Zobacz pełną wersję : Co o mnie myslisz ?
Matatjahu
22-01-2010, 15:56
Hetman spokojny użytkownik pisze z sensem dawniej pogrywał w kozaków ze starego forum pamiętam jak przed premierą często pisywał w dziale o jednostkach do ETW. Ogólnie nie można go nie lubić.
Wiktor_Lechki
22-01-2010, 19:34
Matatjahu- młody użytkownik, ktoś mu chyba podpierdolił klawisz ",", bo niezwykle rzadko go używa, a i to pewnie z tej klawiatury panelowej.
Było wiele historii ze zmianą jego nicku. Nie można mu odmówić sympatyczności :D
Matatjahu
27-01-2010, 11:53
Wiktor_Lechki - fan metalu i konfederacji czyli tego co ja. Ma bujną fryzurę co spodobało się Mopisłavovi i Vasowi który uważa że jest boski. Sympatyczny user z poczuciem humoru.
Vallhard
User o wielu twarzach.
Sympatyczny i zabawny człowiek.
Wielbiciel metalu.
Spoko gośc :D przyjemnie czyta się jego posty :)
PS: Bardziej mi pasował Twój stary nick :P
Haller - aktywny gracz ko, dużo dyskutuje w tawernie, jest GFS-em* :lol: :lol: , ale czytając jego posty odnosze pozytywne wrażenie codo niego :)
* GFS - Gwiazda Forumowego Spamerstwa
Brave - Nie będę odkrywczy jeżeli powiem, że jest wielbicielem brunetek ( za co wielki + ) ;) Bardzo dobry redaktor i grafik. Pisze ciekawie i sensownie. Szczerze mówiąc nie wiem którą część Total War-a preferuje najbardziej.
Witia - bardzo dobry gracz Rome: Total War, o czym świadczą Igrzyska, angażuje sie w scene multiplayerową (za co duży +), sympatyczny chłop, ogólnie lubię go :)
Matatjahu
30-01-2010, 16:10
Brave - jak podkreślił Witia lubi brunetki za to duży + po za tym fan reage (chyba dobrze napisałem) no i robi dobrze skórki do gg zwłasza ta z NTW zasługuje na uwagę. Pisze jasno i zrozumiale po za tym miły użytkownik.
PS. Ma ciekawą lokalizację.
Vallhard: Lubi mocną muzę i gdzieś na forum przyznał, że słoń nie depcze mu ucha. Bardzo fajny i miły user.
Dragonit
06-02-2010, 16:17
Grandal - chyba nie było go na poprzednim forum, ew. miał wtedy inny nick. Katolik, często udziela się w agorze. Fan muzyki gitarowej :P Sądząc z opisu i avatara, preferuje średniowiecze i klimaty 14 - 15 wieczne ;p
Dragonit - kolega, który wraz ze swoimi smokami, przez cały rok świętuje Boże Narodzenie :D
Marlena - studentka filozofii na UWM. Nasz rodzynek forumowy będąca jedyną solidnie udzielającą się użytkowniczką na forum. Życzmy sobie jeszcze więcej takich pięknych i zacnych "użytkownic" na naszym forum! :)
marcinus1002
07-02-2010, 18:16
Bronti - ktoś kto ma jakiegoś krzyżaka na avatarze
Jesteś ociężały umysłowo czy tylko nie umiesz czytać?
marcinus - ktoś kto ma coś na avatarze,
zadowolony? nie spamować ; / proponowałbym opisywać Brontiego w następnym poście.
to j was 2
Bronti ma krzyżaka w avatarze, na forum bytuje od kiedy tylko pamiętam, wywiera na mnie bardzo pozytywne wrażenie co do dalszego istnienia forum.
Vasyshq
Zapewne kiedyś obejmie posadę po Chucku Norrisie i będzie Vash Norris Strażnik tego forum, ogólnie całkiem w porządku użytkownik.
Wiktor_Lechki
07-02-2010, 20:09
Nie, wolę Ciebie, Krzysztofie 8-)
Krzysiu vel Vasyshq to bardzo pogodny chłopiec. Skory do zabaw z mieczami (i pochwami?) oraz do letnich harców po polance. Jak sarenka :)
Jest miły, sympatyczny, nigdy nikomu nie odmówił pomocy.
Szkoda tylko, że słucha gównianej muzyki :D
Pampalinex- sympatyczny użytkownik, zawsze pisze na temat. oprócz tego jest wytrwalym graczem KO : P
Wiktor człowiek dla którego Pantera jest najważniejsza i próbuje ten kit wciskać innym. Nie pamięta, że mamy jeszcze psy chomiki i króliki :D
Młody dzieciak który być może wie co mówi, a może wszystko co tutaj pisze jest wyrwane z ust jego ojca bo sam zdania chłopak nie ma;p
Radziłbym mu aby zaczął wyznawać regułe Vaszyska - zwal sobie :D
Na koniec - kopiując wypowiedzi większości: pozytywny user, przeklinający, sympatyczny. Nic do niego nie mam. Na szczęscie, dzięki temu męczy mnie tylko na gg a nie osobiście.
:lol:
Mopisłav człowiek z mopem na głowie zwany w niektórych kręgach mopmenem. Stara się ukryć to pod hełmem dlatego jest aktywnym rekonstruktorem minionych dziejów.
Miłośnik płomienistego koloru włosów u płci przeciwnej. Ma bardzo zacną pannę :)
Bronti - ktoś kto ma jakiegoś krzyżaka na avatarze
Młody jak ja ci dam "jakiegoś" to.... ;) Toć to sam Mistrz Ulryk poległy na polach Grunwaldzkich!
Oto jest ten, który jeszcze dziś rano mniemał się być wyższym nad wszystkie mocarze świata!
Bronti! - człowiek, który nigdy nie pogodził się z II pokojem toruńskim. Wyrzucony z lekcji historii, kiedy stwierdził, że pod Grunwaldem wygrali Krzyżacy. Na pewno fan historii i średniowiecznych klimatów.
Posiada zamiłowanie do ilustracji historycznej - wielki animator Galerii Wojowników, za co mu chwała i cześć! Zabierał głos także w temacie miss świata, co świadczy o zamiłowaniu do płci przeciwnej. Pamiętam go oczywiście z forum sprzed "Wielkiej Apokalipsy".. W tym miejscu pozdrawiam Brontiego - oby więcej takich Userów!
Dragonit
09-02-2010, 20:20
Tomsn - Pamiętam go ze starego forum. Jedna z ciekawszych postaci, wnosząca na nie swoisty klimat ;) Jest jednym ze starszych userów, miłośnik indian i dawnych kultów. Lubi wypowiadać się w agorze, szczególnie w tematach bardziej rozkminkowych, nie przypominam sobie, by pisał zbyt wiele o polityce. Ma bródkę niczym wilk morski :p Z ciekawostek dodam, że chyba jeszcze nigdy nie użył emotikonki, co też jest na pewien sposób jego wyróżnikiem, bo trzeba opierać się tylko i wyłącznie na treści postu, by odczytać przekazywane emocje 8-)
Aktywny user. Podejrzewam że korzeniami sięga starego forum, ale moja pamięć może zawodzić. Wszędobylski, o szerokich zainteresowaniach, jeden z tych nicków które często się przewijają w różnych tematach i wydają się takie po prostu znajome.
