Zobacz pełną wersję : Dogrywka! [IPL] Lord Dariusz vs [Hss] Belizariusz
Panowie! Tocząc bitwy przez ostatnie kilka tygodni wywalczyliście tyle samo punktów, wobec tego grono sędziowskie orzekło o dogrywce!
Kampania: Brytania
Mapy: Lądowanie na Plaży, Angielska Wieś, Trawiasta Równina, Przymierze Górali, Irlandzkie Moczary.
Życzę powodzenia obu graczom, niech wygra najlepszy z najlepszych!
Belizariusz
12-10-2010, 14:02
W takim razie dam radę zagrać w następujące dni: piątek 14-24, sobota 1-24 i niedziela 1-14. Podobnie jak u LD moja gra jest obecnie uwarunkowana studiami poza domem i na dodatek pracą wieczorami.
Belizariusz
15-10-2010, 08:31
LD czkam aż dasz znać kiedy możesz zagrać.
Lord Dariusz
15-10-2010, 12:38
Ja Belizar dopiero teraz wróciłem z Łodzi, gdzie nie mam neta i jestem zaskoczony że tu jakaś dogrywka jest :| Skoro w bezpośrednim wygrałem, to nie rozumiem powodów tej decyzji... Nie wiem czy uda mi się to zagrać jak tak to tylko i wyłącznie w grę wchodzi dzień jutrzejszy. A jak się nie uda to po prostu oddam walkowera
Belizariusz
15-10-2010, 15:02
Tak sędziowie zadecydowali. Jutro od 14 jestem do dyspozycji więc napisz o której będziesz mógł zagrać.
Lord Dariusz
15-10-2010, 21:47
Nie no, z powodu braku czasu i dostępu do neta przez 5 dni w tygodniu, a także z powodu zachowywania się arcyodpowiedzialnego opiekuna grupy muszę zrezygnować z tego turnieju.
Baw się dobrze Belizar i powodzenia dalej
Nie no, z powodu braku czasu i dostępu do neta przez 5 dni w tygodniu, a także z powodu zachowywania się arcyodpowiedzialnego opiekuna grupy muszę zrezygnować z tego turnieju.
Baw się dobrze Belizar i powodzenia dalej
W sobotę możesz i w niedziele też, więc nie wiem czemu rezygnujesz, robisz z tego zwycięstwa z Belizariuszem tak wielkie larum, że zapomniałeś, iż są rożne turnieje i różne systemy. W twoim i Belizariusza przypadku zdecydowano o dogrywce a ty odebrałeś jak wielkie znieważenie Ciebie, że jeszcze raz musisz pokazać wyższość nad przeciwnikiem... Dogrywka będzie trwała pewnie do niedzieli lub poniedziałku 24.00. Masz czas na przemyślenie i zdecydowanie czy grasz czy dalej będziesz strzelał focha.
Belizariusz
16-10-2010, 12:05
LD jak co to dziś mam cały dzień żeby grać, a jutro mam czas do 13. Tylko daj znać na gg bo nie będę cały czas na forum siedział.