Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : PROBLEM Z MEDKIEM KINGDOMS PROSZĘ O POMOC

Nalo
05-10-2010, 19:34
Witam tak jak w temacie mam problem z medkiem kindgoms. Kupiłem tę grę w sklepie. Normalnie legalnie, później zainstalowałem chcę włożyć płytę a tam mi każą włożyć orginalną płytę.. Co do cholery? Przecież mam płytę medieval: total war KINGDOMS w napędzie więc czego oni kurna chcą? (odpalam medieval total war - teutonic)

Warmanon
05-10-2010, 19:57
Ja mam tak samo. Chcę wreszcie pogromić Indian, a tu psikus.

edit. Podstawka spatchowana do 1.3, wszystko oryginalne PL.

Lisek
05-10-2010, 20:00
Witam.
A czy masz zainstalowanego Medievala II na komputerze? Kindoms to dodatek niesamodzielny.
Szczerze mówiąc to pierwszy raz spotkałem się z takim problemem. Może płyta jest jakaś wadliwa?

Myślałem, że może chodzi mu o brak podstawki, i stąd ten problem. Jeżeli nie to chyba jestem w kropce...

Pozdrawiam.

Nalo
05-10-2010, 20:02
Mam orginalną podstawkę i orginalny dodatek.

Nalo
05-10-2010, 20:38
Nie mam wyboru.. Mugłby mi ktoś podać cracka do medieval total war: kingdoms ?

Edit: Przepraszam za double post'a proszę o połączenie jeśli można.

Krzyzak
05-10-2010, 21:05
No i skończyła się Twoja kariera na forum ;)

Nalo
05-10-2010, 21:15
Pfffee .. Na całym forum mówią że JEDYNE wyjście to crack.. A Ty mi takie coś chcesz wmówić? Lepiej jeszcze raz zobacz co napisałeś i pooglądaj tematy ludzi z tym samym problemem.

Krzyzak
05-10-2010, 21:18
A Ty pooglądaj co piszą moderatorzy z prośbami o cracka na forum :P Takie rzeczy się pisze na PW jeśli już tak bardzo tego pragniesz...

Nalo
05-10-2010, 21:24
Czyli że zmarnowałem 20 zł bo jakiś moderator nie chce aby na tym forum były udostępniane cracki dla tych, którzy je potrzebują. :(

Chodzi tutaj nie o to że napiszę sobie temat i tam będzie link do cracka. Tylko gdzieś go trzymać i jak ktoś by potrzebował to mu go udostęnić.

Mariooooo
05-10-2010, 21:30
Jeżeli gość wydał kasa na grę a ta z przyczyn jak się wydaje od niego nie zależnych nie działa i jedynym ratunkiem wydaje się być crack to zgodnie z duchem prawa powinien móc go użyć natomiast zgodnie z literą prawa nie cóż ewentualnie napisz do pomocy technicznej ;)

06-10-2010, 08:55
Proszę nie mnożyć tematów. Podobny jest, o tym że oryginał zachowuje się jak pirat...Sugerowałbym poczytać skorzystać z porady cdprojektu....Nim się założyciel tematu zdesperuje warto poczytać regulamin tego forum i posłuchać szlachetnego Krzyżaka ;)
viewtopic.php?f=98&t=6459 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=98&t=6459)

Zamykam.