Wiktor_Lechki
23-02-2010, 07:44
Czik- dużo wypowiada się w tematach o RTW i MTW II. Pisze bez błędów ortograficznych, pisze przemyślane posty. Aż miło się takie czyta : P
Wydaje się być sympatyczny.
Kretu
Nie znam tego uzytkownika.
Z tego co pamiętam to temat był o tym co myślisz o danej osobie, opinie. A tutaj zrobiło się "ma na avie fajny obrazek", "nie znam go". Ludzie, juz lepiej napiszcie taki wiesniacki tekst a'la nasza klasa "jest spoko" niż macie spamować. Marat od razu mówię, że nie jest to wymierzone konretnie w twoją osobę ponieważ zawsze cenilem cie za zaslugi dla partii i narodu radzieckiego ;)
Ja tutaj nie piszę nic oprócz postów w tym stylu, bo nie wiem jak kogoś mam np opisać. Nudno jest, nie ma kogo tak naprawdę. Przynajmniej coś te moje posty wnoszą do tego topicu.
Widzisz, bo to był taki ironiczny post z mojej strony ;) Ale żeby nie było offtopu
Vas
Uzytkownik serwisu totalwar.org.pl 8-)
Maharbal
23-02-2010, 17:33
Vasyshq ma rację. Ten topic powoli zaczyna wyglądać jak topici w ,,Wolnym słowie", na pewnym forum 8-) Mopisłav niech się cieszy, że zastosował cenzurę(choć i tak miałem ochotę wlepić ostrzeżenie). Po prostu jak nie macie nic konkretnego do napisania o danej osobie to nie piszcie.
Ja ze swej strony opiszę użytkownika:
Vasyshq
Zdaje się, że ,,robił" niegdyś jako moderator, i chyba nawet nieźle mu to wychodziło. Uważam, że lubi udzielać się w grupach rekonstrukcyjnych (czego dowodzi jego aktywność w temacie reneactingu) i wstawiać ,,fotkowe" zdjęcia(choć te już nie koniecznie w zbroi) ;)
Maharbal - mój dobry, stary znajomy jeszcze z czasów pre-apokalipsy forum. Czadziliśmy z naszymi aar-ami jeszczw wtedy, gdy totalwar był młody. Przez baaardzo długi czas w avku posiadał gen. Jacksona. W sumie to interesuje się wojną secesyjną i naprawdę sporo na ten temat wie (zą chciałoby się na nowo podyskutować hehe). Prawdopodobnie mieszka w jedynej miejscowości, w której dane mi było zabłądzić w drodze ze Śląska nad morze (zaczyna się na O- a kończy na -ów).
W sumie to bardzo pomocny user, a i moderator - zacny. Jeden z tych, którym zielony nick rzeczywiście się należy. Coś mi się widzi, że to taki gość, co to zawsze ma uporządkowane biurko, ale pewności nie mam. Przy tej okazji pozrdawiam Maharbala i życzę, żeby nie stracił nerwów po raz kolejny porządkując posty albo użerając się z ostatnim sekretarzem KPZR. Howgh
Baal-Melkart
24-02-2010, 19:51
Tomsn
Poważny użytkownik, z którym zawsze można podyskutować na poziomie. Posiada szeroki zakres wiedzy z dziedziny antropologii. Aktywny w konkursie historycznym. Dzieli nas pogląd na temat religii, a przede wszystkim Krk, ale wysoko sobie cenię możliwość dyskusji z userem o nicku Tomsn.
Baal Melkart
Pan Melkart, sympatyczny człowiek, z dużą wiedza o starożytności, jakoś dziwnym trafem rzadko się zgadzamy ale mimo wszystko lubię i cenie człowieka za wiedzę i coś co niewielu potrafi ( a i mi czasem/często nie wychodzi) czyli autorefleksję. Kiedyś miałem podejrzenia, ze jest mazdaidą (czy jak to się tam odmienia) , rzadko odwiedza forum ale na jego riposty w dyskusjach historycznych (i nie tylko) warto czekać.
Wiktor_Lechki
24-02-2010, 22:08
Furiusz- sympatyczny użytkownik, bardzo zorientowany, jeśli chodzi o historię, czasem jego pomoc w tej dziedzinie jest nieoceniona.
Matatjahu
02-03-2010, 14:14
Wiktor_Lechki -wielbi metal, konfederacyje i mimo że prawie codziennie się z nim o coś kłócę nic więcej o nim nie wiem.
Wiktor_Lechki
02-03-2010, 16:16
wielbi meta
Brzmi jakbyś pisał o fanie Manowar xD
mimo że prawie codziennie się z nim o coś kłócę nic więcej o nim nie wiem.
Kiedy się ze mną kłóciłeś, bo nie przypominam sobie?? : P
Matatjahu
02-03-2010, 16:19
Może inaczej to ujmę mamy różne zdanie na temat np Manowara czy Analogs, Big Cyc i to często.
Matavallredtharbum
Użytkownik znany w szerszych kręgach jako nickoterminator,prawdopodobnie to on wypędził Galla z forum przyprawiając go o złamanie psychiki.
Furiusz - najprawdopodobniej student archeologii. Wykazuje się sporą wiedzą i erudycją. Lubi dyskusje historyczne, polityczne i światopoglądowe. Jeden z tych użytkowników, z którym można podyskutować trzymając się pewnych zasad metod dyskusji. Sam w dowodzeniu stara się przestrzegać metod naukowych. To wszystko oraz oryginalne zainteresowania sprawiają, że wnosi on sporą dawkę wiedzy do forum. Użytkownik niestety nerwowy, przez co potrafi wprowadzać zamieszanie swoimi postami w drażliwych sprawach, co na szczęście nie zdarza się w dyskusjach wyżej wymienionych.
Dragonit
16-03-2010, 17:56
Albo Furiusz coś napisał, lecz usunęli mu posta, ale popełniłeś małą gafę :D Ale żeby nie było:
Rapsod - Student bądź były student Socjologi, wydaje mi się, że ma ok. 25 - 30 lat. Nie udziela się szczególnie często w tematach nie związanych z total war, przynajmniej ja dość rzadko czytam jego posty w agorze czy tawernie. Inteligentny i kulturalny, z racji swojej "profy" ładnie operuje statystykami dotyczącymi różnych sfer życia ludzkiego. Zdrowa osoba, udzielała się w temacie "miss świata" :mrgreen:
ale popełniłeś małą gafę
Dlaczego?
Dragonit
18-03-2010, 00:28
Nad Tobą pisał Fallen, nie Furiusz ;)
Ale ostatni opisu (a nie ,,opisu") forumowicza dokonał Furiusz.
Dragonit
18-03-2010, 23:25
Aha, więc od tej strony podszedłeś ... cóż, Wiktor niby też dokonał opisu, chodź krótkiego, ale skoro wg. Ciebie to Furiusz jako ostatni zawarł sensowny post, to nie ma problemu ;)
Matatjahu
23-03-2010, 16:17
Fan rocka i smoków jeśli się nie mylę. Różnie to z nim bywało ogólnie miły user.
