutaj nie o to że napiszę sobie temat i tam będzie link do cracka. Tylko gdzieś go trzymać i jak ktoś by potrzebował to mu go udostęnić.
Mariooooo
05-10-2010, 21:30
Jeżeli gość wydał kasa na grę a ta z przyczyn jak się wydaje od niego nie zależnych nie działa i jedynym ratunkiem wydaje się być crack to zgodnie z duchem prawa powinien móc go użyć natomiast zgodnie z literą prawa nie cóż ewentualnie napisz do pomocy technicznej ;)
Proszę nie mnożyć tematów. Podobny jest, o tym że oryginał zachowuje się jak pirat...Sugerowałbym poczytać skorzystać z porady cdprojektu....Nim się założyciel tematu zdesperuje warto poczytać regulamin tego forum i posłuchać szlachetnego Krzyżaka ;)
viewtopic.php?f=98&t=6459 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=98&t=6459)
Zamykam.