Zobacz pełną wersję : [ROZWIĄZANE] Pytanie z kodem
killman268
06-11-2010, 12:44
Witam ma pytanie z kodem otóż przy pomocy kodu give_trait można dodawać cechy generałowi. w pliku export_descr_character_traits (gram w dodatku LOTR ale to chyba nie ma znaczenia) znalazłem coś jak Trigger i tam są różne rzeczy których nie rozumiem. Ale jest coś tam o adopcji a mi chodzi o to żeby sobie stworzyć pustego generała żeby dodać mu cechy. Jeśli ktoś wie jak to zrobić proszę o odpowiedz z góry dzięki.
killman268
06-11-2010, 15:31
Widzę że nikt nie wiem jak to zrobić wiec może ktoś wie jak od razu na kodzie zmienić kapitana w generała . Oczywiście nie chodzi mi o to że po walce jest bohater chwili lecz od razu ...
Widzę że nikt nie wiem jak to zrobić wiec może ktoś wie jak od razu na kodzie zmienić kapitana w generała . Oczywiście nie chodzi mi o to że po walce jest bohater chwili lecz od razu ...
Zerknij tutaj. ;) Zamykam
viewtopic.php?f=21&t=438 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=21&t=438)