Trhaku...wróć...trahku...nie...trak! Nie wiem czy zmienia nicki z powodu tego aby stać się bardziej evil i cool ( :lol: ) nie wiem nie jestem s tanie nawet zbytnio tego skomentować. Ogólnie rzecz biorąc jest to teraz nasza nowa laleczka forumowa, jednak gdyby nie zmieniał nicków to byłbym wdzięczny bo nie jestem w stanie sobie nawet przypomnieć czy odwalił coś głupiego.
I jak mnie ktoś opisze w 8 słowach to powieszę za przyrodzenie ;) Dziękuje.
Pampalinex, pseudo forumowe Pampa :D , wiem że kiedyś były z nim jajca w KO (chyba), często natykam się na jego posty w dziale ETW. Nie miałem nigdy okazji z nim podyskutować, ale kto wie. Pisze z sensem, czasem zdarzają mu się drobne wpadki.
Mam nadzieje, ze kiedyś podyskutujemy sobie, to na forum, to na privie.
historyk977
28-03-2010, 10:27
Brave - udziela się dużo w tawernie, lubi brunetki, mieszka w Pekinie ( :lol: )
Nie dyskutowałem z nim jeszcze :P
historyk977 - barwna i znana postać na naszym Forum. Łamacz niewieścich serc i twórca wielu tematów - nie zawsze niezbędnych ;)
Przyznać muszę jednak, że to miejsce nie byłoby takie samo bez historyka :)
Lena jedyna kobieta na naszym forum.
Avatary zmienia równie często jak Matovallthrak nicki ;).Osobiście najbardziej podobał m się avek świnki morskiej z czapką mikołaja :D
Z tego co widzę nie gra w serie total war.Rok po zalogowani się na forum została moderatorem.
nie żebym się wtrącał ale to nie ma być życiorys tylko ''co o mnie myslisz'', więc jak nie macie nic dobrego do powiedzenia to nie opisujcie na siłę. to taki offtop z mojej strony.
Pampalinex, jedna z głównych osób wypowiadających się w temacie wzajemnej adoracji. Myślę ze jest w porządku.
Czy tylko ja mam wrazenie, ze w temacie jest wciaz aktywnych moze 5 osob, ktore caly czas wzajemnie wlaza sobie w tylek? :P
ej, zaraz ja wcale nie chciałem być opisywany. Tylko zwróciłem uwagę.
Matatjahu
03-04-2010, 21:11
Pampę pamiętam ze starego forum głównie z tego ze był zabawny? gra czynnie jeśli się orientuje w KO i różnie z tym bywało. Fan gościa który tańczył w Jozinie z Bazin.
http://www.youtube.com/watch?v=v9MTGNaEXGM
Obejrzyjcie całe bo jak się w tańczeniu rozkręci to wymiata.
historyk977
05-05-2010, 11:58
Thrakburzum(niegdyś poczciwy Matatjahu :P) - Lubi metal, rekonstrukcje historyczne i takie rzeczy :P Według meni jest spoko kolesiem :D
Woodstock
04-06-2010, 16:43
matko, ale mnie tu dawno nie było.
co się stało z starym forum?
żeby nie było oftopa,
historyk, nie pamiętam go z starego forum, ale pewnie robił tu i tam niemałe zamieszanie.
Dragonit
04-06-2010, 19:11
Trochę się pozmieniało :P
Woodstock - Pamiętam go dobrze z poprzedniego forum, fan Depeche Mode :mrgreen: Nie kojarzę dokładnie jego poglądów, czy ulubionej części Total War, pamiętam jedynie jego dyskusję odnośnie człowieka, który grał 3 dni z rzędu w kafejce, aż umarł z wycieńczenia. Dobrze, że wróciła kolejna dość rozpoznawalna osoba ze starej gwardii ;P
Matatjahu
20-07-2010, 11:54
Dragonit lubi smoki słucha trochę rocka i metalu ogólnie normalny użytkownik żadko go widuję w tawrnie częściej naszych forumowiczach.
Matatjahu, znam go z pewnego tematu w którym to mówił jak chciał zmieniać 4325 razy nick :D Znany, z krótkich wypowiedzi i czasami dość niezrozumiałych :D ( bez obrazy ;) ) ale ogółem to pewnie spoko gość :P
Marc d'Angers
24-10-2010, 18:57
Krzyzak fan piłki nożnej dokładnie jak ja, ma fajny avatar i jest wyrozumiały. Ogółem - fajny :)
Maharbal
24-10-2010, 19:22
Marc d'Angers
Osoba, o której wiem niewiele. Obraca się gdzieś około Tawerny/NF. Po niektórych jego akcjach wnioskuję, że jest dość młody. No, i co istotne, jeszcze nie podpadł moderacji tego forum 8-)
Maharbal - z tego co wiem trzymacz haseł w KO :P Ogółem to chyba spoko koleś jakich mało wśród moderatorów :mrgreen:
janker92
24-10-2010, 19:50
Krzyżak- podług głosów naszych forumowiczów, obdarzony rangą stosowną do nicku, rekrut klanu SC, interesuje się piłką nożną, gra trochę w multi i KO.
A co o nim myślę? Sam nie wiem ;)
Matatjahu
24-10-2010, 20:22
No, i co istotne, jeszcze nie podpadł moderacji tego forum 8-)
Oj za dużo tych szczęściarzy, czuję się wyobcowany :mrgreen:
Janker92
Wiem o nim tyle co nic, chociaż nie znam jego nick :P członek Sacred Company i fan Sapkowskiego, gracz KO?
Przypominam, że to temat "Co o mnie myślisz?" a nie "Co o mnie wiesz?". Skoro nie myślicie, to się nie wypowiadajcie. Teraz niech znajdzie się jakiś dobry moderator, który pilnuje tu porządku i wlepi mi ostrzeżenie za offtopic :?
Co niektórzy zostali już opisani przez chyba większość userów forum, więc nie wiem po co ciągle tutaj piszą.
ps. A tak w ogole Matatjahu to jesteś cham z piechoty (BPP) , nie to co rycerstwo ;)
Vasyshq.
Rycerz ,wnioskując z avka podpisu urodzony pewnie w 14 wieku.
I żeby nie było offtopicu jest za*ebisty:D
Pilnujemy języka ;) -Maharbal
Fallen
Wiem tyle co wnioskuje z profilu i mojej pamięci do postów, użytkownik uprzejmy pomocny jak przystało na prawdziwego działacza obeznanego w wielu tematach na tym forum :) mało? dużo? myślę że napisałem wystarczająco :D
PS.Filmik w podpisie nie działa ;)
Tiberius Caesar Augustus
Pomocny użytkownik, zwłaszcza w dziale z modami. Robi spolszczenia do różnych modów.Ogólnie mam o nim, dobrą opinię ;)
Dawid96 - bierze udział w konkursie historycznym, lubi przeglądać dział i subfora KO, choć sam w nich nie gra :D udziela się w temacie o piłce podobnie jak ja i lubi od czasu do czasu popisać w grodzie :P
lubi przeglądać dział i subfora KO, choć sam w nich nie gra :D
Przeglądam, bo chce kiedyś zagrać :D
Krzyzak hmm... można powiedzieć że mój uczeń, gracz wielu KO, udziela się wszędzie, spoko gościu, zawsze można się z nim dogadać ;) ale czasami zapomina niektóre rzeczy o które go prosiłem :P
Belizariusz
12-11-2010, 21:16
Knecht członek Sacred Company. Dobry gracz z którym łatwo przegrałem na Brytanii w JŚ II ;) Lubi się kłócić o zasady turniejowe :P wydaje się być w porządku gościem.
