Zobacz pełną wersję : Płyta
Witam wczoraj formatowałem komputer i chciałem zainstalowac Medievala a tu lipa naped płyty nie czyta,prawdopodobnie za bardzo porysowana i moje pytanie brzmi czy moge ściągnąc gre z torrentów jako kopie zapasową??
Zakładam że TYLKO TEJ PŁYTY nie czyta? / inne czyta?
Zakładam że próbowałeś nachuchać i przetrzeć irchą
Ja bym po prostu wymienił na nówkę egzemplarz - zdaje się ze jest taka możliwość.
Nielegalna czy legalna - stanowczo odradzam opcję o której piszesz.
Jeśli masz gre oryginalną to masz dożywotnią gwarancje, mozesz odesłać i za friko przyślą nową, gdzies o tym pisze na forum. Póki co mozesz sciagnac gre, jeśli dasz przy instalacji oryginalnego keya bedziesz mogl grac przez neta i to nie piractwo
Panie Abcd, nie żartuj :lol: sobie z tym torrentem, zamykam...
Oscarze, oryginalny klucz nie legalizuje pirackiej kopii gry. Dodatkowo ściągnięcie gry przez torrenty oznacza jednoczesne jej rozpowszechnianie, co jest sankcjonowane przepisami karnymi. Nie można tego potraktować jako kopii zapasowej, gdyż na gruncie ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych dystrybutor zapewnia wymianę uszkodzonego nośnika (trzeba opłacić tylko koszty przesyłki).