Zobacz pełną wersję : Śpieszone Lanze Spezzate
Witam.Otóż nie moge szkolić Śpieszonych Lanze Spezzatte...Mam kilka miast wybudowanych na maksa (gram Wenecja),jednak ich poprostu nie ma.Zwykłych (na koniach) moge szkolić.
Ps.Czy da sie jakoś zmienic płace armii?
Za moich czasów to była jednostka księstwa mediolanu a nie wenecji.
no ale wiesz...jak sie wybiera bitwe sieciowa/z komputerem to ta jednostka jest w posiadaniu Wenecji...
no ale wiesz...jak sie wybiera bitwe sieciowa/z komputerem to ta jednostka jest w posiadaniu Wenecji...
Są takie jednostki, które można używać tylko w custom battles, zaś w kampanii nie.
a,dzieki,ale jak zmienic te płace wojsku (może byc w plikach gry,byle by sie dało...)
a,dzieki,ale jak zmienic te płace wojsku (może byc w plikach gry,byle by sie dało...)
export_descr_unit. Żeby mieć ten plik musisz go wypakować.
Albo grać w mody, bo podstawka ssie :roll:
I przed zmienianiem go zrób sobię kopię, żeby najwyżej podmienić.
Btw pisze się spieszone, a nie śpieszone ;) To pierwsze ładnie wygląda :D
a skad wypakowac ten plik?i jak,bo modowanie nie idzie mi zbyt dobrze... ;/
tools-unpacker-unpacker.exe
yyy,nie mam folderu tools ;/
Zatem masz pirata tak ? Bo trochę dziwne, że go nie masz skoro całe forum go ma :lol:
Jaki pirat!Mam"Złota Kolekcje" wraz z dodatkiem Królestwa,ale nie instalowałem teraz dodatku(formata miałem na poczatku wakacji)
Zrób screena swojego folderu "medieval II Total war" może wtedy coś poradzimy...
zrobilem reinstala gry,rozpakowałem,znalazłem ten plik i znalazłem jednostke o która mi chodzi...ale co teraz? Przy stat_cost jest dużo liczb: 1, 640, 150, 75, 55, 640, 4, 160
Wiec jak to zmienic?