Belizariusz - niedawno go poznałem, spoko gość, największy znawca Belizariusza w Polsce. Bardzo dobry gracz multiplayer.
Nierzadko mam z nim okazję pogadać na GG. A i o dziewczynach fajnie się z nim godo.
adriankowaty
28-04-2012, 19:56
Brave
Wielbiciel brunetek, tyle o nim wiem.
adriankowaty
Gra w KO,i coś tam się udziela na forum,chyba lubi historię(Czyli nasza wspólna cecha :lol: )
adriankowaty
29-04-2012, 10:34
Nie inaczej. Historia to mój "konik". Tak samo, jak geografia i matma. Bardzo mnie interesuje historia powszechna - polska (jako przymiotnik - nie nazwa kraju) już nieco mniej.
Lwie Serce
06-05-2012, 13:46
Adriankowaty
W porządku gość i tak jak kolega wyżej napisał interesuje się historią. Prowadzi częste dyskusje na różne najczęściej historyczne tematy.
adriankowaty
06-05-2012, 17:21
Lwie Serce - inteligent, pisarz - samouk. Bardzo lubi historię. Prowadzi dyspóty na wszelakie tematy.
WOJOWNIKH
07-05-2012, 21:32
adriankowaty
Jak już ktoś pisał - interesuje się historią.Uważa grę SP za namiastkę MP.Maniak :p.
Lwie Serce
09-05-2012, 17:40
WOJOWNIKH
Chyba bardzo lubi Empire. Wypowiada się kulturalnie i w sumie to tyle o nim wiem.
adriankowaty
09-05-2012, 19:11
Z tym maniakiem to się nie zgodzę. :lol:
Nieźle, opisywać kogoś kogo sie w ogóle nie zna :) A do tego wszystko mieści się w jednym zdaniu :roll: . Taka tylko luźna uwaga ;)
WOJOWNIKH
10-05-2012, 18:53
WOJOWNIKH
Chyba bardzo lubi Empire. Wypowiada się kulturalnie i w sumie to tyle o nim wiem.
Uzupełnię.Nie Empire, a XVIII wiek.A jak już coś lubię, to mody Dartha do Empire ;)
WOJOWNIKH
Doświadczony gracz w Napoleona i Empire, początkujący w Medievala :D
Więcej mój wywiad się nie dowiedział :P
Nezahualcoyotl
27-05-2012, 22:37
seba225
Kolejny z mlodych wilczkow naszego Forum...Swieza krew w odnowionym portalu i (jak na razie) nie zasmieca stronic debilnymi pytaniami odnosnie gier TW :mrgreen:
zajac fan piłki nożnej i białostoczan . Troublemaker , który kiedyś obiecał mi jakieś fajne zdjęcia , których się nie doczekałem :( :( :(
Sareth-miły i pomocny gość. Fan piłki nożnej.
Lwie Serce
31-05-2012, 19:11
Seba 225
Sporo się udziela, pisze ciekawego aara i dość często pomaga innym użytkownikom. Zawsze pisze kulturalnie i zgodnie z zasadami ortografii i interpunkcji. Tak jak ja od niedawna na forum.
Pokazać wam jak to się robi?
Lwie Serce, jego ulubionym bohaterem historycznym jest właśnie osławiony Rysiek. Gimnazjalista tęskniący za normami z podstawówki, dający tak oczywiste rady że aż człowiek nie wie co z nimi zrobić. Jednocześnie zagorzały wróg zacofanych gimnazjum i nie toleruje kolegów którzy wyzywają się od pedałów. Myślę że jak zrozumie zasadę funkcjonowania w takim społeczeństwie jakie mamy b\wyrośnie na całkiem sympatycznego człowieka :). Przepraszam jeśli obrażam ale nie mogę patrzeć na opisy użytkowników streszczone w AŻ 5 słowach...z nickiem.
Lwie Serce
31-05-2012, 19:24
Nie nie obrażasz :D Rozumiem zasady funkcjonowania w takim społeczeństwie tylko musiałem gdzieś wyrzucić z siebie co mnie drażni :lol:
Jak by co opisywać Pampelinexa taki tylko komentarz walnąłem :P
Pampalinex - stara gwardia , kiedyś pogrywałem z nim w mw2 , pamiętam jego zdjęcie na tym forum jak jako gówniarz siedział sobie z browarkiem i piwkiem w plenerze :lol:
Tak btw, nigdy nie zapomnicie o tych zdj? :oops: to było dobre 5 lat temu :P
Pampalinex-nick dobry jako lekarstwo na serce;D Pomocny i zabawny.Lubi piłkę nożną i ładne kobitki. Stary ale jary, często się wypowiada na forum :)
I jak ^^ ?
Lepiej, ale nie o mnie jeno o Sarecie(? jak to sie odmienia twój nick?) opowiadaj :P Dziś mam wyjątkowo dobry humor ;)
Mhmm..Seba osoba bliżej mi nie znane :P,wedle wypowiedzi poprzedników porządny wojak :). Przeczuwam że ma na imię Sebastian :P
Pampa :),pampe pamiętam jeszcze z czasów przed wielkiego crasha [rok 2009 na zawsze w mej pamięci :P] :D,stara gwardia ;) . Generalnie aktywny i pomocny użytkownik.Niestety bardziej podobał mi się poprzedni avatar ,ten czarno biały :D.
Lwie Serce
13-10-2012, 09:39
Może trochę rozruszać ten temat :)
Fallen, niestety nie miałem okazji z nim podyskutować, z daty rejestracji wnioskuję że doświadczony użytkownik, jak sam pisał był też na starym forum. Najaktywniejszy w dziale "Nasi forumowicze".
Władca Anglii nie znający języka swych poddanych, traktujący wyspę jako finansowe zaplecze dla swych kontynentalnych podbojów i krucjat. Jak wskazuje przydomek, mężnie szerzy chrześcijańską wiarę zwalczając niewiernych ;) Często by porozmawiać z kimś inteligentnym zmuszony jest mówić do siebie samego. Poza tym osobnik spokojny, opanowany, choć wyprowadzony z równowagi w słowach nie przebiera a i cięższych argumentów użyć może. Nie wyprowadzaj więc swych sił na pole bitwy przeciwko Lwiemu Sercu nie mając co najmniej trzykrotnej przewagi :mrgreen:
"Asuryan is the greatest and oldest of all the gods in the Elven pantheon and according to the High Elves he has been shaping their destiny according to his plan since the dawn of time..."
A tak na serio. Pomocny gość, gra w Rome i Medievala II (może coś jeszcze ale nie wiem)
Prawie-stara-gwardia :mrgreen:
Lwie Serce
15-10-2012, 15:24
McAbra, zarejestrował się niedługi czas po mnie. Użytkownik sympatyczny, gra w Rome i chyba Medievala 2. Bardzo aktywny w temacie "Ostatnia litera" Ogólnie pomocny. Często wchodzi na forum po 7 rano i jest często pierwszym użytkownikiem na czacie :D
McAbra, zarejestrował się niedługi czas po mnie. Użytkownik sympatyczny, gra w Rome i Bardzo aktywny w temacie "Ostatnia litera" Ogólnie pomocny. Często wchodzi na forum po 7 rano i jest często pierwszym użytkownikiem na czacie :D
Zgadza się :D
gra w chyba Medievala 2
Nie zgadza się :D
#Lwie Serce[/size]
Bardzo aktywny, pomocny i ograny użytkownik. Gra w oba Medki i Rome jeśli się nie mylę.
