Zobacz pełną wersję : Ile gier z serii TW posiadasz i grałeś w multiplayer
Pytanie ankietowe. Liczę na liczne odpowiedzi i głosy. Dział dla tego małego sondażu nieprzypadkowy.
Podstawka i dodatek liczony oddzielnie.
DLC nie liczymy.
Proszę zaznaczyć tylko tyle gier w ile grało się on-line (bitwy).
Shogun
Medieval
+ Vikings
Rome Total War
+ Barbarian Invasion
Medieval II
+ Królestwa
Empire Total War
+ The Warpath Campaign
Napoleon Total War
+ Peninsular Campaign
o nawet 11 się uskładało a 9 zaznaczyłem
Peninsular ma oddzielny multiplayer z innymi nacjami i jednostkami? W każdym razie tak jak napisałem, DLC nie liczymy, ale można podawać, może to być dodatkową informacją dla mnie.
Witam.
Dużo w multi nie grałem, ale w każdej części (które mam) próbowałem swoich sił ;) . Więc do rzeczy.
Rome Total War
+ Barbarian Invasion
Medieval II
+ Królestwa
Empire Total War
Napoleon Total War
Pozdrawiam.
Zaznaczyłem odpowiedź 3 grałem w mtw 2+kingdoms i empire, natomiast w rtw z dodatkami i mtw 1 nie próbowałem nawet :D
Posiadam wszystkie gry z serii Total War i wszystkie DLC.Na multi grałem tylko w Medieval II,ETW i NTW.
W Medka i Kingdoms grałem tylko na multi ;P
Maharbal
04-11-2010, 18:53
Na multi grałem w RTW, BI i NTW, z czego najwięcej(bo po dziś dzień) w Roma.
janker92
04-11-2010, 19:03
Gram całkiem sporo w multi Medka 2 i Kingdoms, czasem w Napoleona.
Posiadam wszystkie części Total-Wara ale online grałem tylko na medku2 + king i empire + napek
Na tę chwilę został mi tylko Medieval II + Królestwa. Kiedyś jeszcze grałem w Medievala, którym to zacząłem swoją przygodę na multi w świecie Total War oraz Rome z Inwazją Barbarzyńców. W tą część grałem najmniej :) Zdecydowanie najwięcej czasu poświęciłem na drugiego Medka i to się raczej już nie zmieni :)
Empire Total War + wszystkie DLC, Napoleon Total War + wszystkie DLC - ze Złotej Edycji ;-). Z tego co zauważyłem, multi na Empire zbyt popularne nie jest (A szkoda, bo głównie dla tej gry kupiłem ten zestaw). BTW, Zawsze był taki mały ruch na serwerach? Pozdr
Sovereign21
03-12-2010, 17:54
Tylko w Medka 2 bez Kingdomsa :/ I do tego dzisiaj miałem mój pierwszy raz.. :roll:
No cóż:
Rome TW + Barbarian
Medieval 2 TW + Kingdoms
Empire TW + Wojenna Ścieżka + Elitarne jednostki zachodu
Napoleon TW
Z multiplayer bitwy to kiedyś grałem na M2TW ale przestałem ale nadal gram w KO M2TW+Kingdoms
Tylko w Medka 2 bez Kingdomsa :/ I do tego dzisiaj miałem mój pierwszy raz.. :roll:
Nie było tak źle, to tylko przegrana na 1 heroiku :D
Od RTW mam wszystkie gry z tej serii, ze wszystkimi dodatkami i DLC. W ankiecie zaznaczyłem tylko trzy, bo w multi grałem jedynie w MTW II, ETW i NTW.
feldmarshal
14-12-2010, 15:04
posiadam wszytkie czesci TW. multi nie gralem tylko w Shoguna :D z modami bylo by z tego z 10 :)
polish pride
12-05-2011, 14:59
witam
Posiadam ETW, NTW, Shogun TW.
Multiplayera gralem i gram duzo, ale szczegolnie Empire TW.