Lubi historię i książki fantasy ;).Autor AARów i opowiadań.Zmienia avatary jak rękawice +1 8-) . Na forum jest chyba w godzinach 15.30-20.00, a więc dokładnie wtedy, gdy mnie nie ma :lol:
Lekko odświeżę temat( akcje wywiadowczą :D)
McAbra
Z tego co widzę, to aktywny w tematach i działach kulturowych tego forum. Zauważam również zdolność do dowcipów :D oraz w postach dostrzegam cechy odpowiadające sympatycznemu człowiekowi :)
O ciekawy temat. Gdyby nie odświeżenie nie wpadłbym na niego :)
Wald
Miły użytkownik, ma ciekawe pomysły, chociaż nie zawsze się zgadzamy. Jak większość użytkowników lubi historię, widoczne jest zamiłowanie do rycerzy oraz średniowiecza, powiązałem to z pieśniami :)
Często w jego wypowiedzi widzę wyszukane wyrazy :D
Lwie Serce
15-03-2013, 11:16
Aztec.
Całkiem nowy użytkownik, ale sympatyczny i można z nim fajnie pogadać. Z naszych rozmów na czacie wynika że czytał Władcę Pierścieni i lubi świat stworzony przez Tolkiena :) Lubi średniowieczne pieśni, a co za tym idzie pewnie interesuje się historią. Pisze kulturalnie i bez błędów ortograficznych. Ma zamiłowanie do przeróżnych starych gier, i ceni sobie klimat oraz grywalność, które stawia nad grafikę, za co oczywiście plus ;)
Lwie Serce
User którego codziennie widzę na forum, czasami wręcz odnoszę wrażenie, że jest zarejestrowany tylko po to, żeby siedzieć na czacie :lol:
Z tego co wiem lubi Zakony rycerskie (a może ktoś inny :?: ).
Ma bliskie kontakty z moderatorem Eutychesem, co jest podejrzane(chociaż to może też nie on, strasznie mi się mylą z Pandrodoxem :mrgreen: )
ACN
Właściciel pomysłowego nicku :) aktywny gracz kampanii online( M2TW) oraz posiadacz bogatej wiedzy na temat innych gier( chyba głównie Wiedźmina) :D
Wald
Sympatyczny user, dobrze orientuje się w historii, autor przepięknego projektu wielkanocnej szaty graficznej forum ;)
Aktywny w wielu tematach forum, co się ceni :D
Chwała mu za odkopanie tego tematu! Wiwat! :D
Nezahualcoyotl
18-03-2013, 18:00
McAbra kojarzy mi sie z "czarodziejskim" slowem,maniak topicu "Ostatnia litera" oraz posiadacz hipnotyzujacego podpisu ;)
Profesor
18-03-2013, 19:33
zajac
Nick kojarzę od razu z bajką Wilk i Zając :)
Zgaduję, że jest hetero. W każdy zakamarek swego profilu powkładał zdjęcia pięknych pań, co się bardzo chwali!
Ogólnie mi - jako świeżemu użytkownikowi sprawia wrażenie "wszędobylskiego", który podejmie się każdej dyskusji na każdy temat i zrobi to z klasą :)
Profesor
Stosunkowo nowy, aczkolwiek bardzo sympatyczny i aktywny forumowicz. Profil nafaszerowany Monty Pythonem, co świadczy o zamiłowaniu do angielskiego (i nie tylko) humoru :) . Pierwszy konkwistador Rzeczpospolitej ;) , generalnie aktywny w kampaniach online. Czasem przemknie też w Ostatniej Literze.
adriankowaty
04-04-2013, 22:16
Żakuj
Dobrze wygadany, ale tylko, gdy trzeba :lol:
Adriankowaty
User dość aktywny. Bardzo lubi kulturę i sztukę niemiecką. Czasem napisze
coś na Forum Romanum. Oprócz tego udziela się w NF i trochę w Tawernie.
adriankowaty
05-04-2013, 07:54
McAbra - użytkownik aktywny, wygadany i inteligent.
Adriankowaty
Jeden z tych userów którzy nie posiadają avatara :D oraz tych którzy "walczącą" udzielają się w tematach R2TW :D
Ogólnie sympatyczny użytkownik, który prowadzi ciekawe dyskusje :)
Lwie Serce
05-04-2013, 14:50
Wald.
Użytkownik który zaczął się często udzielać, i dobrze, bo wnosi na forum dużo "rycerskiego" klimatu :D Interesuje go historia i prawdopodobnie posiada obszerną wiedzę w tej zacnej dziedzinie. Lubi słuchać pieśni średniowiecznych i...wydaje mi się lubi wszystko co średniowieczne :D Jego wypowiedzi są nadzwyczaj przemyślane. Ciekawie się z nim dyskutuje na wszelakie tematy. Z założonego tematu wnioskuję że słucha marszów. Pod jego panowaniem znajduję się cały klan, i ustawia sobie fajne avatary ;) Jeden z obrońców historyczności w Total Warze i słusznie.
Lwie Serce
Kolejny użytkownik, który interesuje się klimatami średniowiecznymi i najwidoczniej dobrze się w nich odnajduję. Bardzo sympatyczny użytkownik, z którym można porozmawiać na wiele tematów. Uwielbia Śródziemie, co mu się niezmiernie chwali. Często zmienia avatary, widocznie zależnie od klimatu. W tym przypadku powrócił do Tolkiena z jeźdźcem Rohanu, Hamą :D Łącze internetowe nie pozwala mu cieszyć się grą multi, więc czekam, aż będę miał okazję zmierzyć się z nim w bitwie w przyszłości :D
adriankowaty
05-04-2013, 21:41
Aztec - nasz Mexica na forum, inteligent, dowcipny i wygadany. Ciekawe, czy składa ofiary Quetzalcoatlowi?
Adriankowaty
Jeden z niewielu userów bez avatara. Gracz HoI i fanatyk Algebry :D
Spoko gościu :)
DMageA
Właściciel enigmatycznego nicku i fajnego ava.
Prowadzi rozmowy na czacie oraz aktywnie udziela sie w tematach działu Nasi Forumowicze.
Jego zainteresowania to matematyka i informatyka.
McAbra
Od razu po nicku mam skojarzenia z raperem MC Abrą :D (oczywiście takiego rapera nie ma).
Całkiem fajny avatarek.
Najczęściej wypowiada się w dziale Nasi Forumowicze, lubi grać w Rome Total War.
Dyktator
22-05-2013, 09:40
Fajny nick, aktywny na chacie, chyba fajny gość :mrgreen: Nic więcej nie umiem powiedzieć o DMageA :|
No to teraz ciekawy jestem czy powie ktoś coś więcej o mnie ;) O tyle macie to utrudnione, że nikt mnie tu nie zna 8-)
adriankowaty
22-05-2013, 09:47
Fanatyk Civilizacji, ogólnie sympatyczny i inteligentny element społeczny
adriankowaty
Kompletnie inny niż ja, chociaż zdaję się mój rówieśnik.
No jak dla mnie dziwny (ale nie chodzi mi o negatywne tego słowa znaczenie), namiętnie lubuję się w kulturze niemieckiej :D
AleCzemuNie
User o niesamowicie oryginalnym nicku, który jednocześnie zawiera w sobie powód jego wyboru :D
Aktywny gracz Kampanii Online, lubi piłkę nożną. Coś mi się obiło o uszy że w Wieśka gra. Tyle wiem, nic nie zataiłem.
Spoko gość ;)
Dyktator
27-05-2013, 14:56
McAbra
Zaj****ty forumowicz ;) Zawsze chętnie podyskutuje i wszędzie go pełno :D Takich najbardziej ( zaraz po kreatywnych, doświadczonych i pracowitych moderatorach/adminach) potrzebują fora dyskusyjne.
Czyżby był Szkotem...? Tego nie wiem, szczerze powiedziawszy :p
:mrgreen: Jeden z Wikingów( z av) napawający strachem swych huskarlów całe forum :P
sympatyczny user , również skory do rozmowy, miłośnik serii M&B
adriankowaty
29-05-2013, 18:50
Wald - fanatyk wieków średnik, gracz KO, sympatyczny, wygadany, prowadzący ciekawe dyskusje, raczej nie podejmuje się ataków ad personam, gdy się z kimś nie zgadza (co się chwali).
Nezahualcoyotl
29-05-2013, 18:55
@adriankowaty wiecznie siedzacy na forumowym czacie :D ,maniak topicu "X czy Y [reaktywacja]" i chyba lubi Kult co wielce mi sie podoba.Generalnie dobry nabytek na naszym Forum ;)
adriankowaty
29-05-2013, 19:02
Zajac - tak samo jak ja, zwolennik lewicy (choć mi wystarczy "centrowa" PO - SLD jest słabe, a RPP to odpowiednik PiS na lewicy). Bardzo tłumnie udziela się w Agorze, podaje rzeczowe argumenty, inteligentny, przeciwnik hegemonii KK (jak i ja), osobnik uprzejmy, miło się czyta jego posty (tak, zaglądam regularnie do Agory, choć się tam nie udzielam).
Presidente
29-05-2013, 19:08
zajac- ma całkiem dobry gust muzyczny, chociaż jak czasem wali jakieś gówno, cośtam skrobnie czasem w Agorze na temat lewactwa (niekoniecznie pozytywnego), posiadacz przyciągającego awatara
adriankowaty - udziela się w temacie, którego nie cierpie :D , ale ogólnie spoko typ
adriankowaty
29-05-2013, 19:11
Kujon333 - gra w Warband'a (jak ja), dał na forum mody do niego, inteligentny i lubi muzykę współczesną.
Nezahualcoyotl
29-05-2013, 19:13
@kujon333 samozwanczy opiekun topicu "Hit and Shit",z ktorym przyjemnie krusze muzyczne kopie ;)
kujon333
My nigga :lol:
Bardzo pozytywny gość, uwielbia temat Hit czy Shit ;)
Często pisze na czacie. Mistrz painta.
Lubił wysyłać głupie wiadomości do adminów. :D
Opowiada sucharki, choć wczoraj zapomniał :(
Świetny user :P
Adriankowaty
Ciekawa osobistość ;)
Pisze inteligentne, przemyślane posty, napisane językiem naukowo-poetyckim ;)
Gracz KO. Lubi gry Paradoxu.
Bywa zbyt oficjalny 8-)
zajac
Jeden ze starszych użytkowników Forum.
Pisze w Agorze i Tawernie. Uwielbia Hit czy Shit ;)
Lubi płeć piękną, co pokazuje w swym profilu.
Czasem pisze na czacie - fajny gość.
Uff, narzuciliście tempo chłopaki :D
Lwie Serce
29-05-2013, 19:17
Kujon333 - fajny user, często przesiaduje na czacie, prawie codziennie ogłasza godzinę sucharka polepszając humor forumowiczom :D Ma dość specyficzne poczucie humoru, często walnie ironią. Zainteresowany muzyką. Zawsze ma komiczne sygnaturki. Czyli krótko mówiąc nasz El Presidente to spoko gościu ;)
Już nowy post? :D
Adriankowaty - ciekawy user, zainteresowany historią zwłaszcza XVIII wieku ale i chyba również starożytności. Pisał kiedyś AARa. Udziela się w wielu tematach i działach, zarówno w agorze, tawernie jak i działach Total Warów. Uwielbia Niemcy, ich historię i chyba wszystko co z nimi związane :)
Cholera znowu :lol:
Zając - słynie ze świetnego avatara na którego można się wpatrywać długo ;) Z tego co wiem lubi piłkę nożną, a i polityka go interesuje. Z jego postów w dziale historycznym wydaje mi się że lubi zakon krzyżacki i średniowiecze. Czasem na czacie pogawędzi. Ogólnie jest spoko ;)
McAbra - jeden z userów z którymi mnóstwo przegadałem na czacie i zawsze robię to z chęcią. Zainteresowany Szkocją i historią starożytności, uwielbia Rome i ma niechęć do modów ale mu przejdzie jak i mi ;) Oby więcej takich użytkowników wprowadzających humor na forum bo dowcipem często zarzuci.
Dyktator
29-05-2013, 19:39
Lwie
,,Obrońca uciśnionych" i ogólnie typ rycerza jak ze średniowiecza. Udziela się na chacie, ogólnie spoko gość.
Lwie Serce
Młoda Gwardia ;)
Bardzo aktywny i sympatyczny. Często pisze na czacie. Interesuje się historią, a zwłaszcza średniowieczem. Użytkownik mega pomocny, jeden z tłumaczy moda 1648 oraz opiekun działu któregoś moda (Broken Crescent chyba) ;)
Lubi grać w Medievala II, a zwłaszcza mod Bellum Crucis.
Zdaje się, że sam też próbuje modować 8-)
Uwielbia klimat rycerstwa.
Jeden z moich ulubionych użytkowników :)
Dyktator
W świecie totalwar.org.pl user nowy, ale na innych forach stary wyga ;) Moderator na civ.org i w Tawernie Four Ways. Lider klanu LoR w Warband. Świetny gość, lubi czasem na czacie popisać, więc lecą kolejne plusy. Wiking, ale trochę z przymusu :D
Wniósł trochę fajnej atmosfery na forum. ;)
Presidente
29-05-2013, 19:52
McAbra - mój ulubiony paparuch :mrgreen: , podobnie jak ja miszcz painta (twórca dzieła "sucharki El Presidente" :lol: ), razem praktycznie władamy czatem :ugeek:, pomocny, z poczuciem humoru
Dyktator
29-05-2013, 20:02
Dyktator
W świecie totalwar.org.pl user nowy, ale na innych forach stary wyga ;) Moderator na civ.org i w Tawernie Four Ways. Lider klanu LoR w Warband. Świetny gość, lubi czasem na czacie popisać, więc lecą kolejne plusy. Wiking, ale trochę z przymusu :D
Wniósł trochę fajnej atmosfery na forum. ;)
Może i nowy ( niedługo pół roku od rejestracji mija), ale ja się czuję jak u siebie ( jak na każdym forum :D ). I czy z przymusu... ja w ogóle nie jestem wikingiem, to tylko zwykły avek :P
McAbra - mój ulubiony paparuch :mrgreen: , podobnie jak ja miszcz painta (twórca dzieła "sucharki El Presidente" :lol: ), razem praktycznie władamy czatem :ugeek:, pomocny, z poczuciem humoru
Phii.. jakby mi się chciało to na spokojnie bym was zdetronizował i pogawędził sam ze sobą :mrgreen:
[hr]
kujon333
Bardzo aktywny user, el presidente ( ja też grałem w Tropico :) )
, zawsze można uciąć z nim dłuższą bądź krótszą pogawędkę, serwuje suchary, jak Turek kebaby, lubi dobrą muzykę, ogólnie spx user.
Dyktator
Osoba zasłużona w Tawernie Four Ways. Czasem pisze na czacie, ogółem spoko.
DMageA
sympatyczny user, bardzo rozmowny na czacie, ciekawy nick z którym mam czasem problem aby zapamiętać jak się pisze :mrgreen: fan serii DoW 8-)
Shay Ruan
04-08-2014, 20:11
Trzeba rozruszać ten temacik :D
Wald
Użytkownik zwany przeważnie Cycem choć spotkałem się też z nazwą "Pierś" xD Zwykle sympatyczny, ostatnio tylko mu sie nie wiedzie, jako że stworzył gang szakali xD Fan multiplayera Total War, założyciel klanu. Znany z tego że był jedynym prócz naczelnego redaktorem o różowym kolorku, przez bardzo długi czas;D Często wieszczył upadek forum xD
Lwie Serce
04-08-2014, 20:19
Shay Ruan. Moj brat tarczownik :D Zagorzały maniak hot 10 i Seana Beana - bardzo dobry gust. Poza tym bardzo lubi wojny napoleońskie. Tak jak ja, zawsze obstaje za Francją :D Posądzany o romanse. Pisze bloga traktującego o forum, jego wydarzeniach. Uwielbia najnowszą częśc Fify, zwłaszcza gdy zawodnicy przeciwnej drużyny dostają niebywałego skilla i prędkości trzech gepardów. Jeden z głównych uczestników "rozmów o północy" gdzie dyskutujemy na tematy polityczne, fizjologiczne i przyrodnicze. Lubi płakać gdy widzi śmierć Seana Beana. Ogółem - pozytyw :D
Shay Ruan
04-08-2014, 20:30
Dodam, ze całkiem niesłusznie o romanse oskarżany! To wszystko paszkwile!
Lwie Serce
Oczywiście tworzymy duet :D Podobnie jak ja uwielbia Seana Beana, hot 10 oraz rozmowy o......hmmmm polityce. Maniak średniowiecza, lubi zabawy swoim mieczem i jazdę na koniu. Bohater wielu moich opowieści blogowych, zagorzały zwolennik Francji. Brzydzi się piractwem i wulgaryzmami ;D Jest wielkim przeciwnikiem TWP, podobnie jak ja zresztą. Jego ulubioną potrawa jest 0,5 kg kiełbasy. Nasze rozmowy na czacie przechodzą do legendy.
Elizabeth
04-08-2014, 20:47
Shay Ruan, człowiek, którego ostatnimi czasy bardzo interesuje temat dżemu i firmy Łowicz. Wrażliwy, szczególnie na punkcie rozmów w roamingu (chyba ze względu na wysokie rachunki), fan hot 10, starsze osobniki obojga płci nie muszą się niczego obawiać. Wielki buntownik, ubóstwia Seana Beana. Cytat: GDYBYM BYŁ KOBIETĄ TO KOCHAŁBYM SEANA BEANA I WYSYŁAŁ MU MILIONY MAILI
Shay Ruan
04-08-2014, 21:03
Elizabeth
Na forum od niedawna. Jedna z nielicznych kobiet (chyba kobiet:hmm:). Elizabeth nie ukrywa, że lubuje się w Azjatach. Szczególnie kręcą ją "Chińczyki". Dołączyła do fanklubu miłośników Seana Beana twierdząc że jest bardzo męski i pociągający. Ostatnio zagościła w moim blogu jako Dzika Elizabeth. Uwielbia czytać smęty i grac w smerfy. Ogólnie jest spoko, można z nią z niej poziać. Na forum mało aktywna ale czasem sie budzi z letargu gdy Gajusz ją woła. Zatwardziała feministka. Wniesie sobie sama szafe na 4 piętro jeśli będzie potrzeba. Prywatnie lubi jak się do niej mówi "bazyliszek".
Elizabeth
Jedna z lokalnych feministek na forum, ostatnio powróciła by siać zamęt i zniszczenie nawet w szeregach ultratajnego TWA. Recydywistka, możliwe połączenia z mossadem oraz z masonami. Aktywnie wspiera ligę kobiet w sektorze ,,czat". Boi się chodzić w ciemnych wąskich uliczkach od pewnego czasu. Jedni twierdzą że po prostu ma klaustrofobię a inni że jest zwykłym bazyliszkiem :cool:
Elizabeth
04-08-2014, 21:18
Pampalinex
Narodowiec-Wywrotowiec jak mówi opinia publiczna, pozornie skromny. Odkąd otrzymał odrobinę władzy CHODZI I BŁYSZCZY. Wcale nie boi się bazyliszków, obcuje z nimi bez żadnych problemów. Działa według ustalonego planu, sypia co do minuty. Nie obawia się roamingu, ani wpływów zagranicznych, sam przyczynił się do zaanektowania części piasków bałtyckich na rzecz III Rzeszy Piaskowej, odbyło się to bez rozlewu krwi. Chodzą słuchy, że zamieszkująca tam ludność ma się dobrze i niczego nie zauważyła. Działa w imię pokoju!
Elizabeth.
Piękniejsza od Elfki która zdobi Jej profil!
Prawa ręka wielkiego Fuhrera,
Chodzą plotki że kręci z pewnym generałem III Rzeszy Piaskowej,
Lecz każdy wie że jest oddana Jedynie sprawie!
Uprzejma, miła ale potrafi się zamienić w bestie i nogi powyrywać
Niezwykle uzdolniona pod wieloma względami.
Podobno prowadza bazyliszka na smyczy.
Elfia dyktatorka, która wybrała się na podbój krainy Wikingów.
Zafascynowana postawą Aryi z Gry o Tron.
A tak poza tym miła osoba, z która prowadzi się ciekawe rozmowy na czacie...
dopóki się Jej w jakiś sposób nie podpadnie :mrgreen:
(nie mogę nie wykorzystać takiej okazji!)
Angie!
Mianowana przez Wielkiego Strategosa Pampalineksusa ze Smyrny na Fuhrera III Rzeczpospolitej Piaskowej ponieważ wyjątkowo dobrze zna się na rodzajach piasku i jego gęstości oraz zawartości piachu w piachu (chodzą słuchy że umie wyczuć nosem kiedy ten piach nie ma przynajmniej 98% stężenia). Ma niepomierne zasługi na rzecz rozwoju Ligii Kobiecej na forum. Ostatnio się mniej udzielała przez oficjalnie ,,wypad w góry" (który był tak na prawdę tylko wyprawą aby powiększyć terytorium Piaskowej) Oprócz tego nie boi się wykorzystać impulsów na skype aby utrzymywać kontakt z centralą :D
I znowu się spóźniłem, no nic :P To masz dwa :D (PS Asuryan jest następny w kolejce, mnie można pominąć)
Asuryan!
Stara Gwardia w czystej postaci. Od zawsze na forum, zawsze pisze z sensem i jest skory do pomocy.
Lubi świat Warhammera i chyba też historię. Nie wdaje się w kłótnie. :clap:
Od jakiegoś czasu wpada też częściej na czat. :ok:
McAbra!
Moderator globalny forum. Jest skory do pomocy, wykonuje dobrze swoją pracę (czyt. pomaganie w dziale Rome 1 i modyfikacjach do tej gry).
Wpada bardzo często na czat, ma dość ciekawy podpis. :ok:
Gajusz Mariusz
09-01-2015, 21:34
Arroyo.
Zmienił nik, więc ma coś do ukrycia! Lubi historię, książki związane z grami i oczywiście same gry. Rosjanie go nie lubią i kradną konto na STEAM-ie.:devil: Propagator multi na tyle, że zmieniłem swój pierwotny pogląd na ten kierunek gier. Lubi drażnić Pampę na czacie i wyłapuje cyklicznego banika. ;) Osoba niebanalna. Słowem-wybija się ponad przeciętność. Albo się go lubi, albo wręcz przeciwnie. Na pewno nikt nie jest obojętny. :cool:
Lwie Serce
09-01-2015, 21:38
Gajusz Mariusz - użytkownik starszej daty. ;D Rok temu wpadł na forum w poszukiwaniu informacji o Rome 2 (dobrze mówie?) aż w końcu postanowił zostać po zobaczeniu rozmów o północy. :) Spartanin, uwielbia Leonidasa i 300, pacjent dr. Konrada, razem uciekaliśmy przed zastrzykami w psychiatryku. Ogólnie chyba maniak starożytności i ceni sobie historyczność. Agora wciągnęła go w swe okrutne łapska gdzie wdał się w kilka sporów ale kto się tam nie wdaje. Z tego co zauważyłem posiada sporą wiedzę o uzbrojeniu XX-wiecznym. CZEKAM AŻ USTAWI SOBIE SEANA BEANA W AVATARZE JAK OBIECAŁ!
Lwie Serce. Gracz Rome Total War i Medieval II Total War na modyfikacjach :)
Prawie 3 lata temu dołączył do stałej ekipy bywalców orga, zasłużony i aktywny moderator globalny oraz recenzent modyfikacji. Lubi historię oraz wojskowość okresu od starożytności do XIX wieku. Zapalony fan Władcy Pierścieni oraz Gondoru i Rohanu (i tak Isengard lepszy - https://www.youtube.com/watch?v=rEe1XtP-gfQ :mrgreen: )
Jak dla mnie spoko użytkownik, nie wdaje się w kłótnie, a przynajmniej się stara. Ciekawie się z nim dyskutuje i raczej nie mam z nim zwady (tak myślę :mrgreen: )
Presidente
09-01-2015, 22:28
Arroyo
aktywny user, lubi uniwersum hirołsy;D oraz warhammera , wielbiciel karceru, członek Chorągwi Rycerskiej
spoko użyszkodnik heueehueheueh
Kółko wzajemnej adoracji widzę znów działa. A liczyłem że umrze śmiercią naturalną. :P
Pampa
szybko dotarł do urzędu moderatora globalnego, wywodzi się z Agory, ma słabego kompa w podpisie niż mój lapek, ogólnie zatwardziały przeciwnik multiplayer
Presidetne
Mój forumowy idol w trolowaniu oraz mistrz dobrego humoru :mrgreen:
Jest po prostu najlepszy i tyle, nie mam nic do dodania
ale zmiany nicku mu nie wybacze :C
adriankowaty
10-01-2015, 14:21
Wald - człowiek, który fascynację Niemcami łączy z dobrym humorem na czacie. Dobry grafik, z tego co wiem, wywodzi się z uniwersum Mount & Blade. Zwolennik armii typu zachodnioeuropejskiego.
PanzerKampfWagen
10-01-2015, 15:59
adriankowaty - zatwardziały dyskutant, podnosi aktywność na czacie, potrafi zabłysnąć wiedzą historyczną. Jest aseksualnym ascetą-ateistą-abstynentem. Miewa problemy z bratem. Jest w połowie Niemcem, co często ukazuje korzystając z szatańskiego języka. Ogółem da się go znieść, choć jest to trudne :P
Presidente
10-01-2015, 16:22
PanzerKampfWagen zwanyCzołgusie
lubi rap a z tego co pacze czasami to 2paca, należy do wielbicieli Szona Bina - niestety
lubię tego użyszkodnika - nie jest pażdziochową mendą;D
Presidente
Fan Tropico, codziennie dobre suchary, gdzie wreszcie woda się przydaje :mrgreen: Lub zespół Zacier.
Członek ekipy czatu orga, ogółem dobry użyszkodnik huehuehuehuehueuh
Rhaegrim
23-01-2015, 23:28
Arroyo
Wielbiciel sparaliżowanego, starego dziada siedzącego na złotym kiblu powstrzymującego morze kupy, które wywołali jego niby synowie. Lubi herosy i czerwone alarmy. Aktywny gracz multi. Zawsze siedzi na czacie. Lubuje się w niby Hiszpanach, którzy ze szczurami nie potrafią sobie rady dać.
Ogólnie spoko człowiek, którego lubię.
adriankowaty
02-02-2015, 03:11
Rhaegrim
Inteligent, pasjonuje się łacińskimi sentencjami, udziela się na sesji, ogółem sympatyczny jegomość.
Adriankowaty, mózg forum (w sensie pozytywnym), fan gier Paradoxu, które niestety mi nie podeszły :D Lubi muzykę wg mnie archaiczną, w sumie to nie tak źle. Dał się dobrze poznać na TS'ie, a i ciekawie się z nim gadało na TSie. Jeden z lepszych użytkowników orga :)
PanzerKampfWagen
20-02-2015, 22:07
Arrohoyo, jakby to powiedział arcyżuł (odbanować arcyżula!) to postać normalna, lecz nie nudna.. Zauważyłem, że bardzo udziela się na scenie multiplayer Rome 2. Oprócz tego gra w gry, o których nikt najczęściej nie słyszał. Ogółem dobrze się z nim rozmawia. Dobry użyszkodnik.
PanzerKampfWagen, Czołguś, PzKpfW etc. to typowy fan Szona Bina. Dobrze się z nim rozmawia, czy to na orgu, czy to na GG. Jest takim forumowym specem od ciekawostek na temat gier, całkiem zabawnie wychodzi mu trollowanie na 6obcy :mrgreen: oraz lubi słuchać rapu z najczarniejszej z ulic :mrgreen:
Ogółem spoko użyszkodnik :devil:
Andrij Marszałek
01-03-2015, 20:26
Arroyo - wprowadził mnie w świat orga i multiplayer w total war. Dobrze zna historie i nieraz mnie czymś zaskoczył choć w wielu kwestiach, także niechistorycznych, mam zupełnie inne zdanie :). Mistrz Chorągwi rycerskiej i świetny gracz w Rome 2 mimo iż daje mu już rade :P.
Dobrze zna też świat młotka i służy mi informacją gdy nie wiem o co chodzi :) - Ogólnie dobry dyskutant i pomocny użytkownik.